Augusztus vegen esett az eset :D a 7-es fouton (siofok kozig- teruleten belul),
tortent. Az elso papir novemberben jott.
A sebessegtullepes merteke pedig tobb mint 100% vot, mivel az ott mar csak
50-el lehetet (volna) menni.
Az egyetlen dolog amit komolyan "beszamitottak", h az elmult 2 evben nem volt dolgom
a torvennyel....
Ez van, csunyan beneztem.
Engem egy fénykép érdekelne a nyeregről (ha nagy munka kibontani a gépet, akkor ráér később is), és érdekelne a művelet költségvonzata is...
Így utólag nézve érdekelne a véleményed is. Inkább a kényelem és használhatóság érdekelne - tényleg érdemes volt-e kicserélni?
Az ilyen fasza ülések ált. nem a gyári átalakításával történnek, hanem kompletten lehet megvásárolni őket.
Nálunk a Bagster cuccok érhetők el (CORSARO), és most hogy kicsit utánanéztem, a bagster weboldalán találtam egy motor nyereg "varázslót", amellyel személyre szabva alakíthatod ki a számodra leg megfelelőbb nyerget. Tök jó, próbáljátok ki... http://www.bagster.com/modules...
Nekem ilyenre sikerült. Biztos vannak itt nálam ügyesebbek is :)
Sajnos nem emlékzem, hogy mennyi volt a tankban a szolonból elhozatalkor,
de szerintemakkor sem tankoltam bele 16 liternél többet, pedig mondták, hogy
menjek egyből kútra, mert nem sok van benne.
A tankom térfogata sem kisebb, mert azt is megnézték, hogy nincs-e deformálódva, de nincs, meg másik tankkal is ugyanez volt a szitu
Valami még eszembe jutott rángatással kapcsolatban. Amikor a szalonból elhoztam a vadi új gépem kb. 2 liter benzin volt a tankban. Ezzel mentem nagyjából 5 km-t az első benzinkútig. Nem emlékszek semmilyen rángatásra, persze az is igaz meglehetősen szolid és visszafogott tempóban haladtam.
Szevasz Földi!
Kárpitos munka ügyben nem tudok neked segíteni, mert ha jól emlékszek valami francia oldalról gyűjtöttem ezeket a képeket.
Viszont ha jól emlékszek Tuci egyik ismerősének nagyon hasonló ülés kárpitozása van.
Szóval kérdezd Tucit!
Szép kárpitosmunka, vajon hol csinálták?
A K5-ös sem rángatott még. Általában 250 körül szoktam tankolni, de már mentem 310 km-t is egy tankkal kényszerűségből.
Kezdenek sokasodni itt a mindenféle idegen verdákról készült képek!
Ezt ellensúlyozandó itt egy igazi erőtől duzzadó, markáns országúti cirkáló!
Ez a gép nagyon el van találva!
És egy valami még biztos, hogy nincs limuzin méretű csomagtartója az üllés alatt mint a GSX1400-nek. Talán egy bankkártya elfér valahol! És az első kerék is kormányozható!
Látom hozod megint a formádat!
Kicsit már hiányzott!
Nekem a British Knights (BK) cipők ugrottak be elsőre, de az ugye nem ilyen vicces! De szerintem arról is tudnál bevágni egy képet!
Augusztus vegen esett az eset :D a 7-es fouton (siofok kozig- teruleten belul),
tortent. Az elso papir novemberben jott.
A sebessegtullepes merteke pedig tobb mint 100% vot, mivel az ott mar csak
50-el lehetet (volna) menni.
Az egyetlen dolog amit komolyan "beszamitottak", h az elmult 2 evben nem volt dolgom
a torvennyel....
Ez van, csunyan beneztem.
Így utólag nézve érdekelne a véleményed is. Inkább a kényelem és használhatóság érdekelne - tényleg érdemes volt-e kicserélni?
Az ilyen fasza ülések ált. nem a gyári átalakításával történnek, hanem kompletten lehet megvásárolni őket.
Nálunk a Bagster cuccok érhetők el (CORSARO), és most hogy kicsit utánanéztem, a bagster weboldalán találtam egy motor nyereg "varázslót", amellyel személyre szabva alakíthatod ki a számodra leg megfelelőbb nyerget. Tök jó, próbáljátok ki...
http://www.bagster.com/modules...
Nekem ilyenre sikerült. Biztos vannak itt nálam ügyesebbek is :)
de szerintemakkor sem tankoltam bele 16 liternél többet, pedig mondták, hogy
menjek egyből kútra, mert nem sok van benne.
A tankom térfogata sem kisebb, mert azt is megnézték, hogy nincs-e deformálódva, de nincs, meg másik tankkal is ugyanez volt a szitu
Kárpitos munka ügyben nem tudok neked segíteni, mert ha jól emlékszek valami francia oldalról gyűjtöttem ezeket a képeket.
Viszont ha jól emlékszek Tuci egyik ismerősének nagyon hasonló ülés kárpitozása van.
Szóval kérdezd Tucit!
A K5-ös sem rángatott még. Általában 250 körül szoktam tankolni, de már mentem 310 km-t is egy tankkal kényszerűségből.
Ezt ellensúlyozandó itt egy igazi erőtől duzzadó, markáns országúti cirkáló!
Ez a gép nagyon el van találva!
http://www.devilexhaust.us/gb/...
Biztos lehet rendelni itthon is valahol...
Én nem tudom, de a Google biztosan fosni fogja az oldalakat!
Aztán már csak keresgélés kérdése...
gsr 600 szerintetek létezik ilyen devil "cső" ?
Bbobszi gyere máskor is nyugodtan, nem árt felrázni néha itt a társaságot!
Kicsit már hiányzott!
Nekem a British Knights (BK) cipők ugrottak be elsőre, de az ugye nem ilyen vicces! De szerintem arról is tudnál bevágni egy képet!
Hogy annak a kettőnek se köhögjön akikre hivatkoztak!