Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi a képet!
Sajnos ez a felszerelési mód a bukócsőre nekem nem jó mivel hasidom van a motoron. Más otlet?
Ja, az első motor.
Szia, az enyém ilyen lett.
Szia ibituba!

Hogyan és hová szerelted fel a két kiegészítő lámpát? én is gomdolkodok már évek óta a kiegészítésen de sehol nem találtam neki helyet!. milyen hellát raktál fel? képek? felszerelő készlet rajzai... :)
én is szeretnék egyet:)
Köszönöm, de most inkább mégis kihagyom.Ha elszántam magam szólok.
Ugyanígy kötöttem be én is. Szerintem jó lesz.
Olika nekem huszonöté csinálta a kettőt.Hívj azt oda viszlek.
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy két HELLÁVAL kiegészítem a motorom egy, hát eléggé vaksi szemét.
Bekötésével, helyesebben a relé négy lábának osztását szeretném egyeztetni valaki hozzáértővel. (Jópofik kíméljenek)
Tehát: Az akku +, egy lengő 10A-os biztosítékon keresztül megy a relé 30. lábára. A relé 87. lábáról megy két vezeték a HELLÁKHOZ.
A relé 85. lábáról egy vezetéket a motor fényszóróját működtető vezetékbe forrasztom. Ide tennék egy kapcsolót is.
A relé 86. láb testre megy.
Hát ennyi. Ha valaki másként gondolja, kérem szóljon nekem. Köszönöm!
g
Olikakát keresd, motorozz.hu
Tomi!
Engem is érdekel a polírozás, ezért utána néztem.
A polírozással két baj van: az egyik, hogy ha csináltatod 20 ezer alatt nincs vállalkozó kerekenként, a másik, hogy évente újra kell políroztatni, mert bemattul.
Én valószínű, hogy a festés mellett döntök. Gyöngyházfehér, ami az én kék-fehér motoromat feldobná.
A polírozás tetszene. Kivel lehetne megcsináltatni, mert nekem nincs hozzá kedvem?
És külömben is ha már úgyis meg van nyúzva akkor kezdhetnél valamit azzal a csúnya fekete felnivel,festeni vagy polírozni
Nem, az új paripámmal,ami még csak csikó
Te kocsival mész? Én csak azzal tudnék. Felnijavíttatáskor ledobattam róla az első gumit és még nem vettem újakat.
Na papírkutyák.szombaton Citadella? Kocsival is ér
Sziasztok!

Keresek GSX1400-et 2004 évjáratig. (Ez az én hülyeségem 2 "csövest" szeretnék")
Ha van valami jó vétel ne tartsa senki magába.
Naná,hogy ismerős,te gumiztad
Augusztusban 2 alkalommal találkoztunk.. elöbb egy hátsót,majd egy első pr2 dobtál fel a mocinkra .

Sőt egy gsr 600 ast is vittünk a barátommal(z6 hátsóval együtt) tán még augusztus vége felé,akkor bent volt a mocid,még a haver rá is ült..
Voltam téli gumiztatni multkorjában ,kérdeztem a kollegákat hol vagy,ekkor hallottam mi történt.. most pedig rá ismertem a sajnálatos történetre.
Ösmerős a motorod! Csak nem tudlak hová tenni.
Szerintem ha vki ilyet akar látni, nézze meg a neten, de nem kéne mutogatni a tv-be! SZERINTEM !
köszi-puszi !
Igazi gyökér! Remélem Isten megadja neki azt a kegyelmet hogy benőhessen a feje lágya!
Én ugyanilyen ütnivaló barom voltam régen...Szégyellem is a pofám így utóbb miatta!
Ez egy állat!
Mielöbbi sikeres felépülést kivánok!

Az egyik ügyfeled