csak nekem gyanús az a 98 paci? nem többnek kéne lennie? vagy ez csak akkor volt 110 amikor legyártották? meg nekem kicsit gyanús ez a műszarfal.. lehet már 500.000 van benne és jobb volt kidobni...
Müszerfal hiányzik A motor 2005 május 25.-e óta garázsban állt, forgalomból ideiglenesen kivonva. 2005-ben lett motorhibás(1 db dugattyú és henger+hengerfej sérült)
Nem hagzik jól. Műszerfal kb 20-25.
2005-óta. 5 éve. Az sok kicsit. Sztem elugrott a vezérlése, és belevertek a dugattyúk a szelepekbe.
nem rohanok, csak szépen óvatosan de cserébe nekem nincs profi számítógépem, lcd tévém, és nem járok midnen hétvégén bulizni. jah és ezért is megdolgozok és vissza is kell fizetnem
nem , egyáltalán nem úgy fogom fel. Nem értek annyira a dologhoz , csak 1-2 dolgot tudok, mint ahogy gondolom látszik is.
Örülök , neki ,hogy legalább normális hangnemben válaszol mindenki, és nem kezelnek gyereknek. Ezzel is tanulok
Hmmm...akkor nem fogja enni az olajat... Tudtad, h az olajat ha eszi a motor, akkor nem csak a gyűrű van elkopva, hanem a dugattyúban a horony is?
Már bocsi, nem kötekszek, csak összeraktam pár blokkot.
ja-ja kell egy pár tanuló év egy kicsit gyengébb és elavultabb technikával , így a frissebb vassal nagyot kehet majd javulni... mert azokat sokkal könnyebb kezelni legalább is egy öreg gépsárkány után
Még azt hinném van valami baja
Nem hagzik jól. Műszerfal kb 20-25.
2005-óta. 5 éve. Az sok kicsit. Sztem elugrott a vezérlése, és belevertek a dugattyúk a szelepekbe.
srad-3558300
ennyit tudok róla egyenlőre
Ezt is kérdeztem az eladótól, de egyenlőre nem kaptam még választ ,hogy mi történt vele pontosan.
A másik blokk(ami motorban van) mennyire gatya? Mi történt vele?
Örülök , neki ,hogy legalább normális hangnemben válaszol mindenki, és nem kezelnek gyereknek. Ezzel is tanulok
Már bocsi, nem kötekszek, csak összeraktam pár blokkot.