Szia tangerine ! szélvédelem ? ( a személygépkocsinak egész jó a szélvédelme) . GSX-1400 NAKED BIKE ! nem kell szélvédelem! ez persze csak egy vélemény,és nem kritika!
Itt nézegettem a plexiket, vannak egész mutatósak (200, 210, 240A, 600, 605, 660, 770). Én is akarok valamilyet, de még nem tudom melyik lenne a legjobb. Kár hogy nem lehet kipróbálni őket. Szeretném valamennyire megközelíteni a fejidomos Bandita szélvédettségét.
Én is magas vagyok (191 cm)
a nagyobb plexi nekem sem tetszik, a kerek lámpa miatt elcsúfitja szerintem a motort,
ez viszont tényleg aranyos, bár ha tényleg nem ér sokat, akkor lehet, hogy hagyom csupaszon :-)
Plexi Louis-ban 7000 HUF körül van. Valamit ér, de alapvetően túl magas vagyok, a plexi pedig kicsi aranyos. Vannak brutál nagy túraplexik is, de nem akartam viccet csinálni a motorból... :) A fényezés tényleg jól néz ki, de rém gagyi a minősége - vigyázni kell rá, mint a hímestojásra. Susukiék valószínű itt próbálnak meg spórolni egy keveset.
köszi!
ahogy nézem a gsx oldal épp átalakulóban van, így sok képet ott egyelőre nem találtam, de egy szürke mocin volt raptor dob. Az egész jónak tünt, viszont a saját weblapjuk nem volt meggyőző nekem, meg túl messze van hozzám Csongrád. ABódis ilyen szempontból egyszerűbbnek tűnik :-)
A gsx1400 honlapon 2 féle Raptort is láthatsz a galériában. Az egycsövest a húsvéti túránál, a dupla verziót Tihi képei között. A honlapjuk: www.raptorsport.hu
Asszem nekem is olyan lesz, nem hat meg a karbon hype, mert annak ellenére, hogy - gondolom - sokkal drágább, szerintem qrva ronda.
A titán bezzeg annál inkább tetszene, de az is biztosan drágább (ha van olyanban).
Mindenképpen jobb így, mint nélküle. Előtte nekem fejidomos banditom volt, attól azért messze elmarad szélvédelem terén...
köszi
plexi nélkül tartósan kb 140-ig elviselhető nekem, 160-nál már erősen cibálja a fejemet
a nagyobb plexi nekem sem tetszik, a kerek lámpa miatt elcsúfitja szerintem a motort,
ez viszont tényleg aranyos, bár ha tényleg nem ér sokat, akkor lehet, hogy hagyom csupaszon :-)
a plexid ér valamit? Mennyiért osztogatják?
15 x szebb, mint a gyári, és tényleg szép hangja van...
Ausztriában nézik, meg állítlag már itthon is.
Bódis tudja az E-t
én is keresek pufót! nekem most finster van ez is tuti.
ezt nézd meg! árat adatokat nem tudok,de hallottam és állat!
http://www.martindob.hu/fileLi...
czegle
ahogy nézem a gsx oldal épp átalakulóban van, így sok képet ott egyelőre nem találtam, de egy szürke mocin volt raptor dob. Az egész jónak tünt, viszont a saját weblapjuk nem volt meggyőző nekem, meg túl messze van hozzám Csongrád. ABódis ilyen szempontból egyszerűbbnek tűnik :-)
A titán bezzeg annál inkább tetszene, de az is biztosan drágább (ha van olyanban).
én a fényes savállót néztem ki.
Elvileg van külön motoros parkoló, de nem tudom, hogy őrzik vagy sem.
A hirdetésben szerepel, hogy van.