Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Fullgas szokott ilyen felvásárlásokat csinálni, ezt tette 2006-ban is mikor szintén 2 milla volt az 1.4-es. Alig talált magának a barátom. gondolom ők a tőkeerősek a csoportban...
Nem igazán értem , ha szeretnél 10%-ot alkudni , de 1.7 millás ÚJ motor meg nem érdekel ?!(Bár én a fehérvári Full-nál az is 2 Milláért látom az árlistában.)
Amúgy a neten lehet találni még egy két szép állapotú keveset futott példányt, csak szerintem igyekezni kéne, mert lehet hogy az a piac is észreveszi majd a hiányt és ott is felszaladhatnak az árak. Mert ugye a hiánynak van egy ilyen hatása is.
Más: Régebben 2003-ban az Amargonál lehetett BP-en kötni a legjobb motorvételeket. az egyik rekordot a barátom tartja szerintem a 1200N-es 1.85M volt minden papírral , ügylettel, kp-ért! és még megkapta a törzsvásárlói 10% kedvezményt a boltban vásárolandó cuccokra...
Bár itt én is jó uzletet kötöttem meg még páran a környezetemből!
De ha jól tudom a 2003-as év volt a csúcs a motoreladásokban, utána évekig csak a szervizelésekből hozták a szintett, meg a sok lerombolt elejű motor újraformázásából!
Amúgy a GSX 1400 kifutásával sem maradunk GSX nélkül!
Szóval aki nagyon GSX-et akar megkaphatja!
Úgy hívják az utódot, hogy GSX 1300 B King!
Üdv Tangerine!
Nem hinném, hogy buherálásnak minősülne az amit leírtál. Szerintem a Full Gas jó üzleti lehetőséget lát a dologban, vagyis biztos benne, hogy pillanatok alatt tudja majd értékesíteni az egyedire hangolt GSX-eket.
Aki igazán GSX-et akar venni nagy örömmel fogja leszurkolni az amúgy teljesen reális összeget, aki meg csak kacérkodik a GSX-el az más típus mellett fog dönteni.
Nem egészen. A listaárból nem hiszem, hogy báki is enged, persze kell próbálkozni. A 10% inkább a mutyira értendő, amit a motor mellé "szerezhetsz". Járj végig sok kereskedést, és alku után írasd le az ajánlatot, akár a névkártyájuk hátuljára. Nagyban függ attól is, hitelre veszed vagy kp-re. A hitelnél sokkal hajlandóbbak. Egy példa: Nekem is 1.9-volt Bandi, én kikunyeráltam 100e ft vásárlási utalványt(ezt nagyrészt kötelező szervízre költöttem), meg ingyen forgalombahelyezést. De kérhetsz tőlük kipuffogót, dobozt, ruhát, akármit...csak keményen!
Hát nem tudom, ha S-es és vagy ABS-es akkor megéri, de ha sima, akkor nem biztos. A K7-es vizes naked 1,9M. A fejidom +100k és az ABS is +100k. A K8 as árak minden ugyanaz, csak +100k val drágább. Azaz a csupasz, ABS nélküli K8 2,0M, a fejidomos ABS-es 2,2M. Ha Bandi lesz akkor S-es ABS-es K7-es. A fullgas-os srác szerint a K8-as tökugyanaz, mint a K7, csak mások a színek

Igaz az, hogy új mocinál 10%-ot lehet alkudni? Egy haver azt mondta, hogy ahol nem engednek ennyit, azokat hagyjam ott.
Fehérvár, 1.7 mill
bandit.hu, egytollú írta, a balcsi mellett van vhol...
Szia!

Hollósnál kaptam ígéretet, hogy megcsinálják, mert ez így tényleg nem jó.
Ha szar, akkor messze áron alul tudnád eladni, és rohadt sokat buknál rajta. Mindezt azért, mert mások dilettánsok/bénák/balf@szok. Vidd végig a dolgot, ha meghátrálsz sokat bux. Én drukkolok!
Üdv Kenray!

