Igen, jól érted. 6 éves lesz áprilisban a vasam, bár nem sok benne a km (35000), és egy ÚJÉRT lecserélném, de hangsúlyozom ismét KETTŐ kipus változatra, még az sem érdekelne ha a gyártás éve 2005. A márkakereskedésben azt mondták megnézik mit tehetnek, de nem nagyon biztattak :-( .
Tudom most szentségtörő leszek, de én akkor is az egykipufogós verziót vettem volna, ha lett volna még a dupla kidörremtősből!
Na, nem azért mert olyan szép lenne az az egy kályhacső, hanem azért mert nekem jobban bejön a négy az egybe szerelt sportdob hangja!
Ami ugyan még nincs, de lehet!
Szevasztok!
Igen, kék fehér, kettő kipuval. Ha lehetne még ezt a kivitelt kapni újonnan, erősen elgondolkodnék a cserén. Na nem azért mert valami baj van a vassal, csak egy kicsit újítani kéne.(De nem B-king )
Ezt nem teljesen értem. Ha lenne újban olyan, mint a Tiéd, akkor lecserélnéd rá, pedig semmi baja?
Vagy nem?
Na, nem azért mert olyan szép lenne az az egy kályhacső, hanem azért mert nekem jobban bejön a négy az egybe szerelt sportdob hangja!
Ami ugyan még nincs, de lehet!
- csak 1 sportdobot kell venni
- ha baloldalra esel, nem kell kiput cserélni
- annyival is kisebb a moci tömege
Igen, kék fehér, kettő kipuval. Ha lehetne még ezt a kivitelt kapni újonnan, erősen elgondolkodnék a cserén. Na nem azért mert valami baj van a vassal, csak egy kicsit újítani kéne.(De nem B-king )
Ez van!
Meg kellett vennem, mert már csak ilyen féloldalasak voltak!
De már megszoktam…
Nem kell vitázni melyik szín áll a legjobban a GSX-nek.
Nyílván a kék-fehér!
Lám:
Ennél már csak a piros/fekete tetszik jobban (Bucekét láttam élőben, ami tetszett), de a sima fekete is szép!
Elvileg olyan, mint ez.
Radiális fékhengert neki, azt jó is
- gyújtásmodul
- 4:1 kúpos acél kipufogó rendszer
- gyári bukócső
- tankpad
- fém fékcső elöl
- hátsó emelő (az meg milyen?)
Odadják ezek nélkül is, de nem 1,98-ért, hanem 2,2-ért
Egyébként sehol máshol nincs, ahol kérdeztem.
Félek, hogy ha már ilyen kurrens moci lett a GSX, akkor kedvezményeket sem igazán lehet kikuncsorogni, mert inkább eladják másnak.