Erre vártam már!
Bár azt hittem többre értékelik majd a jelenlevők!
Lehet hogy nem látták jól az életkorát a gépnek! A 2-es után volt még egy nulla, tehát a 2-es szám a tizesek helyiértékén volt ami azt jelenti , hogy a gép a kép készítésekor HÚSZ éves volt.
Hasonló babérokra törekszem most a GSX1400-el! Talán annyi hogy az első pár év szériáinak keményebb volt a festése, kevésbé érzékeny, bár a kalapácslakkal ez sem vetekszik!
Előzőektől függetlenül íme első motorom 20 éves korában. Akkor még nem sajnálták az anyagot...
Sajna az 1.4-esekből már sajnálják, ez a fényezésén látszik a leg jobban. Úgy kell rá vigyázni, mint egy hímes tojásra, mert ha erősebben ránézek, már attól is karcos lesz... :(
Nos. Egyrészt lefoglaltam a szállásom a faházba, sőt már ki is fizettem!
Másrészt beszéltem a camping illatékesével, részükről semmi a akadálya, hogy olyanok is bejöjjenek a rendezvényre akik nem ott fognak lakni!
Nyílván ennek feltétele, hogy a többség ott a campingben oldja meg a szállását, akár faházban akár, sátorban!
A faház férőhelyek erősem korlátozottak!
Az összejövetel idején vajon beengednek mindenkit a kemping területére, annélkül, hogy este ott szállásolná el magát. Mert ugye van másik szálláslehetőség is a kempingen kivül, lesznek ott esetleg helyierőkből bámészkodok. Tehát lesz aki csak "megfordul" a helyszinen a rendezvény ideje alatt. Ezt én nem nagyon látom át! De lehet hogy csak én vagyok vele egyedül így...
Szevasz Pistikém!
Háááát tavaszig már qrva kevés nap van hátra! Számszerűsítve 9!
Persze ha jobban belegondolok, hogy most hétvégén +(!)14 fok van kilátásba helyezve akkor már fölösleges is számolni a napokat! Inkább a megtett kilómétereket számoljuk! Én ezt fogom tenni hétvégén!
A szenté avatás természetesen mehet! Már rég megérett a dolog!
Üdv!
Én is hasonló módon gondolkodtam vala, mikor beszereztem a gépállatot. A fejidomos Bandita ugyanannyiba került, mint a Yetim. Nálam a vételt egy 3 éves szigorú, maximálisan mérnöki alapú gondolkodás előzte meg. A Hayabusa részletét egy kicsit sokalltam volna, a Bandit meg "csak" 1.2-es. Mivel életre szóló bicajt akartam, Bandit kinőhetőnek minősítettem. Megjegyzem a B-king is "csak" 1350 ccm. Azért az az 50 köbci sem mindegy .
Egyébként bazi nagy élvezet szívatni egy CB1.3 vagy egyéb felhasználót. Nekik is pont olyan nagy arcuk van, mint nekünk. Ők is abban a tudatban vannak, hogy az övék a legnagyobb. Ekkor melléállítod az 1.4-et. Az eredmény látványos. Az 1.4 felől nézve a másik nem is látszik. az arány MZ/Simson. Ja és persze jöhet az a bizonyos "Mit akarsz azzal a kis 1.3-assal".
Amit nagyon vigyorogtam. Van egy cimbim itt Miszkolcson (Csongi). Nagy 1.4 rajongó, de még gyüjt. Mikor megjelenek a jószággal, előkeríti egy haverját és az egekbe magasztalja a gépem. Multkor gonoszkodtam. Miközben mentek az ódák, lekaptam a büdösülnagy vastag kötött pulcsim és betettem az űlés alá az EÜ-, izzó- és szerszámkészlet mellé. Elállt a szava.
Mennyi még tavaszig az idő, mert elmaradt az unalmas visszaszámlálás?!
Vagy elvesztette a fonalat a helyenként megérkező jó idő miatt?
És ismét hatalmas lexikális tudásának szinét adva egy frappáns idézettel tette szinessé az oldal olvasóinak unalmas perceit. Köszönjük.
Javaslom lassan néhány megmérettetés után őt is avassuk szenté!
Örömmel veszem, hogy ismét(?) fellendült a látogatottsága az oldalnak!
Föleg igen sok a beírás, mikor én nem vagyok itt!
Örülök hogy kedves GSF 1200-es Bandit-osok is be -benéznek ide, és hozzászólásaikkal emelik az oldal szinvonalát , és szinesítik a jelenlétükkel a szürke hétköznapok sivár hangulatát.
Mindenki tartsa meg ez irányú jó szokását!
Továbbá igen boldoggá tesz hogy egy kevest használt és talán mostoha gyerekként kezelt GSX1400-es egy másik gazdi által jó kezekbe kerül.
Van olyan tulaj! (Nekem csak lenne mert a 2002-es 1.4-be 15000km, volt ebben meg most 35000km van. )
De többet ennél nem volt hajlandó elárulni!
Föleg azért, mert én kérdeztem!
Talán ha más kérdezné, akkor írna róla! Néha másokon keresztül kérdezek , ha velem már nem állnak szóba, még le nem bukok!
Ebből csak az üveghang nem igaz rám. Én azt is szeretem.
Minden motort szeretek. Úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokikkal: lyukas csoki, kerek csoki, lapos csoki, töltött csoki, stb....
Bár azt hittem többre értékelik majd a jelenlevők!
Lehet hogy nem látták jól az életkorát a gépnek! A 2-es után volt még egy nulla, tehát a 2-es szám a tizesek helyiértékén volt ami azt jelenti , hogy a gép a kép készítésekor HÚSZ éves volt.
Hasonló babérokra törekszem most a GSX1400-el! Talán annyi hogy az első pár év szériáinak keményebb volt a festése, kevésbé érzékeny, bár a kalapácslakkal ez sem vetekszik!