Szevasz Czegle!
Hát mit mondjak kezdtem aggódni, hogy a főszervezőnk felszívódott! Örömmel látom, hogy élsz és virulsz!
Amint motorozható idő lesz valamelyik hétvégén össze kell jönnünk, hogy megbeszéljük a gyakorlati teendőket a találkozóval kapcsolatban. Persze nem csak kettőnkre gondolok, hanem a Petire is meg a Bélára is! Reméljük mihamarabb itt lesz az a finom langyos motoros idő! Addig is gondolkozzunk, mit hogyan lehetne!
rövid időre kómába estem, de újra itt vagyok és örömmel veszem, hogy nagy az érdeklődés a tokaji találkozóra. a következő + fokos napon átruccanok tokajba és megnézek 1-2 dolgot ami a találkozóval kapcsolatban felmerül! kérdezzetek és megpróbálok válaszolni. természetesen a szwervezésbe is nagy részt vállalok, ha már egyszer én vetettem fel a borok városát.
Ja ja. Majd veszek egy jó 1,5 m átmérőjű földgömb lufit . Felfújatom héliummal és felkötöm a mocim majrévasára . Tök tuti lesz . Csak lehet, hogy folyton max-elni fog .
...gondolom a jelképes földkörüli utazásban a mostani árvizi esők az oceánokon való átkelést szibólizálja?!
Én ha "körbeutazom" a földet, Willi Fog -ot fogom felragasztani-jó nagyba!
Amúgy nemrég olvastam okosságot. A Föld nevű bolygó kerülete kb 40000 km az egyenlítő mentén. Az én állatkám eddig mintegy 32000 km-t futott. A szezon közepén várhatóan meglesz a Föld körűli út. Szerintem jutalmul kap egy kis matricát. Valami kis Földgömböcskét egy gyűrűvel mondjuk a faridomra. És minden 40000 km után kap egy újabbat. Az ősök simán képesek voltak eljutni 3 gömbig hozzápiszkálás nélkül.
Milyen érdekes . Ha valaki úgy általában megunja a mociját, eladja és vesz másikat . Bezzeg a GSX1400 . Uncsi? Fessük át, polírozzunk fel rajta ezt-azt, rakjunk rá ilyen-olyan spojlert . Eladni? Na azt nem .
Szia bbobszi ! A felniket én festettem,a majrévasról pedig leszedtem a festéket és kipolíroztam. A kormány szinte ugyanolyan magas mint az eredeti csak 10 cm-rel szélesebb szerintem kényelmes! üdv :Tuci
Na végre . Reggel verőfényre és 10 fokra ébredhettem. Úgyhogy mehettem végre mocival melóba. A vigyort egész nap nem lehetett letörölni a pofámról .
És persze délután átficcentem Tokajra kávézni.
...mindenki annyira bámul kifele az ablakon már, hogy mikor lehet megkinozni egy kicsit a kedvest, hogy a topic irottsága, nézettsége megint a nullához konvergál...
...ilyenkor legalább nem zavar senki abban hogy ismét egy jót beszélgessek magammal!
...a lényeg az, hogy lehett tovább polirozni a kipufogót és simogatni tovább a motortakaró ponyvát , és alantan rejtöző tartalmát. Készülni az első sárfelhordásos , kavicsporos utakra, szögletes kanyarvételekre, futómű állító kátyukra (melyek még tavaj nem is voltak ott)! És ismét lehet kezdeni idomítani a az úrvezető söföröket a jelenlétünkre, és melegíteni a médiát a szerencsétlen bakikra!
Én még félek az árnyékomtól, mint a medve visszabújok még egy kis időre.
Talán megyek egy-két kört a fékpadon?!
A felniket Te ügyeskedted, vagy valami mesteremberre bíztad?
A majrévasról leszedted a festéket, vagy arra kapta a krómot?
Utólsó kérdés (ígérem!): milyen a kormány, és nem lett nagyon hasalós tőle a gép?
Szevasz Tuci!
Én is így vagyok sajna az utóbbi hétvégéken!
De nem baj, jön még kutyára kamion! Csak az a baj minden időjárás jelentésben a tavaszról harsognak, meg a melegrekordról.
Bekaphatják…
Hát mit mondjak kezdtem aggódni, hogy a főszervezőnk felszívódott! Örömmel látom, hogy élsz és virulsz!
Amint motorozható idő lesz valamelyik hétvégén össze kell jönnünk, hogy megbeszéljük a gyakorlati teendőket a találkozóval kapcsolatban. Persze nem csak kettőnkre gondolok, hanem a Petire is meg a Bélára is! Reméljük mihamarabb itt lesz az a finom langyos motoros idő! Addig is gondolkozzunk, mit hogyan lehetne!