Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pali! Az öszi találkozot Kiskunmajsára terveztük idöpontot még nem tudni, az új belépö Kovács Zsolt fogja szervezni ha minden igaz üdv norbert
Hellotok
Nem tud valaki valamit az oszi talalkozorol hogy kb.hol,mikor stb.
Hallottam hogy a tavaszin mar volt rola szo.
Kosz
Jó utat!
Mi most voltunk arrafelé 8 napot, nagyon király volt!
Sziasztok! Jövő héten megyünk déltirol és a Dolomitokba négy napra csütörtöktől-vasárnapig aki szeretne csatlakozni jelezze.
Helló,

Ha esetleg olajcseréhez közeledik valaki vagy alkatrész kell neki akkor. Tudok neki segíteni.

Adatlapomon van elérhetősék.

Üdv

Bury
Sziasztok!
Ha valakit érdeke egy újszerű hűtőborítás:

http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Üdv Egynégyesek!
Van némi eladó tartozékom.
KAPPA csomagtartó szett
aztán,
Sportkipufogó és egyebek
Akit érdekel ide írjon: gsr.klan@freemail.hu
Széles utat!
Steve
Tegnap gurultunk egy jót Ervinékkel és Pettyvel. 500km. Pililis nevű helységeken keresztül, Bicske, Zirc, Tihany,Keszthely, Zamárdiban kaja(köszi Petty) , aztán haza. No autópálya, light-os tempóban. Fogyi egy személlyel 4.5 Fasza volt , köszi!
Rosi, jobbulást!
Azt intézik helyettem mások
Iszol Te rendesen?
Bízom benne,d jó már úgysem lessz Valahogy meg csak lessz
Soha ne add fel! Tavaly nekem is úgy fájt a jobb válam, hogy már bal kézzel borotválkoztam. Jártam a kálváriát az orvosoknál, természet gyógyásznál is voltam, sőt elmentem Fehérvárra is a híres-neves Mohácsi doktorhoz (21.000/vizit), de egyik sem tudott segíteni.
Vicsorogva végig csináltam a Lipa által szervezett szlovákiai találkozót (volt is aki szidott, mert lassabb voltam az elvártnál)-emlékszel-? Ezután lenyomtam 3000km-t Erdélyben 8 nap alatt.
Miután vissza jöttünk kínombam elmentem a körzetihez, aki felirt valami kapszulás mérget, meg kétféle kenőcsöt.
Három nap múlva azt mondtam: Szeret az Isten! Elmúlt váll fájásom.
Úgyhogy SOSE ADD FEL! Rendbe fog jönni a lábad.
A súlyom a korom meg a rám nehezedő rontások összsúlya alatt megroppantam
Persze aztán a csősz seggbe lő
Csak úgy magától fáj
Mit csináltál a lábaddal? Elestél a mocival, vagy egyéb?
Holnap hozzál kifele 2 litret a műhelybe ha arra jársz átveszem
Ma idén először(igaziból)megültem a paripám.Többször csordult könny a szemembe,de nem adom fel.Sok gyakorlás vár még a lábamra,de inkább az szakadjon szét mint hogy én ne motorozzak
Idd meg!
Eláll sokáig, ha jóféle.
Itt egy csomó pálinka, mit csináljak vele?
Jobbulást!