Kik azok, akik hajlandók segíteni?
Remélem, sikerrel jársz és felgyógyul a gépállat.
igen, azért adnám el, mert szar, de ezt tudatnám a vevővel, mint ahogyan ide is leírtam :-)

sokan elbátortalanítottak az ügyvédtől...
most egy helyen azt mondták, hogy megcsinálják.
meglátjuk
bízom benne, mert most vettem rá új gumit :-)
Hát lehet, hogy inkább egy vizeset vennék akkor már. Fejidommal, ABS-sel.
Bár.... mennyi is volt az, és hol is?
Értem. Szóval azért akarod eladni, hogy én szívjak vele. Ha jó lenne a gép, el sem adnád. Nagy kópé vagy!
A kockázatokat mérlegelve adok érte egy millát. Vagy egy jó állapotú 600-as banditát (lásd a képeimnél)

Komolyra véve: a helyedben már rég az asztalt verném, akár egy ügyvéddel együtt, és visszakövetelném a pénzt, ha x javítás után sem jó.
Hogy őszinte legyek, nem irigyellek.
Igen, azt néztem. Bár nem a kedvenc színem, de asszem már örülhetek, ha lesz bármilyen. Volt bent egy új, amit nem adnak el, vagy nem 1,98 ért. Volt egy ugyanolyan színű kint, de régebbi használt, az meg nem kell, mert nincs túl jó bőrben. Vagy az 5000 nem igaz, vagy ha igen, akkor ütötték vágták. Az én Banditámban 25e van, de sokkal különb állapotú.
fogalmam sincs :-)

jó lenne egyébként ha jó lenne...
Köszi, de inkább nem. Olvastam a sztorit a problémáról. Egyébként mennyiért adnád el?
elírtam, 2007 júniusi, tehát nincs egy éves
Szia!

Nekem van egy fekete 2006. júniusi, 10600 km-mel
gyárilag szar a motor, persze nem ismerik el, holnap fogom
vinni Boglárról Pestre, mert mindenki azt mondja nekem jó a motor.
gondolkozom az eladásán... az indexén kívül nincsen semmi átalakítva rajta,
persze a gyáriak is megvannak
érdekelne?
Ha meg nem, akkor vedd meg azt a beragadt légolajas Banditot, amt a hazai fórumon emlegettek.
Amargo, black road, harmati, motorrad, Pardi....valahol csak lesz egy
Szia ! Tangerine!melyik mocit nézted a kék-fehéret? ha gondolod körbenézem,Szekszárdi vagyok!
Köszi!

Basszus nem fogjátok elhinni, de úgy néz ki mégsem lesz GSX-em, legalábbis új nem, mert nem lehet kapni.
Voltam du. a szekszárdi fullgasban, ott volt egy új, de azt mondták, hogy nem adhatják el. A fickó azt mondta, hogy a fullgas felvásárolta az összeset (kb. 15 db-ot), és felspécizve (bukócső, kipufogó, talán más festéssel, stb), tuningolva fogják őket árulni 2,35 mF-ért. Nem tudom, hogy fog-e valaki ennyit adni egy "buherált" gépért, én biztosan nem.

Az előbb felhívtam a pesti fullgast, ott meg azt mondták, hogy náluk nincs, csak a bb-i fullgasban, és ott 2,2 m az ára, szóval mindegyik mást mond. Asszem holnap felhívom a bb-i boltot is. Hívtam a hollóst is, készleten ott sincs, valami listát meg nem érnek el, de valószínű, hogy már nincs.
Van valakinek ötlete, hogy hol érdemes még megkérdezni?
Volt Szexárdon egy használt is, de eléggé le volt lakva. Asszem 2004-es, kétkipufogós, és állítólag 5000 km van benne (na persze).
Emlékezetem szerint 720mm a GSX gyári kormánya , ez meg most 790 mm lesz, de szerintem valami hasonlót raktam most át egyik banditról a másikra, és nem sok problémám volt vele. Igaz az valami streetbar néven futott. Bár már annyit pakolgattam a cuccokat hogy már semmiben sem vagyok biztos...
Az nekem már sok, a Gsx kormányból is kéne levágni. 78cm a max, ami a Banditra felmegy fékcsőbuzizás nélkül.
Csak szekálás képpen! Nekem lesz , mert mégis megvettem a Louis.ban volt 25€-ért LSL kormány, ami szinte teljesen megegyezik a GSX-ével, csak oldalanként 30-40mm hosszabb.
Csak még nem oldottam meg a a kormánysúlyok rögzítését.
És nem szoktam megválni az eredeti cuccoktól azokat mindig megtartom. Soha nem lehet tudni! (mondjuk ez miatt 2.5 tonna motoralkatrészem van már a padláson ! )