Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere le, adok lamellat (igaz hogy bontott, de legalabb nem gyari uj arban) aztan majd kifizeted ha megjon a zseton.
döncsedelosztkész...
Sziasztok!
Tudna e valaki segíteni?! Fórumozgattam ide oda de semmi....
Nemrég vettem egy GSX-R 750 K7 -et, eddig semmi baj nem volt, igaz nem is mentem vele sokat. Ma előjött egy F1 hibajelzés ami eddig még nem. Leállt a motor, villogott az olaj lámpa kiírta hogy F1 és nem indult. Kicsit állt a gép pár percet és újra elinult. Mi lehet ez? Olaj csere most volt, kicsit lehet több ment bele, az olaj repsol 10w50 full szintetikus. Válaszotokat előre is köszönöm.
Akkor biza nagy nap volt a tegnapi! NEKED!

Grat az új libakergetőhöz. Csaaaak okosan!
ŰŰŰbazzzzz...

Nagy dilemmába vagyok, ugyanis szerdán ráérek elvileg. De. Ma mondták nekem hogy menni kéne hétfőn szlovákringre. Igaz hétfőn melózok de el tudom cserélni ha nagyon akarom. Akkor viszont a szerdai pályanapra már nem marad píz. Ha nem megye hétfőn akkor szerdán hringen van motorolás. Akkor biza oda kéne menni ugyan az olcsóbb egy kicsivel de sokkal kevesebbet lehet menni mint szlovákék. Erre most mondod hogy mennyünk ering. A pojén hogy ma jöttem haza kawával és másodikba húztam egy telit erre megcsúszott a kuplungom. Tehát vagy kitalálom mék ringre mennyek és reménykedek hogy nem a pályanap felétől kopik halomra a kuplungom hanem még talán hazahoz (ha nem töröm össze persze) VAGY veszek egy sor lamellát és jól belerakom, akkor viszont nem marad lé pályanapra. NA MOST MIAFÁSZOMAT CSINÁLJAK!?!?!
Ma végre ténylegesen újból boldog tulaja vagyok egy kétkerekűnek, nagy a boldogság!
Remélem a suzukival se lesz több gondom, mint a hondával volt, akkor meg is marad a boldogság sokáig.
jövőhét szerda vagy csütörtök E-ring...
köszi szépen a válaszokat!
Ha minden jól megy nemsokára boldog gsxr tulajdonos leszek! juppííí
mondjuk ha srad akkor tőle:
http://www.sportmotor.hu/tagok...

ha szívlámpás akkor:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy hol szerezhetnék 2000-es 750 -es GSX-R-hez pályaidomot?
Előre is köszi a választ!
Üdv, Andris
szerintem bármelyikbe de egyszerűbb oda ahol vetted
bármilyen suzuki márkakereskedésben bevihető? az angol leírást kértek vagy elég ha mondod nekik ?
na nekem cserélni kell a feszültség szabályzót hétfőn már megrendelték és majd szólnak mikor mehetek cserér
ha megjárnád előbb mint én, azé fejleményeket megoszthatnád
persze ha beleesek akkor igen márpedig nagy a valószínűsége de szerintem neked is kell vinned
te vissza viszed megcsináltatni?
Nem vagy messze Én fehérvári vagyok.
Szia.Sárszentmihály.
csak letudod írni mi...
Suzuki Visszahívási lista ha valakit érdekel

http://www.suzukicycles.com/~/...
Kéz alól szeretnék vásárolni dekli védőt. Kicsit drágállom újonnan.
Ha tud valaki megköszönném.
4 csavaros E betűs, ovál sportdob eladó....
hirdetés itt...
nagyon szép, karcmentes...
pl. itt: link
Helló mindenki.
Gsx-r 750 k6-ra dekli védőt honnan tudnék beszerezni.
Előre is kösz