Ma voltam kint az E-ringen . Többet nem megyek ki vegyes napon, az biztos . Minden autós menet után 10-15 perc aszfaltsöprögetés, a kavicsokat lesöpörték, de a por és homok rajta maradt persze mind kigyorsításon . Arról nem is beszélve hogy telegumizták a pályát és ha motorral rámentem olyan volt mint az olaj . Az időket nem is mondom hogy milyenek lettek . Lehet hogy a pálya miatt de ez a Dunlop Kr 108 nem nagyon jött be . Sztem visszaváltok a Bridgestonera...
Szóval mondhatjuk hogy bosszús vagyok...
Hat ez fugg attol, kik hogyan vannak kint kocsival... szerintem megjosolhatatlan elore. ha nem hagyjak el a palyat, akkor nagy bajt nem okoznak. ha amugy is raersz, akkor menj ki es nezd meg mielott befizetsz.
Én úgy tervezem,hogy szombat egész nap Kakucs,aztán vasárnap Euroringre megyek ki.Igazából az érdekel,hogy nem lesz szemetes,csúszós a pálya a kocsiktól?
Most van szabadídőm sajnos,ha megéri befizetni akkor megyek egész napra.
En jobban szeretem a csak motoros napokat, mert akkor nincs 30perces bontas (akkor megyek fel es annyi idore amennyire akarok, pl multkor voltam fent 45 percet egyfolytaban mert annyi esett jol) , mint a vegyes napokon (bar ha 2x30percre akarsz kimenni, akkor ennek nincs jelentosege, en ha kimegyek akkor vagy egesz nap, vagy legalabb a delutan, kevesebbert nem eri meg cuccolni es oda-visszaautozni). Illetve volt egy eset (azert ez nem jellemzo) amikor egy F3000 palyaauto vegyes napon vegiglocsolta a palyat olajja, es 2 oran keresztul vartunk, hogy sikerul-e feltakaritani, aztan meguntuk es atmentunk Kakucsra (mondjuk ez mar jopar eve volt)
De az is elofordulhat, hogy vegyes nap van ugyan, de nincs kint egy auto sem.. (de azert kisse lutri ez igy)
Nem kacsa!
Május 12 az utolsó motoros nap! Tegnap voltam először és kibaszott jó!
Én tegnap voltam először Hungaroringen. Hatalmas nagy élmény volt, de 1 garnitúra zsír új gumimba került
nem küldtél e-mailt vagy lehet én adtam meg rosszul a címem?
Szóval mondhatjuk hogy bosszús vagyok...
Most van szabadídőm sajnos,ha megéri befizetni akkor megyek egész napra.
De az is elofordulhat, hogy vegyes nap van ugyan, de nincs kint egy auto sem.. (de azert kisse lutri ez igy)
Olvastam az Euroring honlapján,hogy vasárnap autós+motoros nap lesz.Érdemes ilyenkor kimenni?Vagy csak motoros napra?