Szia Gabi!
A vágott anyagra még egy kicsit várni kell mert a fiam vizsgaidőszakot él az egyetemen de meg lesz.......
Az eredeti teljes anyagot tudtommal aki kérte annak elküldtük DVD-n... Te nem voltál benne a listában?
A jövőhéten nem vagyok gépközelben egész héten de szombaton ha kell rendezzük Adrival neked is.
Üdv: Pörge
Igazad van István. Nekem is feltünt ez. Ezen kívül még az is zavar, hogy a nyomaték kulcsaival kattogtat, de hogy hol mennyinek kell lenni a meghúzási nyomatéknak, az nem derül ki sehonnan.
Régebben volt a márkánk honlapján egy szerelési kézikönyv, de már eltünt. Talán abba benne voltak a nyomatékok.
Ha valakinek megvan, szívesen vennék egy linket róla.
...a lényeget nem mutatja, mikor ki kell lazítani a "mindet összetartó csavart a telo aljában, közben meg belül egy hosszú spec. szerszámmal ellen kell tartani... az összerakásnál szintén kimarad ez a lényeges mozdulat....
http://youtu.be/wRzRWgtz710
Első teleszkópok felújítása látható a videón. A szimeringek cseréjére figyeljetek, úgy 25-30 ezer km körül, a csúszócapágyak 70-80 ezer km.-t kibírnak.
Te nyertél, köszi az infót! Jövőre valószínű körülnézek az e-bay-en, és onnét vásárolok.
Az én tudásom nem terjed ki ennyire az analitikus részre.
Megláttam, szakszerviz, jó ár, hasznos,jól néz ki, miért ne..............
Ès mindegyikhez adnak ABE-t, hogy valóban ehhez amotorhoz való,melyet esetleg kötekedös müszakin fel lehet mutatni. Otthon meg azt sem tduják mi az.
Meg nem hiszem el hogy szereléskor a karasnánál letakarítják a munkahengereket, hogy vissza lehesen azokat teljesen nyomni, hogy a teljes fekfolyadék mennyiséget valóban lecseréljék a rendszerben. Akkor meg
Gondolom senki nem akarja elkötelezni magát 7 hónappal előre
És még a kilátó is útba esik
Biztosan jó ez az útvonal is....., meglátjuk mit hoz még a tavasz ( vagy inkább visz? )
Nekem meg mégsem lesz fém fékcsövem az idén , de a Karasnánál 30 pénz most szereléssel, tokkal- vonóval, olajjal, választható színben. Ha valakit érdekel..............
ezt az eladást tőlem kérdezted? Még a tavasszal, nyár elején gondolkodtam rajta, de most nincs porondon a téma. Marad még egy darabig jelen állás szerint.
Épp most akarom kicseréltetni a fékcsöveket fémre, ha megjött a fizum.
Megvizsgáltam a telószárakat, nagyon halványan nekem is látszik csíkozódás, de ez még nem a problémás kategória. Majd azért megkérdezek néhány hozzáértő embert, hogy mit javasolnak
A vágott anyagra még egy kicsit várni kell mert a fiam vizsgaidőszakot él az egyetemen de meg lesz.......
Az eredeti teljes anyagot tudtommal aki kérte annak elküldtük DVD-n... Te nem voltál benne a listában?
A jövőhéten nem vagyok gépközelben egész héten de szombaton ha kell rendezzük Adrival neked is.
Üdv: Pörge