Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gabi!
A vágott anyagra még egy kicsit várni kell mert a fiam vizsgaidőszakot él az egyetemen de meg lesz.......
Az eredeti teljes anyagot tudtommal aki kérte annak elküldtük DVD-n... Te nem voltál benne a listában?
A jövőhéten nem vagyok gépközelben egész héten de szombaton ha kell rendezzük Adrival neked is.
Üdv: Pörge
Helló,
Pörge, elkészült a videó a túráról? A hosszantartó szutyok köd miatt már kezdek nosztalgikus hangulatba kerülni
http://www.youtube.com/watch?v...
Hallgassátok meg átéléssel!
A beszámolt ló,
Semmi baj Tomikám. Csak beszélgetni akartam, de olyan rég volt, hogy már azt sem tudom, hogy miről.
Nem csak motor függő a meghúzási nyomaték,minden méretre van egy általános érték,attól függ miben fog a csavar.Alu,vas,acél,fa.
Nekem meg nem is volt eladó a motorom,és mégis megvették.Úgy hogy a mai nap,a mai naptól hiatalos gyásznap
Sziasztok! Eladó az autóm, ha valakit esetleg érdekel. Köszönöm! link
Szia Ibituba! Én elfelejtettelek vissza hívni. Bocsánat!
Igazad van István. Nekem is feltünt ez. Ezen kívül még az is zavar, hogy a nyomaték kulcsaival kattogtat, de hogy hol mennyinek kell lenni a meghúzási nyomatéknak, az nem derül ki sehonnan.
Régebben volt a márkánk honlapján egy szerelési kézikönyv, de már eltünt. Talán abba benne voltak a nyomatékok.
Ha valakinek megvan, szívesen vennék egy linket róla.
...a lényeget nem mutatja, mikor ki kell lazítani a "mindet összetartó csavart a telo aljában, közben meg belül egy hosszú spec. szerszámmal ellen kell tartani... az összerakásnál szintén kimarad ez a lényeges mozdulat....
Nincs két normális kézi szerszáma,de speciális odavaló mérőke,és minden új alkatrész az adott
http://youtu.be/wRzRWgtz710
Első teleszkópok felújítása látható a videón. A szimeringek cseréjére figyeljetek, úgy 25-30 ezer km körül, a csúszócapágyak 70-80 ezer km.-t kibírnak.
Te nyertél, köszi az infót! Jövőre valószínű körülnézek az e-bay-en, és onnét vásárolok.
Az én tudásom nem terjed ki ennyire az analitikus részre.
Megláttam, szakszerviz, jó ár, hasznos,jól néz ki, miért ne..............
40 euroert?

35 -ert?

Nekem a yamahához tölok van.

Ès mindegyikhez adnak ABE-t, hogy valóban ehhez amotorhoz való,melyet esetleg kötekedös müszakin fel lehet mutatni. Otthon meg azt sem tduják mi az.
Meg nem hiszem el hogy szereléskor a karasnánál letakarítják a munkahengereket, hogy vissza lehesen azokat teljesen nyomni, hogy a teljes fekfolyadék mennyiséget valóban lecseréljék a rendszerben. Akkor meg
Gondolom senki nem akarja elkötelezni magát 7 hónappal előre
És még a kilátó is útba esik
Biztosan jó ez az útvonal is....., meglátjuk mit hoz még a tavasz ( vagy inkább visz? )

Nekem meg mégsem lesz fém fékcsövem az idén , de a Karasnánál 30 pénz most szereléssel, tokkal- vonóval, olajjal, választható színben. Ha valakit érdekel..............
Sziasztok! Tavaszi tali... Dél-Stájerország Motozin első számában találtam nézétek meg..
Szia Gabi ! Ez az erre gondoltunk ... legközelebb megnézzük ..
Megtaláltam a helyet, amit vasárnap hazafelé nem sikerült:

http://www.also-ausztria.info/...

Node lesz miért visszatérni
Szia! Csak láttam a mocid az eladók között azért kérdeztem.
Helló Tomi!

ezt az eladást tőlem kérdezted? Még a tavasszal, nyár elején gondolkodtam rajta, de most nincs porondon a téma. Marad még egy darabig jelen állás szerint.
Épp most akarom kicseréltetni a fékcsöveket fémre, ha megjött a fizum.

Megvizsgáltam a telószárakat, nagyon halványan nekem is látszik csíkozódás, de ez még nem a problémás kategória. Majd azért megkérdezek néhány hozzáértő embert, hogy mit javasolnak
A legjobbak
Csak akkor van eledva,ha már más használja,de arról nem volt szó hogy nem fogok tudni ráülni
Köszönöm.
Szia István!
Szuper a beszámoló és a képek is. Gratulálok!