Értem. Utassal annyira nem próbálgattam, bár nem is akarom, elég ha csak magamat veszélyeztetem a hobbimmal és nem mást is. Bár egyesben utassal félgázra is ágaskodni akar, azt már tapasztaltam.
Kettesben eddig csak próbálgattam, úgy igazán istenesen ma próbáltam először, hogy 5-10centit hátrébbcsúsztam az ülésen, 8k körül hirtelen gázelvétel majd ráhúzás, kicsit segítettem kézzel is felhúzni és elsőre simán felágaskodott magasra, gyorsan leraktam mert jól meglepődtem. Ha csak húzom neki nyélgázon 2-be, akkor éppen hogy csak emelgetgeti az elejét, de nem ágaskodik fel, bár nem próbáltam ülésen hátracsúszva még ki. Enyimé így megy, csak kíváncsi vagyok, hogy másoknak is hasonló-e a tapasztalata.
Én is keresek tovvábbra is ugyan ilyen gumit, jobbosat!
És egy kérdés csak kíváncsiságból:
Full gyári állapotú k4-k5 (esetleg más évjáratról is jöhet az infó) aki próbálta kettesben kinek mennyire áll kerékre? Kuplungolás nélkül! Gázelvétel és hirtelen gázra kiáll-e nektek?
GSX-R 750 ( esetleg 600 ) K4 vagy K5 Ram-Air gumit keresek, vásárolnék használtan.
Az amelyik a váz és a műanyag részt köti össze. Ha van ilyenetek írjatok légyszíves.
Ócsójé átveszem. Majd megdumázzuk, de kb 2 hét múlva mert egy kicsit elvertem a lét meg meg is büntettek 30 papírra gyorshajtásért a SWIFTELBAZDMEG. vicc
szélein 4-4 mm, a közepén 5,5 mm és ez az elsőre és a hársóra is értendő , az első soft, a hátsó medium-soft
az árat meg majd megbeszéljük hogy neked is jó legyen és én se bukjak nagyot rajta
Nahh, egyefene ha ilyen szépen kérted meg amúgy is mi lenne veled nélkülem... odaadom majd egy kicsit a kawát, csak hogy végre mennyél már egy igazi géppel is valamelyik pályanapon.
Kérdezted mennyibe van egy napra a pálya?
Merthogy szerintem nem biztos hogy hülyeség lenne kibérelni egy előre jól meghirdetett időpontra. Ha kijönnénk nullára az már jó, csak legyen egy kis részing.
Na ezt majd megbeszéljük.
Kettesben eddig csak próbálgattam, úgy igazán istenesen ma próbáltam először, hogy 5-10centit hátrébbcsúsztam az ülésen, 8k körül hirtelen gázelvétel majd ráhúzás, kicsit segítettem kézzel is felhúzni és elsőre simán felágaskodott magasra, gyorsan leraktam mert jól meglepődtem. Ha csak húzom neki nyélgázon 2-be, akkor éppen hogy csak emelgetgeti az elejét, de nem ágaskodik fel, bár nem próbáltam ülésen hátracsúszva még ki. Enyimé így megy, csak kíváncsi vagyok, hogy másoknak is hasonló-e a tapasztalata.