lehet már nem is emlékeztek rám!
eltelt 3 év mióta itt jártam! a 2009-es balesetem óta nem írtam ide! Most elkezdtem építeni a mocimat, remélem mihamarabb találkozunk!
Feltaláltam magam /szombat/ de. fel is raktam, és le is szedtem kedden viszem fényeztetni.
180-as gumi van fent, ahogyan nézegetem a bal oldalát a gyári méretű 190-es nem férne be, 2mm hely van.
Neked milyen méretű gumi van fent?
Szia!
Megvan a sárvédő.
Köszönöm a közreműködést és a segítség!
Egy kérdésem lenne : a bal oldalon / nem a lánc felől / van két csavarhely, az egyik a fékcső tartóhoz megy, de a másik mihez van rögzítve?
A hátsó fékmunkahenger tartójához kell rögzíteni egy speckó lemezzel?
Még nem néztem meg, csak az emlékek :)
Előre is köszi!
Rosi tudod engem nem kell sajnálni minél többet megyünk annál jobb..
Részünkről is rendben hajrá.
Azért egy két gondolatot engedjetek el a klub lapon is nehogy tudatlanok maradjanak akik csak oda lépnek fel.
Üdv: Pörge
Igen, amit javasoltam, tulajdonképpen kb 10 plusz kilométeret jelent Hollókőnél, vagy talán annyi sem. Pont félútra esik a meki és a végcél között , ezért ideális egy közbeiktatott pihenőnek. Meginni egy üdítőt, egy rövid nézelődés, vagy kinek mihez van kedve. Szilvásváradon meg minden helyben van
Ha elfogadjátok péntekre programjavaslatnak, van ötletem, hogy mivel töltsük ki a napot.
Rosejblee tervének minimális módosításával kb félúton odafelé útba lehetne ejteni Hollókőt, ami a világörökség része. Nagyon szép kis falucska, kézműves műhelyekkel, várral. Este még sötétedés előtt Szilvásváradon pedig fel lehet gurulni a millenium kilátóhoz( 10-17 óráig van nyitva), ahonnan pazar kilátás nyílik a környező hegyekre, majd egy vacsora a Szalajka völgy egyik hangulatos éttermében tetszés szerint. Szintén látványos esemény a lipicai ménes behajtása a délutáni órákban, a több száz ló együtt elég lenyűgöző látványt nyújt.
Szia Gabi !
Hova sietünk aznapra tudtommal nincs más gurulás betervezve csak az oda érkezés. Vagy rosszul gondolom mert így is legkésőbb délután háromra ott vagyunk.
Azért most nem veszek 190-es gumit, majd ha lekopik a 180-as :)
lehet már nem is emlékeztek rám!
eltelt 3 év mióta itt jártam! a 2009-es balesetem óta nem írtam ide! Most elkezdtem építeni a mocimat, remélem mihamarabb találkozunk!
Lényeg az, hogy jól mutat rajta, fényezés után meg jobban fog.
180-as gumi van fent, ahogyan nézegetem a bal oldalát a gyári méretű 190-es nem férne be, 2mm hely van.
Neked milyen méretű gumi van fent?
Megvan a sárvédő.
Köszönöm a közreműködést és a segítség!
Egy kérdésem lenne : a bal oldalon / nem a lánc felől / van két csavarhely, az egyik a fékcső tartóhoz megy, de a másik mihez van rögzítve?
A hátsó fékmunkahenger tartójához kell rögzíteni egy speckó lemezzel?
Még nem néztem meg, csak az emlékek :)
Előre is köszi!
Részünkről is rendben hajrá.
Azért egy két gondolatot engedjetek el a klub lapon is nehogy tudatlanok maradjanak akik csak oda lépnek fel.
Rosejblee tervének minimális módosításával kb félúton odafelé útba lehetne ejteni Hollókőt, ami a világörökség része. Nagyon szép kis falucska, kézműves műhelyekkel, várral. Este még sötétedés előtt Szilvásváradon pedig fel lehet gurulni a millenium kilátóhoz( 10-17 óráig van nyitva), ahonnan pazar kilátás nyílik a környező hegyekre, majd egy vacsora a Szalajka völgy egyik hangulatos éttermében tetszés szerint. Szintén látványos esemény a lipicai ménes behajtása a délutáni órákban, a több száz ló együtt elég lenyűgöző látványt nyújt.
Hova sietünk aznapra tudtommal nincs más gurulás betervezve csak az oda érkezés. Vagy rosszul gondolom mert így is legkésőbb délután háromra ott vagyunk.
Onnan még vagy 3-4 óra lesz az út.