Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia tangerine ! szélvédelem ? ( a személygépkocsinak egész jó a szélvédelme) . GSX-1400 NAKED BIKE ! nem kell szélvédelem! ez persze csak egy vélemény,és nem kritika!
Szia Povázsai ! köszi, ha jól tudom hasonló a paripád ( feka) és üdv a csapatban!
Itt nézegettem a plexiket, vannak egész mutatósak (200, 210, 240A, 600, 605, 660, 770). Én is akarok valamilyet, de még nem tudom melyik lenne a legjobb. Kár hogy nem lehet kipróbálni őket. Szeretném valamennyire megközelíteni a fejidomos Bandita szélvédettségét.
köszönöm szépen, valamikor kinézek úgyis pár dologért.
http://www.louis.de/_106fba71a...

Mindenképpen jobb így, mint nélküle. Előtte nekem fejidomos banditom volt, attól azért messze elmarad szélvédelem terén...
Meg tudnád mondani a márkáját vagy hogy hogyan keressek rá a louisban?
köszi

plexi nélkül tartósan kb 140-ig elviselhető nekem, 160-nál már erősen cibálja a fejemet
Nekem is ez a fajta van. Szerintem kb 150-160-ig jó. Én is 180 körül vagyok, 150 körül már nyak alatt érzem a szelet.
Én is magas vagyok (191 cm)
a nagyobb plexi nekem sem tetszik, a kerek lámpa miatt elcsúfitja szerintem a motort,
ez viszont tényleg aranyos, bár ha tényleg nem ér sokat, akkor lehet, hogy hagyom csupaszon :-)
Tessék felrakni hangot is, ha lehet .
Plexi Louis-ban 7000 HUF körül van. Valamit ér, de alapvetően túl magas vagyok, a plexi pedig kicsi aranyos. Vannak brutál nagy túraplexik is, de nem akartam viccet csinálni a motorból... :) A fényezés tényleg jól néz ki, de rém gagyi a minősége - vigyázni kell rá, mint a hímestojásra. Susukiék valószínű itt próbálnak meg spórolni egy keveset.
szép nagyon, pont ezt a fényest néztem ki én is :-)
a plexid ér valamit? Mennyiért osztogatják?
Szia Tuci Nagyon Penge a géped! :Povázsai
Mindenki vagyen bódist, mert az jó :)
15 x szebb, mint a gyári, és tényleg szép hangja van...
úgy tudom, hogy nem E betűs
Ausztriában nézik, meg állítlag már itthon is.

Bódis tudja az E-t
szia tangerine!

én is keresek pufót! nekem most finster van ez is tuti.
ezt nézd meg! árat adatokat nem tudok,de hallottam és állat!

http://www.martindob.hu/fileLi...

czegle
köszi!
ahogy nézem a gsx oldal épp átalakulóban van, így sok képet ott egyelőre nem találtam, de egy szürke mocin volt raptor dob. Az egész jónak tünt, viszont a saját weblapjuk nem volt meggyőző nekem, meg túl messze van hozzám Csongrád. ABódis ilyen szempontból egyszerűbbnek tűnik :-)
A gsx1400 honlapon 2 féle Raptort is láthatsz a galériában. Az egycsövest a húsvéti túránál, a dupla verziót Tihi képei között. A honlapjuk: www.raptorsport.hu
Asszem nekem is olyan lesz, nem hat meg a karbon hype, mert annak ellenére, hogy - gondolom - sokkal drágább, szerintem qrva ronda.
A titán bezzeg annál inkább tetszene, de az is biztosan drágább (ha van olyanban).
Szerintem tuti, mert a fehérváriban is annyi.
én a fényes savállót néztem ki.
Köszi, akkor megkérdem a szekszárdiban is, hátha ott is adnak annyiért.
Na mondjk tényleg érdemes inkább kocsival menni, mert ha vesz valamit az ember, nem tudja elhozni motoron.
Kiállításra kocsival megyek
Elvileg van külön motoros parkoló, de nem tudom, hogy őrzik vagy sem.
A hirdetésben szerepel, hogy van.
Full Gas-nál Budapesten néztem ki egyelőre.
Helyileg hol vetted (veszed)?
Btw, érdemes arra motorral menni? Nem kockázatos a motorra nézve ellopásilag? Vagy van valami őrzött parkoló?