Tegnap kétszer is találkoztam egy szép kék gsx-el. Először Pilisszentkereszten, majd Vörösváron.
A mociból és a sisakból ítélve talán KovácsIstván lehetett?
Na akkor ez nem a SzobCsab volt.
SzobCsab-nak 8000km-t bírt ki a gyári hátsó gumi, de szeretném megismerni azt az embert, aki 20000km-t tett abba a gumiba, mert tanulni szeretnék tőle!
...mondjuk, lehet, hogy a középállványon tekerte bele a maradék 12000km-t?
Az mind semmi, hogy jól nézki de még a hangja is szép, még nekem is, aki az eredeti híve vagyok.
Imre! Az én kis kékségem hangjáról nem is tesztek említést?
Ja! Szétvágtam az ülést! 2-3cm szivacs van rajta, így nagyobb terpeszben, de alacsonyabban ülök. Mintha új motorom lenne! Sokkal jobban össze vagyok nőve vele. Jobban érzem így a motort, nem tompítja a rezgéseket a vastag szivacs. Képeket majd teszek fel a napokban róla.
GSX 1.4 bordásszíjjal? Hát nekem is megfordult a fejemben, de a motorátépítőknél dolgozó barátom lebeszélt róla. Az árából több lánccsere is kijönne, ráadásul a futóműhöz is hozzá kellene nyúlni, hogy szélesebb legyen a hátsó villa. Maga a szíj 50e km-t bír, ha nem megy alá kavics. Hogy a közel 130Nm-es nyomaték mit csinálna vele, azt el sem tudom képzelni.
Majd budmyke barátja körülnéz átépítő készlet után az usában, hátha ott olcsóbb...
...szóval még nem tettem le teljesen róla.
Hello!
Egy nullát tévedett!
Teszek fel én is képet amit az osztrákoknál készítettem. Rajtam kívűl eddig még senkinek nem mozgatta meg a fantáziáját a dolog, miszerint bordásszíj hajtja a hátsó kereket.Akkor annyira égtem a túra lázában , hogy én is csak otthon vettem észre. Mellesleg a K3 ezen színe is kiválló és jót tettek neki a lecserélt apró indexek.
Talán végre sikerül hozzájutnom a HD Sporters szíjtárcsához, szíjhoz és saját tapasztalatot szerezhetek a témában.
Üdv.
István
délben találkoztam egy gsx tulajjal, jó fej volt :-)
meglepődtem amikor azt mondta, hogy 20 000 km van a gyári gumijában hátul.
eddig azt hallottam, hogy a gumit desszertként eszi
Hát motorozás terén Simsin után 13 évet kihagytam sajnos :-(
tavaly ősszel vettem egy robogót :-), aztán rájöttem, hogy kell motorozni. Lett utána decemberben egy 650-es kawa enduróm, most ezek mellé lesz a gsx, hogy ne csak a városban, ill. erdőben mehessek :-)
Bocsi, valóban a tiednek is szép hangja van, mondhatom inkább nagyon szép.
Mea culpa! :-)
Imre