Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza! 15% tartós egkár csak 5 ezret ér? Kúrva jó.
Hellotok

miutan koran felebredtem teli almombol arra lennek kivancsi hogy a tavaszi tali kb.mikor es remelem az Alpokban lesz es lassacskan keszthettnenk keresni a jobbnal jobb helyeket .
Persze segitek .
Még nincs per, a másik fél 100%-osan elismerte a hibáját. 1 év fizetésem kiesett, illetve 15% maradandó egészségkárosodásom lett, ezekre most küld a biztosító havi 5000Ft-ot!
Okker, köszike, fejbe tartalak mindenképp! Maj jelentkezem !
okker, köszike !
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy a GSX 1400-asnak hány mm az eredeti összeköcső átmérője, ami belemegy a leömlőbe?
Hali! Én nem hirdetem mivel nem akarom mindenáron eladni. Ha más nem keresi és még megvan amikor lesz rá pénzed akkor a tiéd.
Üdv: Pörge
Hetyei: 0612705188 ez az iroda száma, nem ő fogja felvenni szerintem, de az mindegy.
Kűggyed tesó, vóna pár kérdésem hozzá.
Sziasztok.
Első féktárcsára lenne szükségem(jobb)ha valakinek van akkor vevő lennék rá!
Ha indult per akkor ahogy írtam már nem foglalkozik vele....na meg mindenképp biztos bizonyíték illetve a jegyzőkönyvből(rendőrségi) ki kell, hogy derüljön kinek van igaza.....és tekintélyes összeget kaptam, de nálam elismerte a vétlen fél azonnal a hibáját és nem vonta vissza a tanúkihallgatáson sem.....
Ilyen ügyvéd engem is érdekelne, a sajátom lusta dolgozni. Már 3.-ik éve volt a balesetem és nem sok kártérítést kaptam.
Kell ügyvéd telszáma aki peren kívül viszonylag hamar nagy pénzt húz ki a biztosítókból?....bár csak addig hajlandó elvállani amíg nem kezdődik pereskedés mert akkor az már kutya vacsorája.
Köfi pörgettyűkém, de nem tudok most nélkülözni 30 rugót! A lámpa mindenképp kell, de maj csak akkor lessz zsé, ha fizet a biztosító. Addig csak összehalászom, amit tudok. Érti kéröm?
Szia Feri!
Hát igen érdekes a történeted sajnálom és sikeres gyógyulást kívánok.
ha a gyári lámpa érdekel átadom 30.000 Ft -ért. Ezt az árat itt láttam korábbi hasonló esetkapcsán. Ha kell akár most szerdán is megyek Pestre akár felvihetem.
Csá pörge!
A történetem picibe.
4 éve élünk Pesten. Egész évbe nyomjuk a munkát, mint süket az ólajtót. A párommal évente csak egyszer tudunk elmenni szabadságra miattam, mert én motorokat gumizok és gyors szervizelek, így a nyár közepén nem hagyhatom ott a munkát motoros fő szezonba.
Úgy vagyunk vele, hogy ha csak egyszer adatik meg a lehetőség évente, akkor 2 hét legyen. Az idei nyaralás olasz-ausztria-svájc-francia lett volna, kb 5500 km, 2 hét. Ez meg volt rövidebb verzióba 2011-be is, meg 2010-be is. Szeptember 17.-én hajnalban indultunk volna a jól megérdemelt éves szabit megkezdeni. Minket már vártak olaszba és svájcba is, de sajna 75km megtétele után gárdony külterületén a 7-es főúton haladva a Stoptáblát figyelmen kívül hagyva egy 16 éves fiatal kölök úgy kitekert elénk a biciklijével, mintha ott se lennénk. Az ütközés jobbos be nem látható kanyarban történt, amit elkerülni nem tudtam. De ez még csak haggyán ! Mert utána a biciklissel felszarvazva lecsalinkáztunk az útról, és ott a fűbe a moci megtalálta az egyetlen mosógép méretű betontömböt. Na ez lett a vesztünk. A moci nagyon kikapott, jobb telószár repedt, hűtő kaka, hengerfej komplett csere, az első féktárcsák kukák, stb. A párom megúszta karcolások nélkül, nekem eltörött a jobb combcsontom, a bicajosnak meg mindene sérült, ahol csak lehet. Szerencse, hogy a bicajos szüleinek van lakás biztosításuk, így az fedezii a kárómat. De igazából baszhatom, mer itthon szopom a faszt már 4 hónapja törött combcsonttal, meg a benne lévő 40 centis csontvelőűr szeggel, meg csavarokkal. Elméletileg mindent kártérít a biztijük, majd idővel. Addig próbálom össze szedni az alkatrészeket, mer amint pézt látunk, azonnal megindul a rendbehozatal. Persze nekem is haladni kell a gyógyulással, mert nem soká itt a motoros szezon, és vár a munkahelyem.
Röviden ennyi.
Van sok tanulság is, meg lehet gondolkozni , hogy mit ,meg hogy lehetett vóna, de én csak előre nézek, mer a fő, hogy nem döglöttünk meg Vikivel egy figyelmetlen fiatalkorú biciklista miatt!
De mongyuk még mindíg jobb itthon baszni a rezet össze csavarozott lábbal, gondolni a felépülés utáni dolgokra, mint láb nélkül.
Csáá, meg néztem, válaszoltam, lessed!
Szasz pörge.!
Ja ja , kéne a lámpa, persze megfizethető áron ! Mer én meg ragaszkodok a gyári állapotokhoz. Mennyi az annyi?
Szia!
Kaptál e-mail-t tőlem. Nézd meg a postaládádat.
Hali!
Látom Dodo sajnos a természet erői győztek.
Ha gondolod és még nincs akkor előtalálom a gyári lámpát (karcmentes) mivel én átépítettem az enyémet.
szia! persze, hogy érdekel! A kormány gyári? Ha igen, hogyé adod? És jól értelmezem, hogy csak az indexek vannak meg? Ára? Vagy netán első lámpa? Ára?
Apics....., csak nem gurultál egy karikát te is mostanában?
Ekkora nyomatékot hideg aszfalton még az angyal sem tudta megfogni.........................
Szia!
Van egy kormányom, eredeti villogó lámpa garnitúra, ha érdekel.
Helló Márkatársak!

1 pár bukógomba eladó, szép sérülésmentes állapotban vannak, csak porosak. Ára: 10eFt

Postán is.
Sziasztok mindenkihez !
Vki tud segíteni használt alkatrészekkel? Szükségem lenne pl első sárvédőre, hűtőre, első lámpára, 2005 utáni műszerfalra, 1 darab telószár. Tankot már kaptam, meg stb.
Előre is köszi a segítséget.