tehát kb 12.00.- ra érünk a Hegyeshalomi határhoz ( valahol beiktatunk egy rövid pihenőt ( Bábolna pl. ), 13. 00.-körül Louis Mega store ( Wien Kagraner platz) Kb 1 óra nézelődés.
14.00. továbbindulás
15.30-16.00. körül érkezés a szállásra. ( Bécsből kiérve az útvonal alternatívan alakítható, valahol a város után megállunk pihenni, és meglátjuk, kb mennyit vállalunk még be aznapra) Megvesszük az osztrák matricát, ami kb. 1000 Ft ( a benzin kint 40-50 ft-al olcsóbb )
Szombaton kb max 250 km-t megyünk, Vasárnap a visszaút sem lesz több 400 km-nél Pestig
Szia Gabi!
Ha nem is konkrét útitervet de annyit ha lehet gondold át, körülbelül mennyit fogunk szerinted gurulni kilométerben. Az olajcsere intervallumba beleférek vagy nem ezt szeretném kikalkulálni mert most vagyok úgy négyezernél ezzel az adaggal.
Köszönöm : Pörge
Voltam mar negyszer az Alpokban egy hetre ami egy honap motorozas es soha senki nem bamulta a friccek kozul a kipufogomat es a tarsaimnak sem pedig volt ott egy ket sportdob.
Aloha Tomi!
Remélhetőleg eddig kilenc vas lesz tehát lesz mit nézegetniük ha kivesznek bennünket. Így meg csak mosolyogni fogok és nem idegeskedem mennyi lesz a büntetés ami biztos combos kint.
Szóval nekikezdek hat csavar a kétoldali hőfogó lemezen kettő a nyaknál és kettő a váznál ennyi....
Üdv :
Az idén hogy barátok jöttek ki Klagenfurt környékén igazoltatták öket, de nem a furuja érdekelte öket, hanem az E-betü. Szerencsére mindegyik rendelkezett vele. A fazer akrapivicsán keresték egy darabig mert befele volt...De lehet simán megúszod. Amúgy határnél is nézegetik már , olasz , svájc, német...de ti arra nem mentek....
Köszi Lipa...
Azóta megkaptam hozzá a szűkítő betéteket Te azt nem láttad mert azóta nem találkoztunk.......
Gabi részünkről mindegy mehetünk soooopingolni de konkrét vásárlási szándékom nincs de lehet valami okos kütyü amit éppen adnak.
Üdv: Pörge
Aloha!
Gyerekek ebben az évben aki volt már nyugat felé a sógoroknál esetleg igazoltatásban volt-e része valakinek. Kiemelten érdekelne , hogy a kipufogókat nézték-e külön?......
Előre is köszönöm csak azért kérdezem a gyárikat visszategyem a túrára vagy sem.
Addig is lehet gyakorolni 11mérföld 318 kanyarral spékelve.........
Vagy csak a visszaszámlálás indul
Nalam is minden OK
A nagy Louis nekem csak egy kopesre van akkor ott talizunk 13,00.kor.
Kisteleki kihajtó részemről rendben időpontot egyeztetünk később.
Pörge ha neked jó akkor a Kisteleki kihajtónál a parkolóban találkozhatunk, de majd egyeztetünk.
Üdv.: Zsolt
Zsolt köztesen találkozunk az M5-ön valahol ?
Indulás Budapestről 10.00. M7-M7 kivezető Agip kút-McDonalds parkoló. Érjünk oda lehetőleg 9.30.-9.45. között
Terveztem egy hozzávetőlegeset:
http://www.viamichelin.com/web...|EUR&indemnite=
&carbCost=1.6&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6
tehát kb 12.00.- ra érünk a Hegyeshalomi határhoz ( valahol beiktatunk egy rövid pihenőt ( Bábolna pl. ), 13. 00.-körül Louis Mega store ( Wien Kagraner platz) Kb 1 óra nézelődés.
14.00. továbbindulás
15.30-16.00. körül érkezés a szállásra. ( Bécsből kiérve az útvonal alternatívan alakítható, valahol a város után megállunk pihenni, és meglátjuk, kb mennyit vállalunk még be aznapra) Megvesszük az osztrák matricát, ami kb. 1000 Ft ( a benzin kint 40-50 ft-al olcsóbb )
Szombaton kb max 250 km-t megyünk, Vasárnap a visszaút sem lesz több 400 km-nél Pestig
szerintem jó terv
Ha nem is konkrét útitervet de annyit ha lehet gondold át, körülbelül mennyit fogunk szerinted gurulni kilométerben. Az olajcsere intervallumba beleférek vagy nem ezt szeretném kikalkulálni mert most vagyok úgy négyezernél ezzel az adaggal.
Köszönöm : Pörge
Csak meg kerdes hogy a kicsi vagy a nagynal talizunk ha.
Remélhetőleg eddig kilenc vas lesz tehát lesz mit nézegetniük ha kivesznek bennünket. Így meg csak mosolyogni fogok és nem idegeskedem mennyi lesz a büntetés ami biztos combos kint.
Szóval nekikezdek hat csavar a kétoldali hőfogó lemezen kettő a nyaknál és kettő a váznál ennyi....
Üdv :
Köszönöm az információt a pénztárcám és a lelki nyugalom miatt azt hiszem visszarakom a gyári dobokat.
Azóta megkaptam hozzá a szűkítő betéteket Te azt nem láttad mert azóta nem találkoztunk.......
Gabi részünkről mindegy mehetünk soooopingolni de konkrét vásárlási szándékom nincs de lehet valami okos kütyü amit éppen adnak.
Az útvonalat annak figyelembe vételével alakítanám, hogy útba etsük- e valamelyik Louis- t Bécsben, vagy menjünk egyenesen Türnitz-be?
Vélemények?
Gyerekek ebben az évben aki volt már nyugat felé a sógoroknál esetleg igazoltatásban volt-e része valakinek. Kiemelten érdekelne , hogy a kipufogókat nézték-e külön?......
Előre is köszönöm csak azért kérdezem a gyárikat visszategyem a túrára vagy sem.