Totál újonc vagyok motorozás terén, ezért lenne egy körkérdésem.
Mivel járok szerintetek jobban? Régebbi(2003-2005) 750 vagy új (2006-2008) 600, vagy esetleg újabb 750.
Motorozhatóság és fogyasztás érdekel.
Légyszi írjátok meg tapasztalataitokat.
Halihó Mindenki!
Mostantól kezdetét veszi egy új videó sorozat az SRT berkein belül.
Természetesen mindenkivel megosztjuk. Az első videót én indítom, amiben egy fémfékcső csere látható. A jól megszokott stílusunkban. Bár ez most inkább az én agybajom lett :)
A munkában köszönet mindenkinek, aki jelen volt.
( Ne felejtsétek, 1080p-re váltani a minőséget! ) http://youtu.be/4h9rThBTWmA
Egyetértek Robissal. 100-al többért 3 SRAD is van. Az mát egy modern elvek alapján készül sportmotor ami még ma is megállja a helyét. A 93-as egy őskövület.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Nézegettem egy Gsxr 750W ami nagyon tetszik és komolyan érdekelne-e is! azt szeretném kérdezni,tudtok-e róla vmit hogy kié mié lehet? hirdetésről tudtok-e valamit mondani mi nincs rendbe a motorral v mi az ami nem oda való! Linkelek egy hirdetést melyik motorról lenne szó!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr750w-4729884
Üdv
: Jani
nezd meg lszives az AC-pumpa alkatresz-szamat, hogy meg tudjam nezni ugyanaz-e mint ami nekem van.
labtartokat meg kell neznem ha hazaerek kedden.
elso felni 25, elso telok 55, elso fek betetestol 8, fektarcsa mar nincs meg.
Újabb kérdés!
Találkozott már valaki olyannal, hogy az Immobiliser Indicator lámpája a műszervalon (piros led kulcsal a közepén), csak egy napig villog kb. ha áll a motor, utána nem villog tovább. A kulcs újra behelyezésével ismét el kezd villogni az indicator lámpája. Miért lehet ez? Ki találkozott már ilyennel? Valami nem jó, vagy ne foglalkozzak vele!?
Nekem AC pumpa kellene ha még megvan, ja és a bal első-hátsó lábtartó konzol.Vagyis főként az ára. Meg a komplett eleje kerekestől fékestől, ha jó árat mondasz rá.
Köszönöm a segítséged!
Tud valaki tippet adni arra, hogy ha felmelegszik a motor, rövid motorozás után, ha üresbe rakom nem mutatja azt a kijelzőn. 1-6 ig mindent mutat. Ha leállítom a motort, és visszaadom a gyújtást, akkor megint mutatja a zöld lámpán is az N betűt, ill. a kijelzőn a 0-át. Miért lehet ez?
Ja igen hoppá, pont azt nem olastam
Csak a karbikat vettem meg mert egy kocsiba lessz beszerelve.
Azért fordultam ehhez a forumhoz hátha tud valaki segiteni, mivel nem is tudtam pontosan a tipust (ezzel is okosodtam most már).
Bocs mindenkitől, eleve nincs meg a motor csak a karburátor. Amugy se sokat értek a motorokhoz, de ha valaki értelmesen megmondta volna hogy ebböl a tipusbol csak befecskendezés van akkor felfogtam volna.
Most már rájöttem én is, és azt hiszem ez nem Gsxr hanem a sima gsx750F.
Akitől vettem ő mondta hogy az R es tipus.
1999 SUZUKI GSX 600F KATANA MODEL W MOTORCYCLE. YOU ONLY GET WHATS IN PHOTO. ITS IN GOOD WORKING CONDITION. ALL THREADS ARE GOOD. IT WILL FIT GSX600F 1998 - 2006 MODELS W / X / Y / DR-Z400 2000-2011 / GS500 01-02 / GSX750F 98-05 / VL1500 98-04 / GS500F 04=06 / GSX-R600 97-00 / GSX-R750X 96-99 CHECK YOUR PART NUMBER AND LOOK AT PHOTO CLOSE TO MAKE SURE THIS THE ITEM YOU NEED . INTERNATIONAL BUYER MAY HAVE ADDITIONAL TAXES DUE AT TIME OF DELIVERY. INTERNATIONAL BUYER ARE RESPOSABLE FOR THERE COUNTRYS TAXES OR DUTY. YOU GET WHATS IN PHOTO.
ebből sikerült kikövetkeztetni hogy fetbojszlimnek valószínűleg nem gsxrhétötvene van..na..
