Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo
Ja a 21,214 sen eggyutt megyunk az A2 reterunk Siedlung Feuerwerksanstalt, nal es unnet 80km Turnitz.
Nekem van meg rovidebb utvonalam is de eszt szebnek latom.
En kb 14.00 korr mar a 21 haladok.
Az AGIP kút az már Budaörsön van.................
Szia! Sajnálom hogy megint nem tudtok jönni! Jobbulást!
Igen a vége közös rész a 21-es és a 214-es szakaszon......
Lehet ezzel kellene menni.......
Rosi csak nem mandarin formában......
Ok akkor mi is olyan 15,30-16,00 kor ott leszun .
Lehet az utolso 50km talakszunk aszt mar kb mi is ugyan ott fogunk menni .
Hello
Egyelőre rátok jöjjön jó idő Azért egy darab ott lesz belőlünk,most tudtam meg
Sajnálom Rosi, bízzunk benne hogy jobb idők is jönnek

A többiekkel akkor f10-10 kor tali az AGIP- kútnál ( valahol a 7-8 km környékén, nem az Osztyapenkónál ! )

másfél nap
Szia Pali!Nekünk 320km Boglár-Türnitz 5 órás utat ir 12-13 óra között lépjük át a határt 16 köröl odaérünk kb. üdv Norbert
Szia Lipa!
Ami biztos , hogy délelőtt tízkor tervezi Norbi az indulást Balatonboglárról szerintem este ír valami viszonyítást a határra és Türnitz-i érkezésre mert az útvonalat Ő gondolta ki..
Nyugi Norbi ,Zsolt és én is a párunkkal megyünk tehát Anita sem lesz egyedül...amikor nem veled van...
Ervin az utolsó bejegyzés alapján jön és a párjával jelentkezett..szerintem Béla is két személyt jelzett ha jól emlékszem. tehát legalább hat lány lesz összesen.
Üdv: Pörge
Hello

Akkor mi se megyunk a Louisba es egyenesen huzok Turnitzbe en jarok oda eleget .
Ervinekkel mi a helyzet nem latom hogy irtak volna
Porge mikor lepitek att a hatart kb hogy en is naggyabol ugy erjek oda?
Remelem a parjaitok jonnek Anita kerdi ne hogy o legyen az eggytlen?
Itthonra most már mindenhol záport jósolnak péntekre kint legalább is Türnitz-ben péntek hajnal és reggel körül várható eső utána talán békén hagy bennünket de majd látjuk a KÖVÖN.....
Rosi igazán kereshetnél most már egy sámánt vagy valami javas asszonyt hátha az hamarabb segít mint korunk orvosai..
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni mert színfoltja vagy a csapatnak, mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Gabi, addigra mi már szerintem a szaunát is kipróbáljuk...
Sajnos az állapotom miatt le kell mondanom ezt az utat is,még nem lett jobb a lábam,de majd jövőre...Nektek jó utat,és jó szórakozást.
Helló!
Beszéltem Norbival és Pörgével mi is velük tartunk.

Üdv.: Zsolt
Sziasztok!

A szállást lefoglaltam mindenkinek, azzal nem kell foglalkoznotok.
Úgy gondolom, hogy 16.00. körül odaérünk. Így ha lesz kedvünk, még belefér majd egy rövid kör ott a környéken is.

Kovács Zsolti, te csatlakozol a Pörgéhez, vagy neked marad a Budapesti találkozóhely?

Úgy nézem, pénteken sanszosabb az eső ,
de még az is lehet hogy nem
Norbi itt van a cím és az elérhetőségek meg a web oldal.
Telefon: 004367664515
Telefon (mobil): 00436766451564
Cím: Türnitz, Untermarkt 2.
E-mail: hubagy@hotmail.com
http://turnitz.at/szallas/
Szia Gabi!Egy pontos cimet kérhetnénk hová kell menni Türnitzbe elöre is köszi Nobert.
Sziasztok!
Gyerekek részemről a Pesti találkozási pont változott mert beszéltem a Norbival és csatlakozva hozzájuk mi délről támadjuk be az Alpokat és Türnitz-ben találkozunk pénteken......
Gabi terveitek szerint mikorra értek oda a szálláshoz?
Akkor ul ez a talalka hely es a z idopont 13.00.kor?
Louis Mega store ( Wien Kagraner platz) Kb 1 óra nézelődés.
Az ido meg egyenlore eso
De a szombat jobban nez ki
A KŐ száraz ? majd kiderül naponta változik az előre jelzés de a mai szerint nem kell sietni pénteken mert dél körül várható eső például Wien-ben......Csütörtökön majd látom miként készüljek addig meg
4nap ,16ora,46perc
Az idojaras jonak tunik
Nagyon igaz
Én csak ennek hiszek.
6 nap 16 ora 1 perc
Szia GSX Laci!
Nagyon szépen köszönöm a csapat nevében ezt a linket, tetszik és használható....