Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben türelemmel várom csak a kíváncsiság hajt mikor és merre jutunk el meg nekünk még szokás szerint szintén el kell jutni időben a induló találkozási pontra.
Apropó akivel Szeged irányából megyünk Pestre köztes találkozási pontot szívesen egyeztetek, konkrétan gondoltam itt Zsoltékra például.
Üdv: Pörge
Mindenképpen hamarosan, és időben. csak most egy kicsit mozgalmas az élet itt felém
Hello
Ha Hegyeshalom fele mennek akkor ott talalkoznank .
Ha nem akkor Turnitzben .
Esetleg a Louisnal is jo lenne nekem ha meg akarnatok alni.
Tangerine!
Megértem a név kötelez....Tangerine Dream azért ha szereted érdemes meghallgatni a Yes, Pink Floyd és az Emerson Lake & Palmert is szerintem mind egy tőről fakad. Jó szórakozást kívánok.
Gabi!
Az útvonal ha tisztul közzé adod ugye.......
Üdv. Pörge
Hat sajna hogy nem josz.
jav: hallgatom
Nem. Respektálom a Pink Floydot, de nem hallgattatom.
Semmiképpen nem hagynám ki.
A szombatira ráadásul 3 plusz emberrel megyek, akiket én csaltam el. Hülye helyzet lenne lelépni.
Tangerine ha a Pink Floyd koncertre van jegyed nekem az összes koncertjük meg van és a teljes lemezanyag is ............
Szóval fontold meg Lipa ötletét és kaszálj egy nagyot megkapod tőlem a zenei anyagot és még motorozol is.
A jegyeket jo penzert el kell sutni es mar josz is a talira.
Nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni! Milyen koncertre mész?
Mint mondtam csak egy tipp legfeljebb majd hazafelé megyünk arra is de majd megbeszéljük. Az idő meg olyan lesz amilyen mindég kijut valami jóból legyünk pozitívak és hajrá.
Bocsi Tangerine, nem az ásítozósat akartam
Nagyon sorry vagyok emiatt !

A hétvégén kevésbé volt alkalmam internetezni, de most visszatértem.
Hidegbe még fel lehet öltözni, csak ne essen, mert azt már én is útálo , de álljunk egyenlőre pozitívan a dolgokhoz.

Pörge, az általad javasolt útvonal nem érinti Bécset, így a Louis- os kitérő kimaradna.
Én személy szerint nem jönnék le a pályáról Hegyeshalomig,ha már úgyis van matricánk. A Győr és Sopron közti rész nagyon uncsi( pénteken valószínű a forgalom is sűrűbb )
Sajnos nekem tutifix nem jó az időpont.
Koncertjegyeim vannak 28-ra és 29-re, amit már tavasszal megvettem.
Majd jól felötözünk.

Helo ma reggel nalunk mar csak 10 fok volt elegge fasztam munkaba menet el se tudom kepzelni mennyi fok lesz szeptember vegen Turnitzben
Szia Gabi!

Ervinék is bejelentkeztek a klub oldalon kettő fővel jönnek.

Sziasztok!
Nem akarok okoskodni csak javaslat nézzétek meg.
Sopron után S4-es Wiener Neustadt A2 rövidszakasza Wöllersdorfig.
Majd innen a 21-esen ami szerintem már eléggé látványutas Hohenburgig ott váltás a 214-re és a B20-on Türnitz.
Csak egy tipp részemről. Mariazzelben jártam már ami a közelében van csodás környék (Sajnos télen és kocsival).
Még nincs konkrét útiterv,de a határt Sopronnál, vagy Hegyeshalomnál tervezem átlépni. Tehát az M1-en megyünk Györig mindenképpen
Sziasztok! Gábor merre mennétek M1 vagy M7 fele? Van útitterv ?hogy útba esik Balatonboglár vagy találkozhatunk Györbe is vagy valahol ? üdv norbert
Részemről utálom az autópályát motorral az utasom szeret fényképezgetni menet közben és ahhoz nem a hirdető táblák erdeje a praktikus háttér...........
Helló! mindenkinek
Gábor kösz az ügyintézést, jelezd ha költségeid vannak!
Néztem az útvonalat ha Ausztriában nem autópályán megyünk elég jónak tűnő helyeken vezet.
Természetesen a többség dönt.
Üdv. Zsolt
Aloha!
Köszönöm a visszajelzést és a foglalást. Majd tudasd légyszíves mikor és milyen formában kell- e előleget adni utalni vagy ilyesmi.
Szerintem ha már kint vagyunk a lehetőségek szerint amit tudunk guruljunk végig szimpatikus a bolti körút is mindég van praktikus akciójuk......