Hmmmm.Most vagy nem olvasol jól vagy nem K4-es géped van.................................Esetleg mekgájver veszett el benned és tényleg beletuszkolod az inyektorba azt a csavart.
Totál újonc vagyok motorozás terén, ezért lenne egy körkérdésem.
Mivel járok szerintetek jobban? Régebbi(2003-2005) 750 vagy új (2006-2008) 600, vagy esetleg újabb 750.
Motorozhatóság és fogyasztás érdekel.
Légyszi írjátok meg tapasztalataitokat.
Köszi: Traktora
Mostantól kezdetét veszi egy új videó sorozat az SRT berkein belül.
Természetesen mindenkivel megosztjuk. Az első videót én indítom, amiben egy fémfékcső csere látható. A jól megszokott stílusunkban. Bár ez most inkább az én agybajom lett :)
A munkában köszönet mindenkinek, aki jelen volt.
( Ne felejtsétek, 1080p-re váltani a minőséget! )
http://youtu.be/4h9rThBTWmA
Segítségeteket szeretném kérni!
Nézegettem egy Gsxr 750W ami nagyon tetszik és komolyan érdekelne-e is! azt szeretném kérdezni,tudtok-e róla vmit hogy kié mié lehet? hirdetésről tudtok-e valamit mondani mi nincs rendbe a motorral v mi az ami nem oda való! Linkelek egy hirdetést melyik motorról lenne szó!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr750w-4729884
Üdv
: Jani
nezd meg lszives az AC-pumpa alkatresz-szamat, hogy meg tudjam nezni ugyanaz-e mint ami nekem van.
labtartokat meg kell neznem ha hazaerek kedden.
elso felni 25, elso telok 55, elso fek betetestol 8, fektarcsa mar nincs meg.
udv,
N.
Találkozott már valaki olyannal, hogy az Immobiliser Indicator lámpája a műszervalon (piros led kulcsal a közepén), csak egy napig villog kb. ha áll a motor, utána nem villog tovább. A kulcs újra behelyezésével ismét el kezd villogni az indicator lámpája. Miért lehet ez? Ki találkozott már ilyennel? Valami nem jó, vagy ne foglalkozzak vele!?
Nekem AC pumpa kellene ha még megvan, ja és a bal első-hátsó lábtartó konzol.Vagyis főként az ára. Meg a komplett eleje kerekestől fékestől, ha jó árat mondasz rá.
Köszönöm a segítséged!
Tud valaki tippet adni arra, hogy ha felmelegszik a motor, rövid motorozás után, ha üresbe rakom nem mutatja azt a kijelzőn. 1-6 ig mindent mutat. Ha leállítom a motort, és visszaadom a gyújtást, akkor megint mutatja a zöld lámpán is az N betűt, ill. a kijelzőn a 0-át. Miért lehet ez?
Csak a karbikat vettem meg mert egy kocsiba lessz beszerelve.
Azért fordultam ehhez a forumhoz hátha tud valaki segiteni, mivel nem is tudtam pontosan a tipust (ezzel is okosodtam most már).
Most már rájöttem én is, és azt hiszem ez nem Gsxr hanem a sima gsx750F.
Akitől vettem ő mondta hogy az R es tipus.
Na mind egy BOCS a zavarásért!
ebből sikerült kikövetkeztetni hogy fetbojszlimnek valószínűleg nem gsxrhétötvene van..na..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Ha máshonnan nem találok akkor elviszem ezt, de hátha van valakinek olcsóbban.