Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo reszemrol minden ok.
Ami még lemaradt:

Szerintem arrafelé még nincsenek fizetős panorámautak, tehát benzinköltség + autópálya ( nem tudom, hogy ausztriába vegyünk-e ? )
Sziasztok!

úgy látom ezen a fórumon nagyobb a forgalom, javaslom hogy akkor kommunikáljunk itt, szimultán egy kicsit macerás a dolog.

A mai nap lefoglalom a szállást a következő embereknek:

Pörge 2
Zsolt 2
Rosi 2
Norbi 2
Lipa 2
Tomi 1
Jómagam 1

össz : 12 fő ( 7 motor)

félpanzióval 27 E/ fő/ éjszaka (2 éjszakával számolok)

28.- án pénteken délelőtt 9-10 körül tervezem az indulást az M1-M7 kivezetőjén lévő AGIP kúttól
hazaérkezés a vasárnap esti órákban ( vagy délután, majd ott megbeszéljük), annak függvényében, hogy a szálláson rendelkezésre álló 7 motoros túraútvonalból mikor, és melyiket guruljuk végig
Megfordult még a fejemben, hogy ha van rá igény, Bécsben betérhetünk a Louis- ba nézelődni, vagy ha valakinek kell valami onnét vásárolni is lehet, nem nagy a kitérő.
Ha valaki máshol csatlakozna, jelezze.
Ha valaki csütörtökön szeretne menni, akkor is szóljatok.
24 férőhelyes a panzió, tehát ha valakinek csak az utolsó pillanatban dől el hogy tud-e jönni, valószínűleg az sem lesz probléma

Rövidem most ennyi jutott az eszembe

Üdv mindenkinek

Gábor
Szia Lipa!
Remélem Gabi visszaigazol nem tudom mennyi férőhelyes a szállás de mindenképpen szeretnénk menni és viszem a naplót mert még a múlt év záró őszi sincs beírva rendesen....
Várom a választ és ha van plusz költség kinti túra út és a többi azt is jó lenne tudni nagyjából
Mindenkinek addig is szép napokat és vigyázzatok magatokra.
Üdv: Pörge
Hello Porge
Jo hogy jottok ti is mivel a tavaszi nem jott ossze mi is betegek voltunk mind te .
Ja a tura konyvet tutira hozd bele kell tolteni a tavaszi talit, jo lenne ha valaki hozna par fotot amit beletennek.
Ja es persze az oszi szervezonek at kell adnunk .
Hely meg remelem van mert bizom benne meg paran jelentkeznek .
Hellotok
Sziasztok!
Ha van még hely akkor nekünk is jó lenne és szeretnénk csatlakozni a csapathoz. Gabi légyszíves konkretizáld az időpontot, indulás és érkezés dátuma érdekel a többi mindegy csak guruljunk. Szóval nekem is kettő fő részére kérlek foglalj szállást. Üdv mindenkinek. Kérdés a túra könyvet vigyem magammal? Pörge
Sziasztok!
Nekem is rendben a hely, idő. 1fö.
Helo 2xi hat szuper hogy jottok bisztosan jo buli lesz.
Sziasztok ! Nekem is jó az idö pont is meg Ausztria..2 fö ..
Helo Gadoros
Legkozelebb korabban szolj es ijen fajta gurulast fel tehetnel az oldalra.
En hasonlo tura talira megyek azon a hetvegen amugy el is mentem volna.
Helo
Hello
Nekunk szinten jo az idopont 1motor 2 fo .
De jo a szeptember kozepe is akkor meg jobb idonek kellene lenni.
Mentem mar haza GSX talalkozorol 5 fokban
Akkor velunk tutira szamolhattok
De 2 fő
Helló!
Én benne lennék a csapatban.
A hónap vége nekem is jó .
Az időpontot annyiból jó lenne lefixálni, hogy akinek munkahely függő legyen ideje szabaddá tenni.

Üdv.: Zsolt
Jó estét,

ha nem bánjátok, most kevésbé helyezném demokratikus alapokra a szervezést.
Felhívtam a lent belinkelt szállást, nagyon kedvesek voltak. Azt mondták, a szeptember vége még nagyon szép arrafelé, az idő még motorozható.
A szállás 17 ajró. Reggeli 4 , vcsora 7, félpanzió 10.
Jó még nekik a 14-16, és
a 28-29 hétvége is ( nekem személy szerint ez a jobb)
úgy gondolom, ha összejön 5 motor, akkor már érdemes foglalkozni a dologgal komolyabban is.

Tehát első kérdés, jó lesz-e szeptember utolsó hétvégje a fenti árakkal?

Legyetek szívesek mielőbb visszajelezni, és utána akkor inditom a témát gsx honlapon is.

tomi, nekem sajnos nem fér bele az ajánlatod

üdv:

Gábor
Szisztok! Ha valakinek lenne kedve velem jönni erre a túrára az jó lenne. A barátomnak akivel mentem volna balesete volt.link
Helo
Nekem jo az Ausztria csak a datumot kellene megeggyezni.
Szerintem ne nagyon keson mert ott mar nagyon huvos tud lenni szeptember vegen.
Helló! Mindenkinek
Nem szervezel keresztbe a majsai találkozó jelenleg csak ötlet még nincs megbeszélve semmi, ahogy említettem motorozás szempontjából kevés a lehetőség.
Én a te javaslatodat előnyben részesíteném.
Ja az időpont nekem mindegy.
Én benevezek,ha más nem kocsival,de addig még csak lesz valami
Basszus, tök érdekes. Ebben is benne vagyok! Csak ne szept.15 és 23 között legyen.
Helló Mindenki!

Nem sokat nézegettem mostanában a fórumot, de úgy látom mindenki járja a maga útját a nyáron
Szerveződik már ez a Majsai tali, vagy csak ötlet szintű ezidáig.
Azért kérdezem, mert találtam én is egy jó helyszínt, szép gurulási lehetőségekkel. Bp 350 km.
Nézzétek meg, a feltüntetett ár 24E helyett nekünk 17 lenne.
Nem akarok keresztbe szervezni, nyugodtan szóljatok, ha már nem aktuális

http://turnitz.at/szallas/

Üdv:

Gábor
Sziasztok! Zsolt, én benne vagyok(mint mindenben).
Ez lemaradt:

Sziasztok!

Üdv mindenkinek.
Ha komolyan gondoljátok lehet Majsán a találkozó, de motorozás szempontjából nem sok lehetőség van.
Viszont ha belefér lehet fürdőzni, bográcsozni, sütögetni és rövidebb távokat gurulni esetleg Kecskeméten a gokardpályán kanyarogni.
Szállás lehetőség van, reális áron.
Helo
Koszi az infot.