Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol akarsz sörözni? van kedvenc helyed?
jájá.:) amint lehet meygek jogsira, de muszály gyakorolni. remélem nem töröm meg, mert most fater nagy bizalmat szavazott nekem. városba normálsi leszek
na,majd husvétkor megiszunk egy sört,aztán elbeszélgetünk
viszont,ha nagy léptekkel probálsz meg haladni el fogsz esni
csináld csak a jogsit,hogy tudj tapasztalatokat gyüjteni,egy moci csak annyira jo,mint aki vezeti
az enyémbe benzin nem kell. sztem énnyertem
hát azé van egy jópár és láttam előbe hogymicsinál egy lábikóval hogyha beleakad. nem akarom mégegyszer
A mienkben nem kö olaj.
Nincs már szalagkorlát, a bodzások mind elvitték.
nekem is csak nekem még a pénzem is kevés kell majd cserélnem olajat és akkor ha megint lesz monex mehetünk
én sose versenyeztem. könynü átlépni a határokat. egyszer akartam anynival eldönteni egy kanyart mint egy ezres gixi.. siekrülni sikerült, de elcsuszott az eleje és akkor tapadt meg amikor leért a térdem. időm se volt elvenni a gázt.. kcisit beszartam
Yes
Áprilistól had menjen.

Sok a lemaradásom.
ott a pont! ha egyszer összejön, szivesen téphetünk,de csak valami pályán.közuton én már "normálisan" megyek.meg ha valaki versenyezni akar,akkor inkább megállok .lehet nem a legszimpatikusabb neked,de 29 év motorozás után még tudok neked irogatni
mersz nap? május vége junius elje?
Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
értem hát igen igen. a milyenknek a legszebb a hátulja te nem jössz majd hringre?
én se versenyzek. az élvezetért megyek. de ezért akarok menni ringre hgoy bátran csapathassam, ne leygen szalagkorlát
A tiednek meg az enyémnek jó a picsája, a K5-ös az olyasmi mint öreganyám hátsója.

Mad Max Atya (hüjjjegyerek) meg egy másik dimenzióba motorozik így idén valahogy megkell előzni.
Hogy a jó picsát bámulja.

Huhhhh ez zavaros, sebaj
akkor nem mondok semmit,de majd rájössz magadtol
viszont,ha arra gondolsz,hogy ott "adjad neki!",abban nem vagyok partner èn már ebböl kinöttem,nekem nem kell már "megmutatni"
napközbe semmi. meg 150 nél nemmindegy? egész nyáron ottvoltam, csak ott motoroztam
ettem már ott,de sok a szunyog nyáron
hát ha pécsi vagy kéne. mész budaivámtól komlóra. mánfa elötti szerpentin
most ez hgoy jön ide kinek a segge mivan?
kéne?