Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes-helyes! Nem olyan messze van az már. Addigra nagy pályás leszel...
Ezek kb 150-200...bontottból...
Én ezt már tapasztaltam, de 1szer elég volt leírni.
Nem csak dugó csere lenne.
Henger , hengerfej, 4dugó gyűrűk
az árakból kiindulva 99% a gikszer , viszont az a dátum még kiba...tt messzire van...
és a blokkhibás az milyen? egyébként kérdezz meg bárkit, egy olyan motor aminek egyszer baj volt a motorjával az sose lesz ugyan olyan. 2t nél is ha egyszer besül és utánna dugócsere hiába. sose lesz ugyan az. de te tudod:) ha ezt akarod vedd meg. ez a te döntésed. de nyilván benne van az is hgoy naogyn akarsz már motort. csak mérlegelj
én nem tenném , de te tudod... legyen szerencséd hozzá...
Azért , mert nagyon szép állapotban van. Bár műszerfal hiányzik
De az legyen a legkisebb gond. Szerelő van rokon aki segít. Azzal nem lesz gond. Ha az alkatrészek megvannak akkor mivel lehet a gond?

Bocsi , nem kötekedni akarok , csak kíváncsiság :) meg az ,hogy idén tényleg nagyobbra akarok cserélni.
Értem. Az már nemsokára ittvan!
Sztem maradj a márkánál.
jahh.. nagyon rá vagy kattanva az ilyen összeszerelős témára. de hidd el nem éri meg. sőt még többe is kerül. inkább vegyél k6 ot
valamiért nem tetszik.
Inkább ezen a blokkhibáson gondolkozom, mert beszámítaná a srác a YBR-t. Holnap pedig kapok árajánlatot az alkatrészekre.
sztem arra gondolt
melyiket nem veszem meg?
a piros 600as sradot?
ha minden jól megy 2012 nyarára lehetséges a csere project...
valszeg k6-k8 750-1000 , vagy csak halkan mondom itt ezen a helyen (eregggggy )
Igen! Bízok benne...
Vagy a tiédet? Nem lesz modellfrissítés?
jájá lehet hogy jobban járna. sőt biztos. de akkor nem lesz lábtartód
Na igen... Tuti az lesz...
ha megfogadja a tanácsainkat akkor lehet hogy nem ezt de egy hasonlót... mondjuk a Vazz kollégáét...
hát akko nem lesz az enyém de figyeljétek meg hogy nem ezt fogja megvenni. szal egyikünké se lesz de ez így a helyes semmi diszkriminácio
láttam már több autós amcsi versenysorozat autóin is , meg ugye olvastuk is hogy az angoloknál drágább mint a castrol... ezekből csak csak arra tudok következtetni hogy jó és tényleg jó...
Így van!
Amúgy tudtad, h amcsiban sokan használnak Q8-at?

jól megy majd a motor hangjához , igaz oszi...
Ez így van... Szóval a tiéd lesz...