Hat az ido szar lesz sok esovel, es a Luisban felszerelkezhetunk a hora is .
De lehet hogy nap kozben kibirja de az alpokban lehetetlen az idojaras elore megtippelni.
Tavaly ezen a hetvegen nagyon jo ido volt 27 fok es szikrazo napsutes emlekszem mert nalun ekkor van a BUCSU ,meg gondolkodom tali vagy bucsu de persze hogy tali
Hellllo
Norbi & Gabi!
A Klub oldalon Béla feldobott egy Mariazell és környéki túra leírást képekkel tapasztalatokkal.......tanulmányozás céljából átemeltem ide mert Béla itt nincs regisztrálva. http://www.motorostura.hu/mari...
Üdv: Pörge
Köszi Gabi!
Közben rájöttem a megoldásra csak errefelé a végeken nem volt részemre elérhető. De előfizetek és ezt a részt után rendelem a térképes leírásokkal.
Úgy legyen de azért kotoncuccot pakolok mert amilyenek vagyunk nem csak gurulunk hanem úszunk is.....
Szia Jana!
Köszi az enyémben remélem akkor még van hátra pár futható kilométer (36.000 körül van benne.) Én IGOL-t használok.
A Norbi által feldobott út szimpatikus azért Gabi is felteheti és ha kérhetem a linkjét is dobják fel a szerzők ha lehet hagy csorgassam a nyálam kicsit.....
Köretnek egy kis adalék.....
Hat az ido szar lesz sok esovel, es a Luisban felszerelkezhetunk a hora is .
De lehet hogy nap kozben kibirja de az alpokban lehetetlen az idojaras elore megtippelni.
Tavaly ezen a hetvegen nagyon jo ido volt 27 fok es szikrazo napsutes emlekszem mert nalun ekkor van a BUCSU ,meg gondolkodom tali vagy bucsu de persze hogy tali
Hellllo
Ki milyen időre tippel?
A Klub oldalon Béla feldobott egy Mariazell és környéki túra leírást képekkel tapasztalatokkal.......tanulmányozás céljából átemeltem ide mert Béla itt nincs regisztrálva.
http://www.motorostura.hu/mari...
kezdek egy kicsit edzeni......lásd alábbi kép.
Pörge
Hátha egyszer sok pénzem, és időm lesz ....
Akkor csak találomra leemelem az egyiket a polcról..............
Közben rájöttem a megoldásra csak errefelé a végeken nem volt részemre elérhető. De előfizetek és ezt a részt után rendelem a térképes leírásokkal.
Úgy legyen de azért kotoncuccot pakolok mert amilyenek vagyunk nem csak gurulunk hanem úszunk is.....
A legújabb Motozin- ban szerepel mellékletként
De ha benne van Európa legjobb motoros útvonalai között, talán mi is élvezni fogjuk ( pláne ha azon a 19 %-os emelkedőn száraz lesz az út )
Köszi az enyémben remélem akkor még van hátra pár futható kilométer (36.000 körül van benne.) Én IGOL-t használok.
A Norbi által feldobott út szimpatikus azért Gabi is felteheti és ha kérhetem a linkjét is dobják fel a szerzők ha lehet hagy csorgassam a nyálam kicsit.....
Köretnek egy kis adalék.....
megelőztél, most készítettem el én is a másolatot, hogy feltöltsem
Mennyi futásteljesítménynél jött elő és mi volt a tünet ( addig milyen olajat használtál?
Köszi: Pörge
GRATULA!