Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Czegle!
Hát mit mondjak kezdtem aggódni, hogy a főszervezőnk felszívódott! Örömmel látom, hogy élsz és virulsz!
Amint motorozható idő lesz valamelyik hétvégén össze kell jönnünk, hogy megbeszéljük a gyakorlati teendőket a találkozóval kapcsolatban. Persze nem csak kettőnkre gondolok, hanem a Petire is meg a Bélára is! Reméljük mihamarabb itt lesz az a finom langyos motoros idő! Addig is gondolkozzunk, mit hogyan lehetne!

Ma mentem egy egészséges kört!
Hogy mit is mondjak jólesett "nekünk"

Czegle
sZEVASZTOK!

szerintem ász!

czegle
szevasztok egynégyesek!

rövid időre kómába estem, de újra itt vagyok és örömmel veszem, hogy nagy az érdeklődés a tokaji találkozóra. a következő + fokos napon átruccanok tokajba és megnézek 1-2 dolgot ami a találkozóval kapcsolatban felmerül! kérdezzetek és megpróbálok válaszolni. természetesen a szwervezésbe is nagy részt vállalok, ha már egyszer én vetettem fel a borok városát.

üdv!
czegle
Ja ja. Majd veszek egy jó 1,5 m átmérőjű földgömb lufit . Felfújatom héliummal és felkötöm a mocim majrévasára . Tök tuti lesz . Csak lehet, hogy folyton max-elni fog .
"sarokszámokat"
Ne beszélj rébuszokban , határozd meg a pontos átmérőjét! Elvégre te ismered a sarokszámokat!
Azért az 1.4-re valami nagyobbat illene tenni... :)
Múlt századi GPS.
...talán erre asszociáltál?!
...gondolom a jelképes földkörüli utazásban a mostani árvizi esők az oceánokon való átkelést szibólizálja?!
Én ha "körbeutazom" a földet, Willi Fog -ot fogom felragasztani-jó nagyba!
Miért nem ragasztunk rá egyből földgömböket?
De jó nagyokat, mert nagy motorra nagy földgömb jár! :)
Amúgy nemrég olvastam okosságot. A Föld nevű bolygó kerülete kb 40000 km az egyenlítő mentén. Az én állatkám eddig mintegy 32000 km-t futott. A szezon közepén várhatóan meglesz a Föld körűli út. Szerintem jutalmul kap egy kis matricát. Valami kis Földgömböcskét egy gyűrűvel mondjuk a faridomra. És minden 40000 km után kap egy újabbat. Az ősök simán képesek voltak eljutni 3 gömbig hozzápiszkálás nélkül.
Milyen érdekes . Ha valaki úgy általában megunja a mociját, eladja és vesz másikat . Bezzeg a GSX1400 . Uncsi? Fessük át, polírozzunk fel rajta ezt-azt, rakjunk rá ilyen-olyan spojlert . Eladni? Na azt nem .
Szia bbobszi ! A felniket én festettem,a majrévasról pedig leszedtem a festéket és kipolíroztam. A kormány szinte ugyanolyan magas mint az eredeti csak 10 cm-rel szélesebb szerintem kényelmes! üdv :Tuci
Na végre . Reggel verőfényre és 10 fokra ébredhettem. Úgyhogy mehettem végre mocival melóba. A vigyort egész nap nem lehetett letörölni a pofámról .
És persze délután átficcentem Tokajra kávézni.
...mindenki annyira bámul kifele az ablakon már, hogy mikor lehet megkinozni egy kicsit a kedvest, hogy a topic irottsága, nézettsége megint a nullához konvergál...
...ilyenkor legalább nem zavar senki abban hogy ismét egy jót beszélgessek magammal!
...a lényeg az, hogy lehett tovább polirozni a kipufogót és simogatni tovább a motortakaró ponyvát , és alantan rejtöző tartalmát. Készülni az első sárfelhordásos , kavicsporos utakra, szögletes kanyarvételekre, futómű állító kátyukra (melyek még tavaj nem is voltak ott)! És ismét lehet kezdeni idomítani a az úrvezető söföröket a jelenlétünkre, és melegíteni a médiát a szerencsétlen bakikra!
Én még félek az árnyékomtól, mint a medve visszabújok még egy kis időre.
Talán megyek egy-két kört a fékpadon?!
Halihó Tuci!

A felniket Te ügyeskedted, vagy valami mesteremberre bíztad?
A majrévasról leszedted a festéket, vagy arra kapta a krómot?
Utólsó kérdés (ígérem!): milyen a kormány, és nem lett nagyon hasalós tőle a gép?
Megdőlt a melegrekord. Hót nagy szánsájn meg minden, itt Miszkolcson meg beparkolt egy ködfelhő valamikor a héten és nem is megy sehova.
Barós a verda, de úgy látom a hátmosás az neked is garantált esőben!
Szevasz Tuci!
Én is így vagyok sajna az utóbbi hétvégéken!
De nem baj, jön még kutyára kamion! Csak az a baj minden időjárás jelentésben a tavaszról harsognak, meg a melegrekordról.
Bekaphatják…
Sziasztok! Tuci GSX Limited Edition ! tegnap már majdnem mentem egy kört!
Na, és mi van a nyitóoldal fő képén?
Egy GSX 1400!
Na még jó!
...azért hosszasan nézegetve, az első sárvédő igen púritánnak hat, sokat nem agyaltak rajta!
Na majd túrok képet egy csodaszép katanáról!
Csak győzzétek kivárni :)