Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-2 -be rakni nem gond meg a többi se, és nem csak a végén fog a kuplung, érdekes.. Ezt a kis fordulatos dolgot kipróbálom. Köszönöm válaszod.
Talán nem old rendesen a kuplungod. Mini gázfröccs (2000-es fordulatig) álló helyzetben segít a dolgon. De amúgy általában könnyebb 1-be kettőbe rakni a motorokat mint üresbe.
Szia Mindenki!

Tudja valaki mi lehet az oka ha nehezen tudom üresbe rakni a gépet? Illetve valamikor nem is jelzi ki hogy üres, bár abban van, leállítom a motort gyújtás ráadva és akkor kiírja. Találkozott már valaki ilyennel?
dobj egy mailt, aztan megbeszeljuk a reszleteket.
ha nem használod szívesen megveszem
szerintem nekem van, mondjuk fekete..
elhagytam egy kis műanyag patentos vackot motorról. Kép

Hol érdemes ilyenre keresni vagy mi a neve?
Naugye :)
Jah, végülis.
Legalább a Hringen is meghallottuk ha te jössz...
Ereszcsatorna a füled :) Az más kérdés hogy szétválasztom vele az autókat, mint az óceánt :) De hát ezért van. Nem? :)
Korrekt a hirdetésed Cimbi.
Jah, és énis ismerem ezt a motort, és igaz róla a dolog.
Kivéve a kellemes hangú sportdob...
Ereszcsatorna....
Akit esetleg érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Dolgozóba szopok. Június közepéig nincs is nagyon szabad hétvégém.
szombaton euro?
Amúgy meg mit sikerült összekukázni?
Én se répáthámozni megyek, hanem mert nincs píz másra. Így marad kakucs ha motorozni akarok egy kicsit 10k-ba megáll, meg darázsékkal osztjuk egymásnak az észt aztán tiszta olyan mint a hring csak kiscsibe.
Na nem is azzal mennék....
Viszont kakucsra valahogy nem áll a cerkám.
A swifttel nem engednek oda fööööööööööl!
holnap kakucs
a gazdaságos kútnál 12:00-kor
Mikó ringelünk hejj?
Hónap mikó meg hó?
Szia Mindenki!
Nemrég volt olajcserém és egy érdekes dolgot vettem észre. Az olaj beöntő nyílásnál, dugónál belenézve a motorba, a kuplung lamellák és a dekni fala közt egy érdekekes mutyi, fehér réteg van. Valami azt sejteti hogy ez nem oda való. Vagy ez természetes..? Az olaj Repsol full szintetikus 10w50 es.
Tudja valaki mi ez? A motornak nincs fura zaja, csörgés stb...
pedig fel jön , csak tudni kellene fenntartani de majd gyakorlok...
Hát én mindig rámászok a tankra. Mondjuk a Tizedesnél hiába. De a 750 nem jött fel.