Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na spuri mocizni
Sziasztok!
Én egy ilyen merész tengerész vagyok. Amúgy pedig egy óvatos "amatőr duhaj". Az igazat megvalva ,nem voltam épp szomjas. De nem kellet hozzá főiskola, hogy megállapitsam , ez nem egy Enduro. ( Zéró talerancia.) Egy fecske nem csinál nyarat , de várom a gólyát !
Pali
Hú, ez elég merész :-)
Én hóban csak a robogóval mertem menni, de egy kínszenvedés volt az is
Üdv Palo!
Én is szoktam télen motorozni, erre azonban tutira nem vállalkoznék!
Nem hozhatom magam olyan helyzetbe, hogy egy biciklist ne tudjak megelőzni!
Sziasztok!
Nállam a szezon már január 1 -én elkezdődött. Igaz a "száguldozó" bicajosokat töbszöri probálkozás után sem tudtam megelőzni,azok teljes megdöbbenésükre.
Szia Yeti!

Nem tudom, jól értem-e, Te mellényként egy teszkós/ósanos ülésfűtést használsz, aminek kivágtad a közepét?
hi!

teázás közben "kekszelni" nem illik.
szevasztok!

nekem nincs se markolat se s..g fűtés, de inkább faggyon le az összes újjam, minthogy a garázsban nézegessem a vezért letakarva!

de ez a fűtés azért engem is érdekelhet!

czegle
Remek ötlet. Teázás közben kekszelünk .
...a beépített markolatfűtés tökéletes továbbá reuma , és isiász megelőzésére is ! A klubbdélutánon majd erről is pletyizhetnénk forró tea és némi omlós(!) keksz társaságában!
Drágáim! Most építettem a járókeretembe markolatfűtést, de a 20kg-os akkumulátor miatt csak álldogáltam vele a teraszon, amíg a hólyagom bírta. A kezem fázott, de nem gémberedett el...
Naaaa, ez kicsit erős volt!
..ha egy két részletet figyelmen kivül hagyok , akkor a párbeszéd ezzen része egy nyugdíjas klubb béli beszélgetés is lehetne!
Üdv István!
A kezem fázását nálam nem oldotta meg mellény sajnos, arra tényleg a fűtött markolat a legjobb. Viszont a kezem nem gémberedett el. És valami piszok jó érzés, mikor az ember át van már fagyva, arre a mellény elkezdi melegíteni a hátát meg a hasát. Rendesen megjött a kedvem tőle. A másik, hogy habár a kezem fázott, de nem gémberedett el. Tök szupi.
Üdv Egynégyesek!
Szombaton nekem is megvolt az idei első gurulásom, nagyjából 140 km! Mivel nem ez volt az első hűvösebb időben végrehajtott motoros manőverem így tudom, hogy kell felöltözni és nem is fáztam, kivéve a kezemen az ujjaim vége! Na ezt még eddig sohasem tudtam megoldani. Lehet, hogy ez a fűthető mellény dolog az igazi megoldás?! Nem tudom, mindenesetre rohamosan enyhül az idő és rögvest itt a tavasz! Akkor meg majd melegít a napocska!
Szia!
Nagyon jól mutatsz a vasadon!
Te azért rendesen megszállotja vagy a motorozásnak! Gondolom mint a többiek!
Most szombaton volt talán az első igazi jó idő a gurulásra, de sajnos én nem voltam, ma meg úgy fúj a szél hogy nem is kell menni csak ráülni a motorra és már olyan mint ha mennék!
De eljön még azaz idő mikor nem lehet leszedni a gépemről és egybefogunk olvadni! !
További jó időt és széles utat!
Na már megint mi süt a pofámba?
Irány Szilvásváradra rétest zabálni.
De tudok jobbat . Multkor olvasatm olyanról, hogy norvég tudósok és cimboráik összedugták a búráikat. A porpbléma az volt vala, hogy az Északi tenger fúrótornyain kiccsávónak nehezére esik pontosan forrasztgatni, mikor -30°C-ban elgémberedik a keze.
Ezek a csókák rádöbbentek arra, hogy azét gémberedik el az ember keze-lába, mert a szervezete azt érzékeli, hogy hideg van és próbálja a létfontosságú szervek meg az agy hőmérsékletét fenntartani. Ezért gyak leállítja a végtagok keringését. Ha viszont a kiccsávót fűtik közben, a jelenség nem lép fel. Így kaptak hegesztőék fűtött mellényt. A dolog remekül működik.
Hasonló cipőben járunk mi, motorosok is, a dolog nálunk is működik. Lehet is kapni ilyen mellényt egyes boltokban akár már 30.000 HUF-tól is. Részemről ihatnak rá nyugodtan hideg vizet.
Az a helyzet, hogy nagyon rákaptam erre a fűtött űléshuzat dologra. Mikor mentem venni, rögtön vettem hármat. Az egyik markolat lett, a másik rendeltetésének megfelelően a verdában melegíti a sejhajt munkába menet. A harmadik közepébe meg vágtam egy takaros lukat, akkorát, amin átfér a búrám. Csináltam a Yetire szivargyujtót, ha már a markolat miatt úgy is piszkáltam szegénykét. A mai motorozásom alkalmával ki is próbáltam. Szóval a kezem egy kicsit fázott, úgyhogy nem árt az a markolatfűtés, de elgémberedésről szó nincs. Viszont ami konfortérzetet az a fűtött mellény ad, az elementáris. Ha tizes skálán kéne osztályoznom őket a markoltafűtés megkapná a 10-et. A mellény viszont 100 fölött kapna. Ja és kb 2.000-be fájt. Megspóroltm több mint 4 tank lónyál árát.
Akkora jó volt, hogy úgy döntöttem, átsorolom a Yetit luxus turanaked kategóriába.
Gútetág!
Meggyógyultam . Megszüntek az elvonási tüneteim , akár egy hétig is jól leszek .
Hétfőn én is mentem egy kört . Mivel visszafelé picit fáztam, úgy döntöttem, ideje végre rászánni az időt és összepakolni végre azt a markolatfűtést, úgyis megvolt már hozzá mindent.
Multkor, mikor cimbit kifaggattam, hogy hol lehet manganint kapni az Acélvárosban. Tősgyökeres miszkolcsiként nem tudott ilyen helyet, de természetesen ott volt az a DE. De az a bolt, amin ha valaki mikor kel akkor aranyat lel, szóval ott akciós a fűtött űléshuzat. Beblatyiztam és vettem kb 2000-ér kétfokozatbaln állítható seggrezsót. Volt benne egy rakás manganin meg minden ami kell, egy komplett markolatfűtés kijött belőle. Némi zsugórcsővel felberheltem a Yetire és kész. Formailag még nem tökéletes és még fogok rajta bütykölni, de a kacsóim már nem fagynak le út közbe. Összköltésgem alulról közelíti a 3000 HUF-ot. Ma kipróbáztam, űberfas_akirály . 80 km kézgémberedés nélkül.
Sziasztok! Kedden volt egy szbdnapom :gurultam egyet .150km nagyon jól esett,hosszú volt a szünet! jöhetne már a tavasz
Persze szép, szép a GSR , na de egy GSX...
bal hátul az valami gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű , gsr
Nem kell telhetetlenkedni! Pezseg itt az élet! Nem látod?

beírás
..egy nap beírás nélkül...