A kijelzó az : http://www.agomotors.hu/ termék! Én "csak megtervezem 3D-ben a terméket, majd egy program segítségével generáljuk az CNC programot és lám..., aztán polírozom, és felrakom. Ez a rövid tömőr recept.
Az enyém nincsen fényezve, gyári natúr fekete, de nem üt el a motor színvilágától.
Lehet kapni fényezett fekete, és kék színben is, de az 8-10e Ft-tal drágább
Ha így akarsz visszajönni a körforgalomhoz, akkor nagyon sokat kell kerülnöd!
Ahoz, hogy az ÖMV-kúthoz eljuss, át kell menned a városon. Ha nem ismered, nem gond, mert a város határában, Kecskemét felöl van egy MOL-kút. Ott is találkozhatunk. Majd együtt átmegyünk a Cegléden.
Ok, csak azt ismertem, mert ott szoktunk kiérni a 4-esre Nyíregyre menet, csak régebben jobbra mentünk a Röfinél, most meg balra. Ha továbbra is a Röfinél megyek ki, akkor az új 4-esen Bp felé kell visszamennem, és a körforgalomnál a 311-es útra (Külső Jászberényi út.) balra befordulni, ugye?
Akkor legyen ott a találka 9:00, max 9:15-kor .
tangerine! Elvileg semmi akadálya, hogy a Röfinél találkozzunk, de az a régi négyes mellett van.
Ha az új négyes kereszteződésében lévő körforgalomnál található ÖMV-kutnál találkoznánk, akkor ki tudnánk használni néhány kilóméter négysávos út előnyét is.
Szevasz Yani!
Gyere nyugodta,n szívesen látunk! Ceglédnél nem terveztünk megállni, de majd lassítunk és tudsz csatlakozni a 4-esen. Szolnoknál majd megejtjük a személyes ismerkedést! OK?
Üdv Egynégyesek!
Szombaton jóóóóóó idő lesz!
Budapestről indulás a Lurdy Ház parkolójából 8:00-kor. Szolnokig megyünk a 4-esen, onnét a 442-esen Martfű felé. A szolnoki elkerülőn lévő MOL kútnál fogunk megállni ott lehet csatlakozni! Érkezés a kúthoz 9:45. Indulás tovább 10:00!
A T5 a képek szerint nem mehet , mert nincs "lábon"!
A simsonod igen? akkor térfogatra elcseréljük 1xT5( 249ccm)= 5xSimson(5x49ccm) ?! Vagy valamelyik fúrva van?
Ha dobsz egy képet esetleg megrágom... de igyekszem a térfogatokat is növelni , nem csak a darabszámokat , egy segédmotor meg szinte annyi helyet foglal mint egy nagyvas! vagy ezt még fel lehet akasztani a szögre a bringa mellé?
Ezeket Te gyártod, vagy "csak" tervezed?
Ja és az új LSL kormány van fent az egyedileg készített kormánysúlyokkal!
Én feleségem, sajnos most nem tud jönni, maximum kajálni.
Üdv!
Lesz olyan a holnapi túrán. aki hozza magával a párját is?
Ma reggel szépen kisütött a nap!
Imádkozzunk, hogy holnap is szép időnk legyen!
Szerintem van rá esély!
Ámen.
Lehet kapni fényezett fekete, és kék színben is, de az 8-10e Ft-tal drágább
Akkor legyen az.
Ahoz, hogy az ÖMV-kúthoz eljuss, át kell menned a városon. Ha nem ismered, nem gond, mert a város határában, Kecskemét felöl van egy MOL-kút. Ott is találkozhatunk. Majd együtt átmegyünk a Cegléden.
Akkor legyen ott a találka 9:00, max 9:15-kor .
Ha az új négyes kereszteződésében lévő körforgalomnál található ÖMV-kutnál találkoznánk, akkor ki tudnánk használni néhány kilóméter négysávos út előnyét is.
szólok mindenképp :-))
Mondjuk április 19.-20. Tokaj!
Te nem jössz velünk 15.-én Szarvasra?
Régi 4-es, Röfi csárda, 9:15 körül, hmm?
Gyere nyugodta,n szívesen látunk! Ceglédnél nem terveztünk megállni, de majd lassítunk és tudsz csatlakozni a 4-esen. Szolnoknál majd megejtjük a személyes ismerkedést! OK?
Szombaton jóóóóóó idő lesz!
Budapestről indulás a Lurdy Ház parkolójából 8:00-kor. Szolnokig megyünk a 4-esen, onnét a 442-esen Martfű felé. A szolnoki elkerülőn lévő MOL kútnál fogunk megállni ott lehet csatlakozni! Érkezés a kúthoz 9:45. Indulás tovább 10:00!
A simsonod igen? akkor térfogatra elcseréljük 1xT5( 249ccm)= 5xSimson(5x49ccm) ?! Vagy valamelyik fúrva van?
Ha dobsz egy képet esetleg megrágom... de igyekszem a térfogatokat is növelni , nem csak a darabszámokat , egy segédmotor meg szinte annyi helyet foglal mint egy nagyvas! vagy ezt még fel lehet akasztani a szögre a bringa mellé?