Helyes. Nyertél te már ott versenyt, ha jól tudom.
Motor cserén nem filóztál? Elárulok egy titkot csak neked itt. A régi GSXR-emmel kb 3-at eshettem, még a Hondámmal minden évben ameddig megvolt. Sztem vannak olyan motorok amik el vannak átkozva bizonyos személyeknek. Lehet neked is ez a ZX10 ilyen?
Igen, szoktam. Voltam párszor a MERSZ-en. Remélem lesz idén is.
Jó lenne párra kimenni. Csak halkan tervemben áll, h olyan 2:15 körüli időt jó lenne elérni, de még nagyon lassú vagyok. Meg még a fránya térdkoptató sem ért le. Pedig már nagyon szeretném, csak tudod nekem ez az utcai motorom is, ezért nem úgy megyek vele mint egy pályamotorral mennék.
Köszi. Az anyagiak meg vannak de ez a folytonos pofára esés már zavar. Arra nincs pénz. Ez a mostani elég olcsó volt de ha rövid időn belül megint elesnék az betenné a kaput. Szóval inkább nem is megyek úgy nem tudok elesni. Ne aggódj nem hagyom abba ha rajtam múlik.
Nálam nem alkudoztak mert nem is árultam csak jöttek oda, hogy ilyet keresnek és adnak érte 50-et meg 70-et. (Már csak a dobért.) Mondtam 200-ért Tied a rendszer különben nem éri meg leszedni. Annyira senkinek nem kellett.
Na igen! Jól beírtam...
Sajnos már régóta ez megy, h mindent felére lealkudnak. Még jó, h én is elég jó árban el tudtam adni a régi Yoshi dobomat.
Gyurma szerű anyag? De komoly. Akkor azért van annak ennyire úgynevezett érces hangja...
Egyet tuti veszek az enyémre. Csak állandóan Kawára találok használtat...
Én sem azt adtam el hanem a motort. Páran nyaggattak ám érte. De olyan ajánlatot senkitől sem kapta amiért leszedtem volna. A régi Tizedesre is néztem D&D-t de 550$ volt a dob. Érdekes mód a hangja hasonlít ehhez. Amikor szétkaptuk, hogy megtömjük kiderült, hogy nem gyapot van benne hanem ilyen gyurma szerű anyag. Nem is tud kiégni. Szóval ez a normál hangereje.
És tényleg! Nyomtam is rá egy tetszik-et.
Azt vágod, h egy motoros csajnak ez a csengőhangja a telóján(amikor elhúzol a motorral hang)?
Híres vagy ám erre...
Kevés van még talpon az Y-ból. Pedig ez volt a legelső szívlámpás. És ennek volt a legjobb festése(+ a Telefonica és az Alstare-nek).