Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alakul, és ha az íves verziót kiegyenesítenénk? De így sem rossz
Üdv Egynégyesek!
Megpróbáltam a különböző ötleteket összeollózni és fekete pólót alapul venni.
Ez lett belőle.
Az íves verzió kerülne a póló hátúljára nagy méretben, az ovális meg kicsiben s póló elejére bal oldalt.
Nos?
Természetesen megvan nagyobb formátumban is.
Üdv Egynégyesek!
Ha Csaba és Földi javaslatát összerakjuk, akkor azt én is csak támogatni tudom!

Majd megcsinálom a Csaba ötletét, nagyobb felbontásban, aztán lehet, hogy meg is vagyunk a tervezgetéssel!
Csaba ötlete jónak tűnik,ez lehetne a hátuján. Előre pedig kicsiben az ovális gsx-es
Fekete pólót javaslok.
Egy pólóötlet:
Hello!
Így néz ki egy rosszul legyártott olajszűrő mely szivárgott az egész olasz túrán, és úgy éreztem magam az olajszivárgással mintha Mz-s lennék!
Kb. 2-2.5mm ütött axilisan amit már a durung tömítése sem tudott kiegyenlíteni szivárgás mentesen. Csak tudnám hogy lehet ilyen szemetet gyártani ilyen szigorú minőségi kritériumok mellett?

-Egyenpolóhoz: -Köszi a felmentést!

Üdv.
István
Figyelmesen olvasd végig a 760-as hozzászólást!

Az "egyenpóló" nem kötelező!
Lehetőség, aki akar él vele, aki nem nem!

Ígérem, neked nem kell egyenpólóba bújnod!
Így jő lesz?
Hello!
Azért szeretném esetleg infoval ellátni a uniformis készítésére és viselésére törekvőket, hogy az összeollózott dolgok akár levédett dolgok is lehetnek. És a valószinűsége kicsi, de itt minden előfordulhat ebben az országban és hasonlóan is járhattok mint a következő link taglalja.
http://www.mt01.hu/index.php?p...
Én személy szerint az egész törekvést nem értem. Már gyerekkorombam utáltam az egyendolgokat uniformisokat (iskolaköppeny, üttörő ruha) mert egy maszlag volt viselésekor az az embercsoport. Egyéniségekről nem igen lehetet beszélni.
Szerintem addig egyéniség valaki amíg nem majmolja a többit, nem lesz belőle bologató János, hanem önálló gondolatokkal, tervekkel, öletetkkel éli rövid életét. Az "egyenpoló" nélkül is lehet egy csoportot összetartani, annélkül , hogy úgy nézne ki a csapat mint állatsereg a réten.
Mindig mosolyogtam a találkozókon, mikor amerikai filmek motors filmjeiben látható "colorokra" erősen hajazó "népviseletben" láttam egy csapatot, de némelyikből még azt sem néztem ki hogy írni olvasni tudna, azt főleg nem hogy tudná mit jelent a viselt grafika.
Ezek a dolgok a globalizáció eszközei is, melyek könnyitik agyak átmosását, az önnálló gondolkodás elfolytását.
Senkit nem akarok meggyőzni, megtéríteni, addig jó még úgy érzitek, hogy önszántatokból cselekesztek és nem követtek vakon semmilyen hülye idológiát...
Üdv.
István
Hi!
Jónak jó lenne, csak a rajzon ott a készítő szignója!
Nem biztos hogy örülne, ha csak úgy felhasználnánk a művét!
Tudod, szerzői jogok meg ilyenek.
Sziasztok!

Semmi közöm hozzá, de esetleg ez is jól mutatna rajta:
Lehet tovább csiszolni a kritikai érzéketeket!
További ötlet, javaslat?
Két újabb verzió!
A hozzászólások alapján.

Gondolom egy kissebb felirat (embléma) kerülne a póló elejére a mellrészre és egy szép nagy a hátára.
Hogy ez egyforma legyen e vagy különböző azt még nem tudom.
Szevasz István!
Én ebből kihagynám a nyelvészkedést!
Persze biztosan jól hangzana a "Szuzuki meztelen", vagy a "Szuzuki csupasz" elnevezés...
Én azért maradok ennél: Suzuki naked
Szevasz Imre!
Gondoltam, hogy van aki már csináltatott magának GSX-es pólót. Én is csak a magam részére tervezgettem ilyent.
Persze ha magamnak csináltatok mondjuk 3 darabot, és van más érdeklődő, akkor meg miért ne mehetne gyártásba 13 vagy akár 23 darab.
Szóval innét az ötlet.
Üdv Egynégyesek!
Nagyon örülök, hogy többeknek van véleménye a póló kérdésről!
középső!
A GSR-ben is megjeleníthetnéd ugyanezt
Üdv!
Én nem spiráznám túl azt a mintát . Az úgyis minannyiunkon látszik, hogy motorosok vagyunk , le sem tagadhatnánk, szerintem nem is akarjuk .
Szerintem a lényeg az, hogy sornégyesben a miénknél csak kisebbel motoroznak emberek ezen a bolygón .
Hello!

Így pusztúl a nyelvünk, mindenhova semmitmondó , hangzatosnak vélt idegen, angol szavak erőltetése. Hogy igazi paradoxon legyen már csak egy magyar kokárda kéne alá...
("nyelvében él a nemzet")
Soha nem értettem azt sem, miért választottak a "nagy" Magyar klubbok idegen szavakból neveket...

Üdv.
István
Nekem a középső verzió szimpatikus, egy kis módosítással. ABig One-t szerintem ne nyúljuk le a cb1000-től. helyette kellene más ( mondjuk: The big naked, v valami hasonló).
Szevasz István!

Csatlakozom a találka ötlethez, meg az egyen pólóhoz is, bár egy néhányunknek van már minden féle-forma, de a jóból sose elég. Valóban a piros S betű lehetne a SUZUKI része a többi szerintem mindhárom esetben jó lenne.

Imre
mondjuk a piros "S" betű és utána kékkel hogy UZUKI ragaszkodsz az ovál formához? (bocs hogy bele vau )
Néhány póló terv csak úgy első lendületből.
Ötletem van még, és nektek?
Ha valakinek van ötlete mivel lehetne színesíteni a szeptemberi találkozót, nosza írja meg!

Lehetne pl. valami tuti GSX-es egyenpólót is csináltatni!
Még időben vagyunk...
Szevasz István!
Gratulálok!
Szép túra lehetett!
Kilométer mennyi volt?