Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, te is el akarod adni?
Ajjaj! Pedig azt mondtad soha nem adod el!
Hello Zsolt!

Az adatlapomon van egy yahoo-s email cím, arra küldj egy rövid üzenetet, ott kielégítem a kíváncsiságod, meg esetleg tudok küldeni még plusz okosságokat.
Üdv
István
Helló Mindenki!
K. István!
Olvastam a leírásodat a láncolajzóról.
A találkozón meghallgattam a tapasztalatokat és eldöntöttem, hogy beruházok egy készletre.
Sajnos nem értem az McCoi leírását (nyelvtudás hiánya), ha a sebesség jeladó szenzorról akarok jelet venni azt jelezni kell a rendelésnél vagy a delux system ezt tudja alapból?
Esetleg tudnál segíteni, hogy mit is rendeljek pontosan?
Válaszodat előre is köszönöm.

Üdv.: Zsolt
Király! Jók lettek .
A Pörge térképei is jók lesznek jövőre! , bár mintha lenne némi átfedés
Itt vannak a tali képeim. link
Sziasztok most találtam meg a térképek fényképeit ......
Remélem letöltve használhatóak.

Pontosan, köszi!
Szia Gabi!Erre gondoltál..
Norbi, feltennéd azt a fotót, amelyiken a szállás előtt áll a 4 vagy 5 motor egymás mellett
Nem tudtam a mappát egyszerre feltolni az ajánlott megosztóra, így apránként a jobbakat felteszem ide
Gábor, köszönöm a szervezést és mindenkinek aki ott volt. Nagyon jól éreztem magam!
Sziasztok!
Mi már 16.30-ra hazaértünk. Jól éreztük magunkat, köszönjük mindenkinek.

Üdv.: Zsoltiék
Sziasztok !
Mi is rendben hazaértünk 21,17-kor.... Mindent nagyon köszönünk Gabinak a hely és a program SZUPER volt.. Nem tudom mennyit mentünk nem számoltam össze, elemben szárazon megúsztuk remélem megtörtük a hagyományokat és ezután is ilyenek lesznek a túrák...
Norbi sokat gondoltunk rátok mert a Balaton déli oldalát nézve azt hittük volt áldásban részetek bőven de szerencsére megúsztátok ti is ez jó. Mindenkinek széles utat a viszontlátásig mihamarabb
A videó készül és a képeket is feldobjuk a hét elején.
Üdv : Pörgéék
(Ő)rülök,hogy örültök
Örülök, hogy minden így össze jött ezen a hétvégén , még az is jó volt ami nem volt teljesen officiális . Köszi mindenkinek a részvételt
Sziasztok! Szerencsésen hazaértünk mentem 913km-tert jó volt minden és nem áztunk meg jó idöt választottál köszi Gabi! Lipa.. anyós jól lakatott? (mégis meg kell nősülnöd!)
Hello
A tali szuuuuper volt .
Mi rendben haza ertunk 14,30 kor .
A lemet tav 780km volt.Es.
Legyen minnert hamarabb tavasz
Ok.
Este sorozunk meg hallottam lesz egy kis palesz mandarin?
Lipa, no para!
Legyen egy kis meglepetés is, ki mikorra ér oda
Lényeg, hogy este együtt sörözünk
KB.CCA.Ki MIKOR INDUL. 20.00 ora.
De latom mindenki
1 nap