Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbálkozok , hidd el :)
Úgylegyen!
Ha érdekel a dolog elérhetőségeim a hirdetésben és az adatlapomon.
ezt egyszerü megoldani. azt kell modnanod hogy nem veszel töltelékmotort hanem vársz amíg összejön egy olyanra ami jó. hiddel nem bánod meg. nézdmeg énis majdnem beleszaadtam egykét ilyen átépített, meg behozott motorba. de vártam és naogyn jó áron vettem egy nagyon jó motort
azon vagyok :P
Nem igazán szeretnék másmilyen motort :)
Eddig csak anyagi okok miatt nem suzukim volt :)
hehe most néztem meg az adatlapod.
Nem fogod elhinni, de tegnap pont kinéztem használtautó.hu-n ,hogy ha összejönne a pénz akkor ezt megvenném :)
szép motor!
arra figyelj hogy csak suzukit vegyél
köszönöm a válaszokat :)
Majd megpróbálom minél okosabban csinálni, de idén nagyra akarok váltani :( :)
na ez az amit sose vennék meg. keress sokat minden oldalon és találsz sokkal jobbat. lásd elöttem szóló: még ezt még azt.. igaza van.
Nem akarlak elszomorítani, de ebben az árkategóriában sok jóra nem számíts. A motoron nem véletlenül nincsenek idomok, valószínű valami történhetett a géppel hogy át lett fabrikálva. Én személy szerinte egy fillért se költenék rá, mert ha összeadod a vételárat meg amit ráköltesz hirtelen, - és ugye ahogy az szokott lenni hogy akkor még ezt csináljuk meg na meg még azt is - akkor gyorsan félmillánál vagy. Próbálj meg inkább valami gyári állapotút nézni vagy még egy kis pénzt összerakni (kérjél 300-at a nagyitól) és vedd meg az enyémet (eladó holmiaimnál megtalálod) . Vagy egy hasonló állapotút, mert ezek még valamennyire jobban egyben vannak, mint a 300k-s 15-20 éves sztrítfjterimitátorok.
Sziasztok.
Idén szeretnék nagyobb motorra váltani.
Véleményt szeretnék erről a motorról kérni, .
Tudom ,hogy képről nem lehet sok mindent megmondani, de hátha valaki észrevesz valamit amit én nem. Illetve ennél az évjáratnál mire kell odafigyelni stb. Szóval értitek mire gondolok :).
Másik kérdés: kb mennyibe fájna újból idomozni?
Válaszokat előre is köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/su
zuki_gsx-r-3484392
Szia. Köszi a tanácsot
Szerintem csinál az különbséget. Cseréld az elsőt egyel kisebbre, 3 ezerből megvan, ami nem nagy pénz és érezni fogod a különbséget.
Mi még nem voltunk ott, és gondolom te neked van már több rutinod meg ahogy a gumidat nézem nincs majrécsik.
Az oké, hogy ti is jöttök...... de kitől kell tanulni és a szánkat tátani.... lesz ott valaki, azért?
Hát én meg a haverom neki fz6 van. Itt a mecsekben nagyon veszélyes mocizni , gondolom máshol is.
Háááát, nekem elég bizonytalan a motorozásom idén..... hiába dolgozom, fizetést nem kapok, nagyon kiéleződtünk.... lehet marad kivonatva a motor is.

Kitől akarunk tanulni és szájat tátani, ki lesz ott?
Sztem igen! Elöl 1 fog hátul 2,8 fogat számít...
Az nem kevés.
Szia Gino. Van tervrzve Kakucsolás tavasszal? Elmennénk tanulni, meg szájattátani.
Minden nap fohászkodom , de még nem akar jönni.
Igen én voltam az csak közben valamiért megszünt a netem és most jött meg.
te voltál az akivel egyszer naogyn hidegbe beszélgettünk kinn pihenőn? csak 3 an voltunk kinn. te hoztad németből a motort és neked van a hátsó indexbe oldalt LED igaz?
igen igen
A te nagybátyád a GSR-es az is Pécsi?
sztem ezen az oldalon midnenki azt várja:D:D
Rendben csak már lehetne tavasz.