Tegnap gurultunk egy jót Ervinékkel és Pettyvel. 500km. Pililis nevű helységeken keresztül, Bicske, Zirc, Tihany,Keszthely, Zamárdiban kaja(köszi Petty) , aztán haza. No autópálya, light-os tempóban. Fogyi egy személlyel 4.5 Fasza volt , köszi!
Soha ne add fel! Tavaly nekem is úgy fájt a jobb válam, hogy már bal kézzel borotválkoztam. Jártam a kálváriát az orvosoknál, természet gyógyásznál is voltam, sőt elmentem Fehérvárra is a híres-neves Mohácsi doktorhoz (21.000/vizit), de egyik sem tudott segíteni.
Vicsorogva végig csináltam a Lipa által szervezett szlovákiai találkozót (volt is aki szidott, mert lassabb voltam az elvártnál)-emlékszel-? Ezután lenyomtam 3000km-t Erdélyben 8 nap alatt.
Miután vissza jöttünk kínombam elmentem a körzetihez, aki felirt valami kapszulás mérget, meg kétféle kenőcsöt.
Három nap múlva azt mondtam: Szeret az Isten! Elmúlt váll fájásom.
Úgyhogy SOSE ADD FEL! Rendbe fog jönni a lábad.
Ma idén először(igaziból)megültem a paripám.Többször csordult könny a szemembe,de nem adom fel.Sok gyakorlás vár még a lábamra,de inkább az szakadjon szét mint hogy én ne motorozzak
Nem tud valaki valamit az oszi talalkozorol hogy kb.hol,mikor stb.
Hallottam hogy a tavaszin mar volt rola szo.
Kosz
Mi most voltunk arrafelé 8 napot, nagyon király volt!
Ha esetleg olajcseréhez közeledik valaki vagy alkatrész kell neki akkor. Tudok neki segíteni.
Adatlapomon van elérhetősék.
Üdv
Bury
Ha valakit érdeke egy újszerű hűtőborítás:
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Van némi eladó tartozékom.
KAPPA csomagtartó szett
aztán,
Sportkipufogó és egyebek
Akit érdekel ide írjon: gsr.klan@freemail.hu
Széles utat!
Steve
Vicsorogva végig csináltam a Lipa által szervezett szlovákiai találkozót (volt is aki szidott, mert lassabb voltam az elvártnál)-emlékszel-? Ezután lenyomtam 3000km-t Erdélyben 8 nap alatt.
Miután vissza jöttünk kínombam elmentem a körzetihez, aki felirt valami kapszulás mérget, meg kétféle kenőcsöt.
Három nap múlva azt mondtam: Szeret az Isten! Elmúlt váll fájásom.
Úgyhogy SOSE ADD FEL! Rendbe fog jönni a lábad.
Eláll sokáig, ha jóféle.