bár már kitárgyaltátok részben azért nagybandi, gsx valamint a honda cb 1300 -na ezek a pacik jönnek be nekem is...alig várom hogy körbeugráljam Tangerine vasát, ilyen közel ugyse voltam még egy nagy lóhoz...
A GSX filing lényege: „Aki szereti a feltűnést, a nagy méreteket és nem utolsó sorban az eszméletlen nyomatékot, dinamizmust (miközben utálja az üveghangot) igen elégedett lesz vele.”
Nem fogsz csalódni a vasban!
Hát nem is tudom. Itt meggyőztek, hogy ez egy kicsit jobb. Ha nem jutottam volna ilyen jó áron hozzá, akkor lehet, hogy Bandita lett volna. Csak annak az a kockázata, hogy később beindulhat a "vezérhangya", hogy nagyobb kell. Erről meg nemigen van mire váltani, hacsaknem B-kingre, de az más árkategória, meg még kiforratlan, sokat eszik kis tankkal, stb.
Ezt szeretném sokáig megtartani.
Remélem nem lesz csalódás, mikor ráülök, mert hogy őszinte legyek, ki sem próbáltam, sőt még sosem mentem GSX-szel, de hiszek a többieknek.
A nyomatékról van elképzelésem, mert egyszer mentem egy VZR1800-al (asszem 160 Nm körüli). Döbbenetes! (Pedig az vagy egy mázsával több, mint a GSX.)
Nekem a 124(?) Nm is az lesz az 54(?) Nm után. Valami hasonlót várok a GSX-től is.
azért jobban esett volna ha egy nagytesó szaporítja a bandát...nem is értem miért nem akartál egy nagybandit... olyan jól mutatott volna a déli sor a fagyizó előtt....
Én már láttam ilyet.
- Bebe, az enyém 8 lóerővel erősebb
- Bebe, az enyém meg 20-szal többet megy
- Igen, de az enyémnek 20Nm-rel nagyobb a nyomatéka
- Az enyém meg könnyebb és jobban pörög.
Haverkiscsávók nyomtak vmi hasonlót. Az egyiknek 250-es ETZ-je, a másiknak meg N51-es Simson-ja bolt.
így van. Tavaly Bucek is a GSX-szel jött a nyíregy1házi Bandit-talira. Meg volt még DL, Varadero, Gixxer, stb...
Na meg továbbra is szándékozom gurulgatni a délvidéki Banditákkal: Testor/Blackbandit, Martinus, Ironed, Mikir, Ibituba..., vagy bárkivel, bármilyen mocival.
Üdv Zöldi!
Akinek volt már Banditja, az mindig Banditos marad lélekben!
Különben is a GSF meg a GSX testvérek, úgyhogy még nem kéne elsiratni Tangerine-t!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL
11. - 1 Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor 2Fő
28. Orsi + Rudi
29. BTündér
30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL
31?
Lehet hogy a komplett rendszer rámenne, de az egycsövű változatnak a befecskendezésén is változtattak valamennyit. Ha csak simán lecserélné, valószínű egy idő után komoly költségvonzata lenne a műveletnek
Ja, így már pláne nem értem. Van egy éppen bejáratott vasad, vennél helyette ugyanilyet, hogy bukjál 1 millát a kvázi semmiért? Akkor megint lehet lehúzós szervizekbe hordani a feltételes módban létező garanciáért...én nem tenném.
Meg aztán ott van a Banditos büszkeség is…