Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Kenray!

Sok sok sok sok rengeteg balesetmenteset kívánok neked a kilóméterek tekintetében .
Szerintem azóta már te is rádöbbentél, hogy a GSX1400 tulajdonosok közül miért is van olyan kevés, aki meg akar szabadulni a gépétől.
A kezesbáránnyal kapcsolatban: azért csak óvatosan . Kedves, bályosan aranyos, rendkívül barátságos jószág, de akárhogy is nézzük, ez egy bazinagy kigyurt állat.

És valóban: várjuk a sztárfotókat. Mi itten szeretjük a szépet.

Ja és még egy apróság:
Ha kérdezik, hogy hány köbci, és mondod, hogy 1.4, akkor sokszor az lesz rá a válasz, hogy: "Gyá, mint egy Opel Astra". Nem. Ez nagyobb. Az Astra csak valami 1360ccm, a GSX1400 viszont 1402.
Jó májhízlalást.
Szia kenray!l sok szerencsét,és balesetmentes kilómétereket kívánok az új géppel!
köszi szépen, rendes vagy :-)
Nyomhatsz majd pár képet a kicsikéről!
Szeva Kenray!
Örülök, hogy megvan a Vadállat!
Nagyon sok örömöd fog benne telni!
Sok, sok balesetmentes kilométrt kívánok az új szerzeményed nyergében!
Bizony, megvan.
Tegnap du. 5 előtt vetem át a gépet.
Megszeppenten álltam előtte, majd ráültem és láss csodát...
ez egy kezesbárány. nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen és szépen finoman lehet
egy ilyen mosntrummal menni.
Soha nem volt előtte ekkor a motorom. most már 610 km van benne. Ma nem sokat pihent :-)))
Egyszerűen szuper masina :-))))
örülök, hogy ezt a mocit választottam
És íme egy újabb műalkotás!
Bár a lámpa még mintha hiányozna...
Mára azért már, csak megvan a VADÁLLAT!
Szia!

Köszi, regisztráltam is magamat gyorsan :-))
Én az ilyen átvételeket úgylátszik mindig megsztívom.
A kocsim átvételének napja amikor elérkezett, elmentem a szalonba, megcsodáltam a szép
ezüst színét, körbejártam, jött az értékesítő, hogy átadja. Ekkor hirtelen a fejéhez kapott, elrohant, majd visszajött azzal a mondattal, hogy bassza meg, ez nam az az autó. :-))))
Másnap meglett az enyém. Nem nézték meg a telepen, hogy milyen autót hoznak, a típus és a szín stimmelt, a felszereltésg nem :-)))
Szóval 2x izgultam ott is :-))
Szevasz Kenray!
Na még egyszer nekiszaladok!
Várunk a www.gsx1400.hu oldalon, regisztráld magad ott is, egy helyen vannak a "szelíd óriások" tulajdonosai.

Imre
Szevasz Kenray!

Várunk a www.gsx144.hu oldalon, regisztráld magad ott is, egy helyen vannak a "szelíd óriások" tulajdonosai.

Imre
Vigasztald magad azzal, hogy ma úgyis szar idő van.
Holnap meg csak összejön a dolog!

Aztán jöhetnek a képek a "dög"-ről!
Hello!
Számomra nem világos ki miatt hiusult meg ma a "nagy találkozás"!?
Sokáig nem fogsz szenvedni, és szerintem a várakozásnál, álmodozásnál nincs szebb és jobb érzés. Néhány év múlva szívesen fogsz visszaemlékezni ezekre a pillanatokra, legyen az pozítiv , vagy negatív úgy is megszépíti a motor tulajdonlása.
Üdv.
István
francba
mára ígérték a gépátvételemet, de ma nem tudom átvenni a dögöt :-(
Szevasz Mindenkinet!

Igen érlelés alatt. Valamikor a nyáron, vagy nyárvégén amikor a legtöbben ráérnek.

Imre
Szeva Imre!
Jó hallani ez a határozottságot!
Időpont még érlelés alatt?
Na akkor hajrá szíjszerelők!
Kíváncsian várom a fejleményeket!

Én viszont maradnék a jól bevált lánchajtásnál, na meg a felnicsíknál!
Jóóóóó reggelt Egynégyesek!
Szevasz!

Mindenképpen aktuális a dolog, természetesen idén is összehozzuk a partit és mindenkit várok majd.

Molnár Imre
Üdv!

Akkor aznap két szép gsx-et láttam élőben
Mindig lenyűgöz ez a motor.
Hello!
Én szombaton jártam Esztergomba "fagyizni" . Bajna fele mentem , és Vörösvár fele jöttem vissza. És szomorúan tapasztaltam , hogy Szomor és Bajna között felmarták az éles kanyarokat! Az türösre kopott utat most végképp motorozhatatlanná tették! Azt hiszem mindenki ismeri az érzést mikor felmart utszakaszon kell végiggurulni, és ha ez egy éles kanyarban van!
Üdv.
István
Hello!

Örülök , hogy másnak is szöget ütött a fejében a gondolat. Nem tudom azt mondani hogy az építő haverodnak ne lenne igaza, mert biztos nagyobb tapasztalattal bír mint én, de a egyetlen bizonyitékul szolgáló fényképemet nézegetve ez a villa nincs kiszélesítve,szerintem ez tök gyári. de feleslegesnek tartok róla vitát nyitni, mert csak most próbálok hozzá szerezni cuccot , hogy legalább méreteket le tudjam venni, és gondolatban beilleszteni a helyére.
Szerintem meg hogy felhuzott teljesítményű gépeken elszakadt a szíj a versenyen, hát legfeljebb majd ott nem indulok! Mellesleg ha elfelejtik illeszteni a motor megemelkedett teljesítményét hajtással átvihető teljesítményhez általában ez szokott bekövetkezni. és lehet hogy csak azért szakadt el mert már volt egy két határterhelés a bőre alatt a szíjnak.
azt hiszemehhez szükséges némi tapasztalat és szaktudás, anélkül kudarcra van itélve a dolog. Ez nem egyenlő egy diszcsík felragasztásának bonyolultságával.
Üdv.
István
Szevasz Imre!
Alább kérdeztem, hogy idén nem lesz kerti (garázs) parti?
Vagy nem aktuális a dolog?
Hi!
Én most a hétvégén csak szombaton motoroztam.
Akkor is Ópusztaszer irányába.
Ugyhogy engem biztos nem láthattál a Pilisben, de hát szerencsére vannak még GSX-esek rajtam kívül is.