Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Kösz a választ.
Igazából nekem van fokozatkijelző a műszerfalban az üres fokozat jelzőlámpája mellett.
Legjobb az lenne ,hogy a gipro kijelzőjeként funkcionálna.
Elgondolkoztató ez a megoldás is.
Majd körbenézem a giprót hogy szétszedhető-e károsodás nélkül,esetleg beszerzek egy hibásat és azzal próbálkozok először.
Úgyhogy egyenlőre ne nézz utána agyártási lehetőségnek!
Üdv. Zsolt
Hali,

Tangerine, vagy Tomi, milyen módszerrel lehet olyan gyári állapotúra visszapolírozni a leömlőket mint a tiétek? Már agyalok rajta egy ideje, csak mivel nem vagyok egy műszaki zseni, nem szeretném saját magam kikísérletezni a technikát
Hello!
Ami volt pár darab az elkelt már elég régen.
Èn is egy órába épített verzión dolgozom a barátommal. Csak lassan halad a dolog, mert vissza kellett szerelnem a müszerfalat a motorra hogy használni tudjam most a hosszú hétvégén. De idö meg nem volt teszteni a deszkamodelt.
Evileg ha beválik az új fejlesztés, akkor sorozatban lesz gyártva...
Addig esetleg megkérdem a szerszámkészítöm ha érdekel hogy van -e lehetösége gyártani még a GIPRO konzolból.

Üdv

István
Be akarom építeni valamelyik órába.
Nem sürgős. Majd megbeszéljük!
Azért István válaszát is megvárom.
Kösz a felajánlást.
Váltást tervezgetsz?
A sör nincs a leírásban
Ha nincs, vagy nem sürgős, az enyém eladó lesz előbb-utóbb.
Sziasztok!
István a hétvégi találkozón megnéztem a gipro-hoz gyártott kormányleszorító konzolt, igényes darabnak látszik.
Érdekelne, hogy van-e készen vagy megrendelhető-e még tőled?
Ha igen a részleteket majd privátban megbeszélnénk.
Köszönöm az információt.
Lehet,hogy nekiállok csak legyen egy kis szabadidőm!
(na meg persze egy karton sör)
Köszi Norbi!
Sziasztok.
A hátsó lengéscsillapítók rugóerő szabályzóinál szivárog az olaj!:(
Tudtok nekem ajánlani valakit aki megtudná javítani?
Köszönöm.
Sziasztok! Tangerine megkérdeztem a gyári légszürö 9860ft kerül és van nekik suzukinál...Gádoros amit elhagytál kötözö orsot 4070ft kerül gyári és úgy kell megrendelni ...ha kell szoljatok..
Viszonylag jó lett, bár elég uncsi egy idő után.
Meg kell kicsit vágni, és felteszem a youtube-ra vagy valahova.
Jó felvételek lettek. Én most nem fotóztam sokat.
Tangerine, a mozgókép hogy sikerült?
Köszönjük a részvételi lehetőséget, jól éreztük magunkat.
Remélem mielőbb újra találkozunk!
Remélem jössz még!
Örülök, ha tetszett! Akinek nem, az ne mondja el
Jó pihit mindenkinek! Ja, és nálunk szinte semmi sem esett egész hétvégén
Sziasztok ! Köszönöm a meghívást és ezt a remek hétvégét. Az is klassz volt mikor éppen nem gurultunk. Remek embereket ismertem meg. Kivéve talán a..... , hogy is hívják ? Nem jut eszembe a neve.... Csak vicceltem. Nagyon jól érzetem magam ahhoz képest hogy hondám van Majd én is küldöm a képeket. Üdv
Várjuk a képeket , remélem Zsoltiék mindent elmesélnek !
Sziasztok! Szuper volt a tavaszi tali. Kicsit sok volt az eső, de nem ázott el senki. Köszönet Gábornak a szervezésért! Örülök hogy megismertem Motoros Atyát, Lacit és Zsoltékat. Mindenkinek köszi hogy együtt voltunk! Képek hamarosan.
Elhiszem, hogy hiányzik, nagyszerű gép. Semmihez sem hasonlítható. Remélem jó idő lesz és mindenki élvezheti a gépét...

Olvasva téged, nem vagy egy elveszett gyerek! Soha ne legyen nagyobb problémad a motorral!
Kicsit irigykedem, hogy te szerelgetheted!Èn talán jövöhéten hosszú hétvég tudok jó idö esetén kanyarodni vele majd ha otthon leszek, de pünkösdkor tudom kihozni magamhoz majd , hogy szezonban velem legyen. Már nagyon hiányzik.