Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Braking tárcsákat hoznának 80-ért!
Az jó vagy sok érte!?
A jobboldali tárcsámnak reszeltek!
Tudtok valami beszerzési forrást!?
Kössz!
Amennyit én értek hozzá Azt látom csak hogy nem cukrozott,Az őszi találkozó,meg általában a motorozás sajnos stagnál,mivel nem tudom megülni a paripám a lábam miatt
Ok, 1-1 l jöhet, ha megbízható, és jó a cucc.
Őszi tali?
Asszem 2rugó 1 liter,és másfeles palackokban van.
Sajnos három az a kettő, de egy is sok lenne.
Mennyi az annyi?
http://totalbike.hu/hirek/2012/05/27/ket_magyar_motoros_meghalt_lengyel
orszagban/
Készült narancs és eper pálinka,igény?
Sajnos nem én voltam aki megvette. De sikerült találnom egy bontott fölső részt, remélem még nem adták el. Az alsónak egyébként csak esztétikailag van baja csak hát engem zavar, így ha más választásom nem lesz akkor marad az ebay... Amúgy fura, hogy pl. az xjr 1300 hoz van olcsón utángyártott komplett óra a belseje nélkül és szerintem semmi különbséget nem venni észre, bezzeg a GSXhez nem találtam.

http://www.ebay.co.uk/itm/Spee...
Pont elvitte valaki az orrod elől (ha nem te voltál).
Hónapokig fent volt a vaterán:
link
Helló!
Sajnos az enyém is eldőlt három hete, igaz menet közben velem együtt.
A felsőrész volt bontott de mire kitalálták mennyiért adják addigra megrendeltem az újat a többi alkatrésszel együtt.
Ha jól emlékszem a bakonymotor.com-nál talált rá a haverom , 24e-ért kinálták az új 39e Kecskeméten a Rodeo Ride-nál az alsó pedig 32e
Emlékszem!
Helló mindenkinek. A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos eldőlt a motorom és ennek következtében megütődött a fordulatszámmérő tokja illetve eltört és kipattant egy darabon a fedél egy része is (arra a fekete sávra gondolok). Nem tudom mennyire érthetően írtam le ezért inkább mellékelem a robbantott ábrát is, az 1. és 3. alkatrészre lenne szükségem. Ha valakinek lenne eladó, vagy esetleg tudnátok valami oldalt ahol elfogadható áron hozzá lehet jutni azt nagyon megköszönném. Találtam egy oldalt ahol minden van ami csak kellhet de ott ez a két alkatrész 220£ körül van és hát ha nem muszáj akkor nem szívesen költenék ennyit.
Tassnál láttalak egy kis csapattal mentünk Bp.fele
Voltak köztünk harlejosok is!
Sziasztok! Szerintem én voltam. Szalkszentmártonra mentem egy munkatársamhoz "kertipartira". Ma visszafelé benéztem Szabadszállásra. Jó kis út volt, 195Km.
Hát nekünk sem volt kevés! 500 valamennyi!
Valaki tegnap 51-es úton fekete pirossal?!
Az nekem még nagyon messze van
Szilvásvárad!
Lilafüred!
Ki megy hova minek mikor
Nagyon szivesen ha a közelben laksz!
(Söröm van! )