félpanzióval 27 E/ fő/ éjszaka (2 éjszakával számolok)
28.- án pénteken délelőtt 9-10 körül tervezem az indulást az M1-M7 kivezetőjén lévő AGIP kúttól
hazaérkezés a vasárnap esti órákban ( vagy délután, majd ott megbeszéljük), annak függvényében, hogy a szálláson rendelkezésre álló 7 motoros túraútvonalból mikor, és melyiket guruljuk végig
Megfordult még a fejemben, hogy ha van rá igény, Bécsben betérhetünk a Louis- ba nézelődni, vagy ha valakinek kell valami onnét vásárolni is lehet, nem nagy a kitérő.
Ha valaki máshol csatlakozna, jelezze.
Ha valaki csütörtökön szeretne menni, akkor is szóljatok.
24 férőhelyes a panzió, tehát ha valakinek csak az utolsó pillanatban dől el hogy tud-e jönni, valószínűleg az sem lesz probléma
Szia Lipa!
Remélem Gabi visszaigazol nem tudom mennyi férőhelyes a szállás de mindenképpen szeretnénk menni és viszem a naplót mert még a múlt év záró őszi sincs beírva rendesen....
Várom a választ és ha van plusz költség kinti túra út és a többi azt is jó lenne tudni nagyjából
Mindenkinek addig is szép napokat és vigyázzatok magatokra.
Üdv: Pörge
Hello Porge
Jo hogy jottok ti is mivel a tavaszi nem jott ossze mi is betegek voltunk mind te .
Ja a tura konyvet tutira hozd bele kell tolteni a tavaszi talit, jo lenne ha valaki hozna par fotot amit beletennek.
Ja es persze az oszi szervezonek at kell adnunk .
Hely meg remelem van mert bizom benne meg paran jelentkeznek .
Hellotok
Sziasztok!
Ha van még hely akkor nekünk is jó lenne és szeretnénk csatlakozni a csapathoz. Gabi légyszíves konkretizáld az időpontot, indulás és érkezés dátuma érdekel a többi mindegy csak guruljunk. Szóval nekem is kettő fő részére kérlek foglalj szállást. Üdv mindenkinek. Kérdés a túra könyvet vigyem magammal? Pörge
Helo Gadoros
Legkozelebb korabban szolj es ijen fajta gurulast fel tehetnel az oldalra.
En hasonlo tura talira megyek azon a hetvegen amugy el is mentem volna.
Helo
Hello
Nekunk szinten jo az idopont 1motor 2 fo .
De jo a szeptember kozepe is akkor meg jobb idonek kellene lenni.
Mentem mar haza GSX talalkozorol 5 fokban
Akkor velunk tutira szamolhattok
Helló!
Én benne lennék a csapatban.
A hónap vége nekem is jó .
Az időpontot annyiból jó lenne lefixálni, hogy akinek munkahely függő legyen ideje szabaddá tenni.
ha nem bánjátok, most kevésbé helyezném demokratikus alapokra a szervezést.
Felhívtam a lent belinkelt szállást, nagyon kedvesek voltak. Azt mondták, a szeptember vége még nagyon szép arrafelé, az idő még motorozható.
A szállás 17 ajró. Reggeli 4 , vcsora 7, félpanzió 10.
Jó még nekik a 14-16, és
a 28-29 hétvége is ( nekem személy szerint ez a jobb)
úgy gondolom, ha összejön 5 motor, akkor már érdemes foglalkozni a dologgal komolyabban is.
Tehát első kérdés, jó lesz-e szeptember utolsó hétvégje a fenti árakkal?
Legyetek szívesek mielőbb visszajelezni, és utána akkor inditom a témát gsx honlapon is.
Helló! Mindenkinek
Nem szervezel keresztbe a majsai találkozó jelenleg csak ötlet még nincs megbeszélve semmi, ahogy említettem motorozás szempontjából kevés a lehetőség.
Én a te javaslatodat előnyben részesíteném.
Nem sokat nézegettem mostanában a fórumot, de úgy látom mindenki járja a maga útját a nyáron
Szerveződik már ez a Majsai tali, vagy csak ötlet szintű ezidáig.
Azért kérdezem, mert találtam én is egy jó helyszínt, szép gurulási lehetőségekkel. Bp 350 km.
Nézzétek meg, a feltüntetett ár 24E helyett nekünk 17 lenne.
Nem akarok keresztbe szervezni, nyugodtan szóljatok, ha már nem aktuális
Ha komolyan gondoljátok lehet Majsán a találkozó, de motorozás szempontjából nem sok lehetőség van.
Viszont ha belefér lehet fürdőzni, bográcsozni, sütögetni és rövidebb távokat gurulni esetleg Kecskeméten a gokardpályán kanyarogni.
Szállás lehetőség van, reális áron.
Szerintem arrafelé még nincsenek fizetős panorámautak, tehát benzinköltség + autópálya ( nem tudom, hogy ausztriába vegyünk-e ? )
úgy látom ezen a fórumon nagyobb a forgalom, javaslom hogy akkor kommunikáljunk itt, szimultán egy kicsit macerás a dolog.
