Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én is így gondoltam, az a tuti, továbbra is fogom cserélni mindig, csak megakadt rajta a szemem a szervízkönyvben, aztán gondoltam megkérdezem itt mi erről a vélemény, de akkor ugyan az, mint nekem.:)
Szia dnor! A kártyaolvasóm a cégnél van, holnap tudnám felrakni a képeket. A te képed légyszi küld már el a crytek@freemail.hu ra. Onnan majd tudom a te címed, oda tudok írni. Amennyiben egyezik, megbeszéljük a részleteket. Köszönöm.
még a szervizben is kicserélik 6000ként az olajszűrőt hiába mást ír a könyv cseréld ki minden olajcserénél kárt nem okozol vele max a pénztárcádnak
énis. ne sajnáld azt a 2320 ft-t. :)
Szervízkönyv azt írja, hogy olajszűrőt minden 3. olajcserénél kell csak cserélni. Erről vélemény? Én eddig a létező összes járművömön mindig cseréltem szűrőt olajjal együtt.
szia, hasznalt, mukodo.
jo lesz igy, dobj egy mailt a keppel, este en is lefotozom es elkuldom
Szia! Új vagy használt relé? Ill. kellene a rajta levő kód, du. ráérek majd dobok képet az enyémről, ill. kellene 1 a tiedről. (azonosítás végett).
Nekem szerintem van hozza relem.
Sziasztok! Szükségem lenne a jobbos légcső és váz találkozásánál lévő gumira, itt egy kép a balosról, ilyen kéne csak jobbra, ha lenne valakinek:
én is a könyvből tudom,relét meg lehet hogy kapsz bármelyik autós boltban de megkérdezheted a suzukit is
Az az! Látom szakavatott vagy a témában, én sajna totál kezdő... de majd remélem alakul. Köszönöm még 1x az eddigi segítséget. Már csak relét kell rendelnem vhonnan.
Köszi! A Te általad elküldött link és a már letöltött service manuálból jutottunk el a reléig. Megcseréltük a mellettelévővel, a hibakód megszűnt. Az meg a hűtőventilátor reléje, ezért érdemes nem felforralni addig. :) amig találok egy relét.
a C41 az üzemanyag pumpa relé hiba
http://www.servicemanualsgsxr.... töltsd le innen a motorodhoz a szerviz könyvet abban minden benne van igaz angol de akkor is segítség
Köszönöm Petee! Ma megnéztük -C41 volt a hibakód, és egy multiméterrel ki is derítették a cimbik, hogy a tank alatti egyik omron relé a rossz, néha működik néha nem. Ebből kell egy új. Majd kódszám szerint keresek valahol egy ilyen relét. Valahol csak lehet rendelni. :)
igen úgy van
ma nem jó , gondolom észrevetted
csütörtök E-ring az jó
Nagyon szépen köszönöm! Megnézem, bár nem tudok angolul, de a képek alapján olyan mintha rövidre zárnám ott az áramkört és akkor átvált hibakijelző módba...utána táblázatból kikeresem.
szia mi az hogy lehet több ment bele, nézd meg az olajszintet a jobb oldalon a kis ablakban és kiderül.A másik meg az ülés alatt van egy fehér csatlakozó amiben 6 vezetékhely van de csak 2 van egymás mellett http://www.gixxer.com/forums/s... egy kis segítség aztán a hibakód alapján megtudod mi a baja

na akkor azzel kezdjed, ha megjelensz, hogy atnyujtasz egy doboz sört...
tegnap amugy is elegge dehidratalodtam
De van csak gondoltam megkeresed nekem.
Ne mondd, hogy nincs hozza service manual-od...?

Friction Plate Thickness:
Standard 2.72 ∼ 2.88 mm (0.107 ∼ 0.113 in.)
Service Limit 2.6 mm (0.102 in.)
Kúl! Holnap megtelefonnállak. Egyébként milyen vastag az a biszbasz a lamellán gyárilag. Mert nekem is van a bontott blokkomba, csak kábé már nemsok van rajta.
Holnap délután kakucs? Vagyis ma.
milyen volt a mai nap