Sajnos én az újabb modellekkel kapcsolatban nem tudok véleményt mondani , mivel az anyagi helyzetem nem teszi lehetővé, viszont régi fzr-em volt és az nagyon bevált gép volt . Amikor vettem a genesist nézegettem a kawákat is , de minden ismerős illetve szerelő akit megkélrdeztem csak köpködött a zxr-ekre .
Szemenszedett hazugság! Csak 93e volt.
Mondjuk az vicces, hogy a haverom K4 750-je 10 pályanap alatt nem eszik annyi olajat mint az enyém 1 nap alatt. Viszont a bikafejű 1000rr viszi a prímet. fél liter pályanaponként. Nagy gratula a hordának!
Kawasakim csak egy volt de az 2 pályázós év alatt nem produkált semmi meglepőt. Bár csörgött zörgött az tény de ezek az újak már sokkal csöndesebbek. A kawa előrefele fejlődik a horda meg vissza.
Hol van már a 954rr?
És ezt mire alapozod? Csak mert én yamahát nem vennék többé. 2 évig jártam a Yamaha szervízbe a Thundercattommal és elég érdeklődő emberke vagyok szóval hallottam pár érdekes dolgot.
De nem is emiatt hanem mert olyan áraik vannak mint a Hondának (hondát is többek között ezért nem vennék). 75 000Ft üléspúp, 25 000Ft-os index.
Utcára a 05-06 636 a legjobb 600-as. A yamahát mindenki csak addig szereti amíg nem csúszik vele egy kisebbet és nem közlik vele, hogy 100 000Ft a fejidomtartó konzol.
üdv. eladó a képen látható alkatrészek suzuki gsxr 750 w , 1993-hoz áruk egyben 45000 ft. ugyanitt kevés km-es (14000) komplett váltó léptetővillákkal k4-k5 gsxr 600-hoz ár 40 eft. 0620/992-4528
Sziasztok ! Suzuki GSXR 750 K5 van a garázsban és a kérdésem a következő lenne: Melyik a hűtővíz leeresztő csavarja? /ja és prevent P12-t veszek bele fagyállónak, ez vajon jó szerintetek? Vagy milyet tegyek bele?/
Ezúton is megköszönöm, a mai segítségét!
Remek munkát végzett, én ma szokás szerint nem túl sokat segítettem , de a lényeg, hogy összeállt a gép és b@szott jó a hangja .
Nem panaszkodott a blokk sem a Motul olaj miatt, szépen duruzsolnak Leoval.
Sziasztok,van két eladó SHOEI XR1000 SUZUKI sisakom.A sötét "L"-es,a világos "XS"-es,mindkettő újszerű állapotú.Mindegyik ára 47.000Ft.Ha valakit érdekel üzenjen vagy hívjon. Balázs, 20/9220880
igen-igen , nekem pl: a kék fehér fényezésű gsxr jön be , még is egy nem gyári fényezésű ráadásul fekete vasat vettem , nos ez van , ez a gép volt jó... kompromisszumot kell kötni , mert ugye a szép nem mindig jó és fordítva...
Mivel nem vet fel a pénz engem se, így egyértelműen a besztbájra megyek. Nézegetem a hétötveneket is, meg az errhatokat szintén, szóval ha lesz valami nagyonkúl úgy is az lesz, HA lesz. Hálistennek azok közé tartozok akik nem a külső alapján ítélnek. Szóval lényegében mindegy mi a dizájn. Van olyan haverom aki még gáztűzhelyet is szépségre választ és nem az a lényeg hogy lehet e vele főzni vagy sütni.
Mondjuk az vicces, hogy a haverom K4 750-je 10 pályanap alatt nem eszik annyi olajat mint az enyém 1 nap alatt. Viszont a bikafejű 1000rr viszi a prímet. fél liter pályanaponként. Nagy gratula a hordának!
Kawasakim csak egy volt de az 2 pályázós év alatt nem produkált semmi meglepőt. Bár csörgött zörgött az tény de ezek az újak már sokkal csöndesebbek. A kawa előrefele fejlődik a horda meg vissza.
Hol van már a 954rr?
De nem is emiatt hanem mert olyan áraik vannak mint a Hondának (hondát is többek között ezért nem vennék). 75 000Ft üléspúp, 25 000Ft-os index.
A válaszokat előre is köszi!
Üdv: Tubus
Adatlapon fent vannak.
Igazán nincs mit!
Kérlek, ajándékozd meg a fórum népét pár képpel a csodáról!
Ezúton is megköszönöm, a mai segítségét!
Remek munkát végzett, én ma szokás szerint nem túl sokat segítettem , de a lényeg, hogy összeállt a gép és b@szott jó a hangja .
Nem panaszkodott a blokk sem a Motul olaj miatt, szépen duruzsolnak Leoval.
Köszi!
: )))))
Egy kis jóféle 750 meló.Akit érdekel :))))
http://www.sportmotor.hu/motor...
üdv
Ebay.it
80.000.- Ft
http://www.youtube.com/watch?v...