A mai nap lefoglalom a szállást a következő embereknek:
Pörge 2
Zsolt 2
Rosi 2
Norbi 2
Lipa 2
Tomi 1
Jómagam 1
össz : 12 fő ( 7 motor)
félpanzióval 27 E/ fő/ éjszaka (2 éjszakával számolok)
28.- án pénteken délelőtt 9-10 körül tervezem az indulást az M1-M7 kivezetőjén lévő AGIP kúttól
hazaérkezés a vasárnap esti órákban ( vagy délután, majd ott megbeszéljük), annak függvényében, hogy a szálláson rendelkezésre álló 7 motoros túraútvonalból mikor, és melyiket guruljuk végig
Megfordult még a fejemben, hogy ha van rá igény, Bécsben betérhetünk a Louis- ba nézelődni, vagy ha valakinek kell valami onnét vásárolni is lehet, nem nagy a kitérő.
Ha valaki máshol csatlakozna, jelezze.
Ha valaki csütörtökön szeretne menni, akkor is szóljatok.
24 férőhelyes a panzió, tehát ha valakinek csak az utolsó pillanatban dől el hogy tud-e jönni, valószínűleg az sem lesz probléma
Rövidem most ennyi jutott az eszembe
Üdv mindenkinek
Gábor
Remélem Gabi visszaigazol nem tudom mennyi férőhelyes a szállás de mindenképpen szeretnénk menni és viszem a naplót mert még a múlt év záró őszi sincs beírva rendesen....
Várom a választ és ha van plusz költség kinti túra út és a többi azt is jó lenne tudni nagyjából
Mindenkinek addig is szép napokat és vigyázzatok magatokra.
Üdv: Pörge
Jo hogy jottok ti is mivel a tavaszi nem jott ossze mi is betegek voltunk mind te .
Ja a tura konyvet tutira hozd bele kell tolteni a tavaszi talit, jo lenne ha valaki hozna par fotot amit beletennek.
Ja es persze az oszi szervezonek at kell adnunk .
Hely meg remelem van mert bizom benne meg paran jelentkeznek .
Hellotok
Ha van még hely akkor nekünk is jó lenne és szeretnénk csatlakozni a csapathoz. Gabi légyszíves konkretizáld az időpontot, indulás és érkezés dátuma érdekel a többi mindegy csak guruljunk. Szóval nekem is kettő fő részére kérlek foglalj szállást. Üdv mindenkinek. Kérdés a túra könyvet vigyem magammal? Pörge
Nekem is rendben a hely, idő. 1fö.
Legkozelebb korabban szolj es ijen fajta gurulast fel tehetnel az oldalra.
En hasonlo tura talira megyek azon a hetvegen amugy el is mentem volna.
Helo
Nekunk szinten jo az idopont 1motor 2 fo .
De jo a szeptember kozepe is akkor meg jobb idonek kellene lenni.
Mentem mar haza GSX talalkozorol 5 fokban
Akkor velunk tutira szamolhattok
Én benne lennék a csapatban.
A hónap vége nekem is jó .
Az időpontot annyiból jó lenne lefixálni, hogy akinek munkahely függő legyen ideje szabaddá tenni.
Üdv.: Zsolt
ha nem bánjátok, most kevésbé helyezném demokratikus alapokra a szervezést.
Felhívtam a lent belinkelt szállást, nagyon kedvesek voltak. Azt mondták, a szeptember vége még nagyon szép arrafelé, az idő még motorozható.
A szállás 17 ajró. Reggeli 4 , vcsora 7, félpanzió 10.
Jó még nekik a 14-16, és
a 28-29 hétvége is ( nekem személy szerint ez a jobb)
úgy gondolom, ha összejön 5 motor, akkor már érdemes foglalkozni a dologgal komolyabban is.
Tehát első kérdés, jó lesz-e szeptember utolsó hétvégje a fenti árakkal?
Legyetek szívesek mielőbb visszajelezni, és utána akkor inditom a témát gsx honlapon is.
tomi, nekem sajnos nem fér bele az ajánlatod
üdv:
Gábor
Nekem jo az Ausztria csak a datumot kellene megeggyezni.
Szerintem ne nagyon keson mert ott mar nagyon huvos tud lenni szeptember vegen.
Nem szervezel keresztbe a majsai találkozó jelenleg csak ötlet még nincs megbeszélve semmi, ahogy említettem motorozás szempontjából kevés a lehetőség.
Én a te javaslatodat előnyben részesíteném.
Nem sokat nézegettem mostanában a fórumot, de úgy látom mindenki járja a maga útját a nyáron
Szerveződik már ez a Majsai tali, vagy csak ötlet szintű ezidáig.
Azért kérdezem, mert találtam én is egy jó helyszínt, szép gurulási lehetőségekkel. Bp 350 km.
Nézzétek meg, a feltüntetett ár 24E helyett nekünk 17 lenne.
Nem akarok keresztbe szervezni, nyugodtan szóljatok, ha már nem aktuális
http://turnitz.at/szallas/
Üdv:
Gábor
Sziasztok!
Üdv mindenkinek.
Viszont ha belefér lehet fürdőzni, bográcsozni, sütögetni és rövidebb távokat gurulni esetleg Kecskeméten a gokardpályán kanyarogni.
Szállás lehetőség van, reális áron.
Koszi az infot.