Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kijelzó az : http://www.agomotors.hu/ termék! Én "csak megtervezem 3D-ben a terméket, majd egy program segítségével generáljuk az CNC programot és lám..., aztán polírozom, és felrakom. Ez a rövid tömőr recept.
Bravó kérem!

Ezeket Te gyártod, vagy "csak" tervezed?
Itt is közkincsé tenném az újdonságomat a GIPRO rögzítésére.
Ja és az új LSL kormány van fent az egyedileg készített kormánysúlyokkal!
Eddig nem volt akadálya, ha valaki elhozta a párját. Szerintem nyugodtan!
Én feleségem, sajnos most nem tud jönni, maximum kajálni.
Üdv!
Sziasztok!
Lesz olyan a holnapi túrán. aki hozza magával a párját is?
Jóóóóó reggelt Egynégyesek!
Ma reggel szépen kisütött a nap!
Imádkozzunk, hogy holnap is szép időnk legyen!
Szerintem van rá esély!
Ámen.
Ja ! Úgy néz ki hogy kihúzunk szlovákiában Donovaly -ig!
Az enyém nincsen fényezve, gyári natúr fekete, de nem üt el a motor színvilágától.
Lehet kapni fényezett fekete, és kék színben is, de az 8-10e Ft-tal drágább
Ok, az tudom melyik, onnan hoztam el egyszer a WC-kulcsot.
Akkor legyen az.
Ha így akarsz visszajönni a körforgalomhoz, akkor nagyon sokat kell kerülnöd!
Ahoz, hogy az ÖMV-kúthoz eljuss, át kell menned a városon. Ha nem ismered, nem gond, mert a város határában, Kecskemét felöl van egy MOL-kút. Ott is találkozhatunk. Majd együtt átmegyünk a Cegléden.
Ok, csak azt ismertem, mert ott szoktunk kiérni a 4-esre Nyíregyre menet, csak régebben jobbra mentünk a Röfinél, most meg balra. Ha továbbra is a Röfinél megyek ki, akkor az új 4-esen Bp felé kell visszamennem, és a körforgalomnál a 311-es útra (Külső Jászberényi út.) balra befordulni, ugye?
Akkor legyen ott a találka 9:00, max 9:15-kor .
tangerine! Elvileg semmi akadálya, hogy a Röfinél találkozzunk, de az a régi négyes mellett van.
Ha az új négyes kereszteződésében lévő körforgalomnál található ÖMV-kutnál találkoznánk, akkor ki tudnánk használni néhány kilóméter négysávos út előnyét is.
Már csak az a kérdés, hogy akkor mi van, ha szombat reggel esik az eső?
köszi :-)
szólok mindenképp :-))
Elfértek 3-an is azon a motoron, és akkor tényleg családi lesz a program.
OK. Akkor majd legközelebb...
Mondjuk április 19.-20. Tokaj!
Ez megtisztelő és köszönöm a meghívást, de családi program lesz.
Szevasz Zöldi!
Te nem jössz velünk 15.-én Szarvasra?
Klikk a profilomra. Van ott pár kép.
Yani, mi mehetünk Ceglédtől együtt, én úgyis ott szoktam/fogok kimenni a 4-esre.
Régi 4-es, Röfi csárda, 9:15 körül, hmm?
Már megint kihúzó vagy!?
Szevasz Yani!
Gyere nyugodta,n szívesen látunk! Ceglédnél nem terveztünk megállni, de majd lassítunk és tudsz csatlakozni a 4-esen. Szolnoknál majd megejtjük a személyes ismerkedést! OK?
Üdv Egynégyesek!
Szombaton jóóóóóó idő lesz!
Budapestről indulás a Lurdy Ház parkolójából 8:00-kor. Szolnokig megyünk a 4-esen, onnét a 442-esen Martfű felé. A szolnoki elkerülőn lévő MOL kútnál fogunk megállni ott lehet csatlakozni! Érkezés a kúthoz 9:45. Indulás tovább 10:00!
A T5 a képek szerint nem mehet , mert nincs "lábon"!
A simsonod igen? akkor térfogatra elcseréljük 1xT5( 249ccm)= 5xSimson(5x49ccm) ?! Vagy valamelyik fúrva van?
Ha dobsz egy képet esetleg megrágom... de igyekszem a térfogatokat is növelni , nem csak a darabszámokat , egy segédmotor meg szinte annyi helyet foglal mint egy nagyvas! vagy ezt még fel lehet akasztani a szögre a bringa mellé?
A T5 jöhet. Pénzem nincs, Simsonra cserélhetünk