Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Olvasom , keményem megy a túrák szervezése!
Kedves barátaimmal végig gurultuk a fél éven át szervezett varázslatos Olsza túránkat. Itt most csak két képek csatolnék , mert a másik forumra küldtem Zs Petinek egy képekkel tarkított néhány oldalas beszámolót, melyet remélem valamilyen formában fel fog tudni tenni, hogy akit érdekel esetleg csemegézhessen belőle.
Üdv.
István
Szevasz Csaba!
Én a szalonnasütést is támogatom!
Rengeteg szabad hétvége van még hasonló összejövetelek megszervezésére.
Csak legyen aki összerántja a csapatot egy konkrét helyre, konkrét időben.
Üdv Egynégyesek!
Tuci volt olyan rendes és elgurult Dunaföldvárra, hogy személyesen is megnézze, alkalmas e az ottani Kerék csárda a tervezett Egynégyes találkozó (csillagtúra) lebonyolítására.
Véleménye szerint teljes mértékben megfelel a hely!
Beszéltem ZsPetivel, ő is támogatja ezen találkozó megrendezését és a GSX-es honlapon is meghirdetésre kerül ezen túra!
Szóval én amondó lennék, hogy vágjunk bele!

Tehát:
Suzuki GSX 1,4-es találkozó és csillagtúra. 2007. szeptember 15.-én 10 órakor Dunaföldváron a Kerék csárdában!

Kerék Csárda
Csak a mi környékünkön ismerek aszfalthoz közeli szalonnasütő helyeket, de az többeteknek elég messze van. Dunaföldvár környékén nincs ilyen hely? Ja, és az is fontos, hogy éppen ne legyen tűzgyújtási tilalom.

Horvátországba pedig szívesen mennék, de a 6 hónapos kisfiam nem enged.
Hol gondoltad Csaba? Vagy augusztusban szalonnázás, szeptemberben csárda?
Nem szimpatikus a Horvátországi program?
És mit szólnátok étterem helyett egy nomád szalonnasütéshez?
Beszéltem Tucival , aki önfeláldozó módon vállalta, hogy jövő héten lecsekkolja Dunaföldváron a Kerék csárdát, már hogy alkalmas e egy ilyen találkozó helyszínéül.
Ha igen, akkor már csak közhirré kell tennünk a csillagtúránk idejét és helyét, aztán jöhet a banzáj!
Üdv Földi!
Szerintem pl. augusztusban még sokan nyaralnak.
Szeptember közepére talán lecsengenek ezek a dolgok és többen tudunk összejönni!
Az még 2 hónap! Nem ellenzem az időpontot, de talán egy kicsit előbb is össze lehetne futni valahol.
Ja, most értem haza egy kis Bük-Zempéni motorozásról. Túrázgattunk arra néhány napot, kellemes utak, szép táj, hétvégén meeting Vilyvitányban. Családias, szolid parti, mindenki barát
Szevasztok!
Részemről is remek ötletnek tartom és támogatom.

Üdv: Imre
Üdv Tuci!
Végre valaki aki egyetért az ötlettel!
Lehetne pl. szeptember 15.-én szombaton az összeröffenés.
Helyszínnek akár ez is jó lenne: GSX 1,4 Találkozó

Más ötlrt, javaslat?
Sziasztok! az ötlet jó, részemről benne vagyok! Dunaföldvár ok!
Én már javasoltam egyszer, de nem arattam vele osztatlan sikert.
Amúgy támogatom az ötletet!
Dunaföldvár? Az talán mindenki számára elérhető lenne.
Oda még az alföldiek is odatalálnának!
Összehozhatnánk 1x 1 gsx1400 talit!?
Szevasz Földi!
Üdv a topikon!
Hááát az élénkebb élet felől vannak kétségeim, de azért halad itt a szekér.
Sok sikert a vashoz és főleg balesetmentes közlekedést vele!
Üdv:
Steve
Sziasztok, egy új taggal bővült a fórum. A gsx1400 fórumon a becsületes nevem ( Gábor) alatt futok , de itt már minden , amire csak hallgatok,foglalt volt. Szóval úgy látom, itt valamivel élénkebb élet folyik, de nem csorbítva ezzel a másik oldal érdemeit sem.
Szóval, én is csak csodálkozom, milyen hamar pörögnek a megtett kilométerek a motorba ezen a nyáron
Megérte kimenni vásárolni?
Miket vettetek?
Szia! Steve! nem lesz kép orgia sajnos nem csináltam többet,ezt is csak telefonnal,igazából Louis -os vásárló út volt,nem álltunk meg csak tankolni és a "határon".
Üdv Tuci!
Köszi a képet!
Azért ezt még nem nevezném fénykép orgiának!
Vagy még jön a többi fotó is?
Erről az MMKK túráról lecsúsztam, de még az is lehet, hogy 2 hét múlva kimegyek oda... :D
Szevasz Jana!
Na, téged sem sokat látni errefelé!
Klasz lehetett az osztrák túra!
Egyszer majd én is kipróbálom milyen a motorozás arrafelé.
Sziasztok!megfutottuk Graz-ot 700 km jó volt!
4-nap ausztria.2200-km.
Persze ha ekkora jószág nőtt az ember hátsója alá, nem is nagyon lehet mást csinálni.
Ejnye ejnye . Úgy látom, egyebet sem csináltatok egész hétvégén, csak űltetek a seggeteken és élvezkedtetek .