Hogyan és hová szerelted fel a két kiegészítő lámpát? én is gomdolkodok már évek óta a kiegészítésen de sehol nem találtam neki helyet!. milyen hellát raktál fel? képek? felszerelő készlet rajzai... :)
én is szeretnék egyet:)
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy két HELLÁVAL kiegészítem a motorom egy, hát eléggé vaksi szemét.
Bekötésével, helyesebben a relé négy lábának osztását szeretném egyeztetni valaki hozzáértővel. (Jópofik kíméljenek)
Tehát: Az akku +, egy lengő 10A-os biztosítékon keresztül megy a relé 30. lábára. A relé 87. lábáról megy két vezeték a HELLÁKHOZ.
A relé 85. lábáról egy vezetéket a motor fényszóróját működtető vezetékbe forrasztom. Ide tennék egy kapcsolót is.
A relé 86. láb testre megy.
Hát ennyi. Ha valaki másként gondolja, kérem szóljon nekem. Köszönöm!
Tomi!
Engem is érdekel a polírozás, ezért utána néztem.
A polírozással két baj van: az egyik, hogy ha csináltatod 20 ezer alatt nincs vállalkozó kerekenként, a másik, hogy évente újra kell políroztatni, mert bemattul.
Én valószínű, hogy a festés mellett döntök. Gyöngyházfehér, ami az én kék-fehér motoromat feldobná.
Naná,hogy ismerős,te gumiztad
Augusztusban 2 alkalommal találkoztunk.. elöbb egy hátsót,majd egy első pr2 dobtál fel a mocinkra .
Sőt egy gsr 600 ast is vittünk a barátommal(z6 hátsóval együtt) tán még augusztus vége felé,akkor bent volt a mocid,még a haver rá is ült..
Voltam téli gumiztatni multkorjában ,kérdeztem a kollegákat hol vagy,ekkor hallottam mi történt.. most pedig rá ismertem a sajnálatos történetre.
Igazi gyökér! Remélem Isten megadja neki azt a kegyelmet hogy benőhessen a feje lágya!
Én ugyanilyen ütnivaló barom voltam régen...Szégyellem is a pofám így utóbb miatta!
Sajnos ez a felszerelési mód a bukócsőre nekem nem jó mivel hasidom van a motoron. Más otlet?