az tuti hogy a rendesen működőt is át kell nézni baromira , én megnéztem vagy 10 sradot mire megvettem a legelsőt mert az volt a legjobb , kb. két hétbe telt mire visszamentem hogy ok ez lehet hogy jó lenne egy pár óra alkudozás és megegyeztünk... az asszony már nagyon kivolt...
Háttttttt.Nem biztos.Ezért is nézik az ilyet vázgeometria ellenőrzővel.Mondom a szétesett blokk intő jel.Ott vannak a fékek csillapítók állapota is.Meg az elektromos rendszer is okozhat meglepiket.lMind mind költeni kell rá és a vége egy pénzügyi csőd.Lehet belőle patent gépet csináni de kérdés dolgozol öntöd bele a pénzt de csak egy öreg srad lesz és nem leszólni akarom mert a szivéhez nő az embernek egy gép amivel ekkorákat szív.De jön egy vevő ha el akarod adni és csak ezt látja.Én már végigcsináltam ezt egy robesszel.Komolyan megvehettem volna belőle egy 3x fiatalabbat a pénzből amit ráköltöttem 5 év alatt.Full új volt a bele.Mi lett vele.190e ért nagy nehezen el tudtam pattintani.
szemmel nehéz.. ráülsz odahúzod neki mittom én 50 ig és elengeded a kormáynt. ha nem kell a testeddel egyensúlyozni hogy egyenesen menjen akkor nagy baj nem lehet. érdemes megnézni a telók alját, kormánysúlyt, meg a vilanyakat. az sokat elárul
Blokkhibás gép messze van a szalonállapottól no.Bárhogy szépítsük.Nem mamák mentek vele templomba vasárnaponként.Egy motor nem csak idomból és blokkból áll.Én nem gondolkoznék olyan gépen ami nem pöfögött előttem és nem mentem vele.mi van ha olyan kajla a váz hogy oldalt ki kell ülni hogy egyenesen menjen?
ha így is úgy is blokk újjítás akkor majdnem minden, nem?
Am az nekem is gyanús . Teljesen polír a motor... és az meg hiányzik.
Bár a képen is látszik ,hogy 1 csavar hiányzik az idomból, a lánc pedig nem tudom miért nincs rajta a lánckeréken...
Letóljátok a hegyalja út tetejéről?
pl ,hogy nem 1 nyomon futnának a kerekek, ilyesmi? Vagy deformációt a vázon valahol?
itt 134et ír,
Am az nekem is gyanús . Teljesen polír a motor... és az meg hiányzik.
Bár a képen is látszik ,hogy 1 csavar hiányzik az idomból, a lánc pedig nem tudom miért nincs rajta a lánckeréken...