Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor biztos elirtad, vagy en ertettem felre...
azt mondani akartam én is, hogy májusig biztos nem lesz meg
500-ért kizárt dolog hogy odaadom bárkinek is, esetleg két év múlva lesz ott az ára, de nem tartom valószínűnek hogy márciusba szezon elején (addigra) friss műszakival egy jó motort ne tudnék eladni. Egyszer az enyém van a legjobb áron szinte, másszor meg amik egy áron vannak vele azok meg szedett-vedett idomokkal, összevisszabarkácsolva, váltóhibával meg ilyenekkel vannak. Én meg nem zsákbamacskát árulok, ki lehet próbálni, olyankor elég sok minden kiderül. Amúgy sokan kérték már 500-550-ért de 600 az alja, és abból nem engedek, hálistennek nem kenyérre kell a lé.
ha májusig meglesz neki ( akkor megyek haza)
akkor annyiért érdekelne
persze ez is a pénz függvénye...
az a baj ,hogy sok a változó a képletben :)
De ha húzósan is, de arra összejöhet a pénz.
Én is nyugodtabb lennék , ha azt venném ( persze ezt is csak így képekről tudom mondani )
reménykedjünk
én azt olvastam , csapj le rá , amíg meg nem gondolja magát...
jobb lesz az úgy , senki se szereti szivatni magát, így már is elkerülted
próbálkozok , aztán majd valahogy sikerül összehozni valamit.
Ha találnék munkát itt kint akkor könyebb lenne megvenni még akár a tiedet is :). Volt most érdeklődő az enyémre is :).
Ha elviszik akkor váltok min 400 ccmre.

Te 500ért adnád?
Navégre, csak nem hiába koptattuk a billt. Annál amit terveztél legósdit, még az is jobb ha nem veszel semmit és felhagysz a motorozással. Vagy eljössz holnap hozzám és kezembe
nyomsz 500k-t. Mondom vagy gyüjtögessél még egy évet, tudom nehéz de annál nagyobb örömet fog okozni, vagy ha nem bírsz várni annyit akkor olyat nézzél abból a pénzből amid van, ami még egyben van valamennyire, közelít a gyári állapothoz és figyeld a nagydumás életművészeket, minél jobban dicséri a motorját annál szarabb.
hm ha ennyire szar a dolog akkor leteszek róla :)
nem vagyok a pénzem ellensége.
óóó... kanyarban sincs
srácok kár itt a szánkat tépni. ha akarja megfogadja a tanácsunk és rájön hogy jól döntött. ha nem fogadja meg akkor nyeli a cuccot és majd hallgatja egy két embertől hogy én bizony megmondtam. én is csináltam iylet. mondta apám ne menj ki a mezőre supermotóval mert elesel. egy napja volt nálam, kimentem persze hogy pereceltem. érdekes az idősebb rutinosabbnak mindíg igaza van. én már megtanultam hallgatni rá
Egy párszor már én is elhaladtam nyélen a kungyalui egyenesbe. Amíg nincs kanyar nincs ellenfél.
Mindenki csak a saját kárán tanulja meg.Az eszesebbek meg másén.
Bár a saját szívás építi a lelket.
Én pl az inyektoros csoda 2t robin tanultam meg igen hosszan és változatosan káromkodni.
De szép is volt.Hideg csípős benziben fülig mocskosan tapicskolni úgy hogy 2 kézel tartom a motort egyel a csavarkulcsot fogom és egyel az elgurult csavart tapogatom.
Na igen, én is megtanultam amikor a TK-s motoromat megcsináltam. Mondom 200-ból meglesz. Kb 500-amba volt...
Ha valaki eldönti hogy féltérden akarja az anyagot várni nyitott szájjal annak hiába mondja bárki is hogy vigyázz mert híg lesz hideg és 2 vödörrel kap.
én Tiszafüred környékéről származom , bezony....
Jól beszélsz!
Lehet szopni akar... Legalább pénzért csinálná, így meg Ő fog fizetni...
Ezt már én is közöltem Ger1-el. Vagyis ezt így szó szerint nem, de többször is leírtam hogy szopni fog.
Tehát egy rakás pénzért fog venni két mázsa fémhulladékot vagyis többet mert + egy blokk. Amivel nem szivesen vállalnék be egy békéscsaba-sopron oda-visszát. De lehet hogy egy tiszafüred-cibakházást se (3km kb). Mindenesetre sok szerencsét neki, lesz rá szüksége.
Már írtam, de azért leírom megint.
NEM JÓ A HASZNÁLT DUGÓ + GYŰRŰ + CSAPÁGYAK...
De ha akarsz egy jó szar motort, hajrá...
Sziasztok van eladó cuccom gsxr 750es hez a régihez olaj levegö ha kell valakinek valami akk irjon van minden!
Hát akkor van itten még költség rendesen.Elvileg ha a henger kapott kaphatott a főtengely is,szintén zenész a hengerfej is bár az benne van a 45e ben.De akkor is meg kell nézetni a főtengelyt is meg az összes szelepet.Vezérmű lánc is gatya akkor az is pénz tömítéskészlet is pénz.És még a szerelő sem sörért dolgozik ez nem kis meló.Szerintem 450-500 nál nem jössz ki olcsóbban.Pláne ha belefutsz valami csúnya dologba.Nem véletlenül ált ennyi ideig az a gép.
j
hatókar nincs benne.
de igenn.
Na akkor nekifutok.Ezt megtaláltam.Ebben valami elszabadult és lerendezett 1 hengert a fejétől a farkáig?
Te meg tucc 45e ért egy blokkot a dugóival és hajtókarjaival?
plusz egy műszerfalat 15 ropiért?
Ezeket egybegyúrva 360e ért akarsz egy működő 750-es sradot?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr_750_
srad-3558300

A 45 ben benne van a hengersor. + a hozzá használt dugattyúk.