A kivett elsötengely forgasd végig egy üveglapon, vagy össze lehet forgatni egy pontos csövel, mint mondjuk a teloszár, és akkor látni ha el van görbülve. Amúgy ha tengely körbe lenne akkor max a kerék nem pont a megfelelö osztósíkon forogna, de ütni nem ütni hiszen áll, be van fogva. Így a elferdült síkon forog körbe, de önmagában körelhagyást nem produkál. A csapágyak lógását pedig a levegő emelt (motor hátulját lenyomva tartva) első kerék 6-12 óránál megfogva, és oldalirányába megrángatva erezhető ha van. Elképzelhető olyan is hogy tengely kopott, és azért kotyog. Egy 1200-es banditon már cseréltünk ez miatt tengelyt, a csapágy jó volt, csak a tengely átmérője volt kicsit.
Kerékcsapágy kilőve,kormány van.A tengely kérdést nem olyan bonyolult ellenőrizni,csak szerezni kell egy másikat,és azzal kipróbálni.A csapágyakat egyenlőre szemmel azért vizsgáld meg,a házakat is beleértve.
Sziasztok! Rosi, megnéztem az első kereket. Maga a felni is üt. Együtt mozog a féktárcsa a felnivel. Szerintetek lehet csapágy? Mert ha csak a felni gumi felőli része ütne, akkor az a tárcsát nem befolyásolná. Nem?
Nem szomorkodom,arra rá sem érek,csak csalódott vagyok,hogy az egyik nap jó,jobb,majd másnap már 2X olyan szar.A műtétet meg hanyagolom,mert gyáva szar vagyok,inkább sétálgatok a kén,hős,diószegi sámuel utcában,azt már megszoktam
Rosi ne szomorkodj lesz ez még jobb és gurulunk még közösen is.
Tomi még egyszer köszönöm a segítő hozzá állást a film kapcsán is.
Gyerekek amit Ibituba feldobott az az a szervező akiről olyan érdekeseket mondtam a hozzá állásáról az őszi guruláson.
Valamint ha valaki arra szeretne menni megadom azokat a SZÉKELY földi színvonalas szállodáknak a címét és telefonszámát ahol voltunk Adrival (mindenhol csak magyarul beszéltek). És a szállás KETTŐ főre reggelivel volt maximum 80 lei ami pontosan a fele ennek a szervezésben megjelöltek 47.000 /FŐ árnak. Valamint biztos vagyok benne a szállás és színvonal nem olyan mint amit átlag elvár az ember. Már elnézést kérek de én ezt tapasztaltam. Utólag szerencsésnek mondhatom magamat, hogy nem sikerült a múlt évben ezzel a szervezéssel elmenni hanem saját túrát gurultam harmad magammal és nem romboltam az élményt szervezési , szállás ellátás és más problémákkal.
Üdv mindenkinek: Pörge
A hivatkozás az V. erdélyi motorostúrára mutat.
Ha esetleg érdekelne valakit ez a túra közülletek, annak itt áll a lehetőség a jelentkezésre. Sok hely már nincs, ezért értesítelek benneteket még időben. Költségek igen kedvezőek: egy főre számítva 47.000HUF. Ebben van a reggeli, vacsora és a szállás. Ezen kívül már csak benzint kell venni. 8 nap, 2500-3000km.
Teljesen igazad van. Habár a korábbi jelentkezésre felszólításra nem reagáltál.... A leggyorsabb Tominak a felajánlása amit köszönünk.
Amúgy mindenkinek kellemes Télapózást és jó hó lapátolást a hétvégére...
Üdv: Pörge
Adri
Ui: A tavaszi nyitó buli Norbi szervezésében itt lesz.....
Akkor Te nem kaptál belőle kópiát ezek,szerint mintegy ötven perces az anyag. SMS ben küld el a posta címedet és küldünk még a héten egy DVD-t neked is.
Üdv....
10.000.- ft-ért
http://www.vezess.hu/vezetunk/...
Unalmasabb,estékre,délelőtök
re reggelekre,és aki nem tud aludni annak éccakára is,csak bírja szusszal
Tomi még egyszer köszönöm a segítő hozzá állást a film kapcsán is.
Gyerekek amit Ibituba feldobott az az a szervező akiről olyan érdekeseket mondtam a hozzá állásáról az őszi guruláson.
Valamint ha valaki arra szeretne menni megadom azokat a SZÉKELY földi színvonalas szállodáknak a címét és telefonszámát ahol voltunk Adrival (mindenhol csak magyarul beszéltek). És a szállás KETTŐ főre reggelivel volt maximum 80 lei ami pontosan a fele ennek a szervezésben megjelöltek 47.000 /FŐ árnak. Valamint biztos vagyok benne a szállás és színvonal nem olyan mint amit átlag elvár az ember. Már elnézést kérek de én ezt tapasztaltam. Utólag szerencsésnek mondhatom magamat, hogy nem sikerült a múlt évben ezzel a szervezéssel elmenni hanem saját túrát gurultam harmad magammal és nem romboltam az élményt szervezési , szállás ellátás és más problémákkal.
Üdv mindenkinek: Pörge
x6gjQ.14935
A hivatkozás az V. erdélyi motorostúrára mutat.
Ha esetleg érdekelne valakit ez a túra közülletek, annak itt áll a lehetőség a jelentkezésre. Sok hely már nincs, ezért értesítelek benneteket még időben. Költségek igen kedvezőek: egy főre számítva 47.000HUF. Ebben van a reggeli, vacsora és a szállás. Ezen kívül már csak benzint kell venni. 8 nap, 2500-3000km.
Amúgy mindenkinek kellemes Télapózást és jó hó lapátolást a hétvégére...
Üdv: Pörge
Adri
Ui: A tavaszi nyitó buli Norbi szervezésében itt lesz.....
Amint elkészül a vágott zenés verzió feldobjuk a rendszerbe még egy kis türelem.
Üdv : Mi
Üdv....