Helló!
Kösz a választ.
Igazából nekem van fokozatkijelző a műszerfalban az üres fokozat jelzőlámpája mellett.
Legjobb az lenne ,hogy a gipro kijelzőjeként funkcionálna.
Elgondolkoztató ez a megoldás is.
Majd körbenézem a giprót hogy szétszedhető-e károsodás nélkül,esetleg beszerzek egy hibásat és azzal próbálkozok először.
Úgyhogy egyenlőre ne nézz utána agyártási lehetőségnek!
Üdv. Zsolt
Tangerine, vagy Tomi, milyen módszerrel lehet olyan gyári állapotúra visszapolírozni a leömlőket mint a tiétek? Már agyalok rajta egy ideje, csak mivel nem vagyok egy műszaki zseni, nem szeretném saját magam kikísérletezni a technikát
Hello!
Ami volt pár darab az elkelt már elég régen.
Èn is egy órába épített verzión dolgozom a barátommal. Csak lassan halad a dolog, mert vissza kellett szerelnem a müszerfalat a motorra hogy használni tudjam most a hosszú hétvégén. De idö meg nem volt teszteni a deszkamodelt.
Evileg ha beválik az új fejlesztés, akkor sorozatban lesz gyártva...
Addig esetleg megkérdem a szerszámkészítöm ha érdekel hogy van -e lehetösége gyártani még a GIPRO konzolból.
Sziasztok!
István a hétvégi találkozón megnéztem a gipro-hoz gyártott kormányleszorító konzolt, igényes darabnak látszik.
Érdekelne, hogy van-e készen vagy megrendelhető-e még tőled?
Ha igen a részleteket majd privátban megbeszélnénk.
Sziasztok! Tangerine megkérdeztem a gyári légszürö 9860ft kerül és van nekik suzukinál...Gádoros amit elhagytál kötözö orsot 4070ft kerül gyári és úgy kell megrendelni ...ha kell szoljatok..
Sziasztok ! Köszönöm a meghívást és ezt a remek hétvégét. Az is klassz volt mikor éppen nem gurultunk. Remek embereket ismertem meg. Kivéve talán a..... , hogy is hívják ? Nem jut eszembe a neve.... Csak vicceltem. Nagyon jól érzetem magam ahhoz képest hogy hondám van Majd én is küldöm a képeket. Üdv
Sziasztok! Szuper volt a tavaszi tali. Kicsit sok volt az eső, de nem ázott el senki. Köszönet Gábornak a szervezésért! Örülök hogy megismertem Motoros Atyát, Lacit és Zsoltékat. Mindenkinek köszi hogy együtt voltunk! Képek hamarosan.
Olvasva téged, nem vagy egy elveszett gyerek! Soha ne legyen nagyobb problémad a motorral!
Kicsit irigykedem, hogy te szerelgetheted!Èn talán jövöhéten hosszú hétvég tudok jó idö esetén kanyarodni vele majd ha otthon leszek, de pünkösdkor tudom kihozni magamhoz majd , hogy szezonban velem legyen. Már nagyon hiányzik.
Kösz a választ.
Igazából nekem van fokozatkijelző a műszerfalban az üres fokozat jelzőlámpája mellett.
Legjobb az lenne ,hogy a gipro kijelzőjeként funkcionálna.
Elgondolkoztató ez a megoldás is.
Majd körbenézem a giprót hogy szétszedhető-e károsodás nélkül,esetleg beszerzek egy hibásat és azzal próbálkozok először.
Úgyhogy egyenlőre ne nézz utána agyártási lehetőségnek!
Üdv. Zsolt