Tulajdonképpen én sem tudom pontosan. Egyébként r6 meg a 636 között vacilláltam egy ideig, aztán a zőccség győzött. Talán ár/teljesítmény arány a kawa felé billen, de ez csak az én véleményem. Mindkét típus nagyon a toppon van a saját kategóriájában és korában. Remélem sikerül egy jó példányt kifogni, és nem túl hamar összetörni. Aztán lehet még abból suzi750 :) csak ez a fos idő javulna már.
Nézegetem a vasakat, 90%ban '05 zx6-r lesz, már csak azért is mert sokkal jobban megy az a topik, és be akarok illeszkedni.
Várom nagyon a jóidőt, gyúrok mint az állat. Kibagyors akarok lenni az idén. Jááááááááááááááááááááááááááá
az a baj ezzel ,hogy 400
+ reg adó 30...
de az csak 1 dolog.
Mindennel együtt + 150 lenne a papírmunka+biztosítás, műszaki.
+ ha véletlenül kellene költeni rá... akkor majdnem ott vagyok mint vazz sradja :)
Mondtam hogy ez is kéne a fenének de ha alaphangon kiadna minimum 360e-ret+ aprót a blokkhibásért akkor ebből alkudva akár még jó is lehet ez.Bár szerintem ez is már erősen bontószökevény.
Sajnos kevés pénzből általában csak szarra telik.
Hát messziről távolnak látszik, de még mindig jobb mint 2 rossz motorból egy nagyon rosszat összerakni. Mondjuk az ilyen közel 20 éves darabokért se adnék 300-nál többet, és csak akkor azt is ha télleg csoki.
400e ért már van fenn használtautón működő darab is.Igaz külföldi és van vele papírmunka de legalább megy.És míg nincs píz regadóra pályázni mehetsz vele.Ha meg összejön raksz rá rendszámot. PL ez bár ez se matyóhimzés és valszeg nem az évszázad vétele.
Így már érthető :) De am teljesen az volt értelme :), mindenki azt gondolta.
Én meg már azt hittem h ilyen rendes vagy , és megsajnáltál,hogy nekem leengedsz egy százast :P
Igen félreérthető voltam valóban. Na én ezt úgy értettem hogy ha már így ki akar dobni (a legósdira) annyi pénzt az ablakon akár ide is adhatná, csak nekem az nem jutott eszembe hogy éppen motort árulok. Szóval nem magamnak akartam alkudni, hanem csak úgy adja nekem azt a pénzt. Ilyen humoros szólás-mondás hogy annyi erővel nekem is adhatja. Vágesz?
Hámámit? Összegről nem beszéltünk eddig, meg ugye azt nem is fórumon kéne. Csak annyit mondtam hogy a hirdetéseim között megtalálod, ott pedig fel van tüntetve az ár.
utána meg ez lesz...
Nézegetem a vasakat, 90%ban '05 zx6-r lesz, már csak azért is mert sokkal jobban megy az a topik, és be akarok illeszkedni.
Várom nagyon a jóidőt, gyúrok mint az állat. Kibagyors akarok lenni az idén. Jááááááááááááááááááááááááááá
Lehetnél együttérzőbb
Am ha találok munkát. Akkor már küldöm is a foglalót.
+ reg adó 30...
de az csak 1 dolog.
Mindennel együtt + 150 lenne a papírmunka+biztosítás, műszaki.
+ ha véletlenül kellene költeni rá... akkor majdnem ott vagyok mint vazz sradja :)
Sajnos kevés pénzből általában csak szarra telik.
Ritka nagy sajnálós gyerek vagyok! De legalább egy kicsit azthitted hogy valami.
PL ez bár ez se matyóhimzés és valszeg nem az évszázad vétele.
Én meg már azt hittem h ilyen rendes vagy , és megsajnáltál,hogy nekem leengedsz egy százast :P