Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel ha odamegyünk, akkor valahogyan haza is kell majd jönni.
Tehát odafelé menjünk a Rossi féle útvonalon, hazafelé meg arra amit én javasoltam. Hosszas és megerőltető töprengés után erre jutottam

Gábor
Akkor az egyértelműség kedvéért délelőtt 11.00-kor tervezitek az indulást Pestről az M3 Mc Donald's parkolóból.
A fentiekben javasolt útvonalat rátok bízom amiben maradtok nekem jó. A klub oldalon mint láttam Gáborral egyeztetsz erre gondoltam.
Most már csak az időjárásnak kell kegyesnek lenni és hajrá.
remélem szép létszámban jövünk össze.
Üdv: Pörge
Tehát:
Szirák,Kisbábony,Szarvasgede,Joibbágyi,ott balra 21-es főút,Bátonyterenye,jobbra 23-as főút,Pétervására,Tarmalelesz,jobbra 25-ös főút,Szűcs,Egercsehi,után balra Mónosbél,Bélapátfalva,Szilvásvárad.
Javasolnám a 11-13 órai érkezést indulást mert az út megállókkal,3-4 óra is lehet,és nem számoltam Ibitubáék jövetelével
Valami lemaradt,pótolom
Na akkor ha jó az M3 kivezető Mc dónác parkoló,akkor egy javasolt útvonal!Nem kötelező csak egy gondolat.
M3 12KM parkoló,M0,M2,Vácduka-rád kihajtó jobbra,Rád,Penc,Csővár,Acsa,Erdőkürt,Kálló,Vanyarc,Szirák,Kisb
Á a reggel négy korán van,azért gondolj már a punnyadt pestiekre is Az Ervin hétfőig gombolkozik,de olyan még nem igen volt hogy nem volt sehogy
Rosi ez így kíváló én is erre gondoltam..
Alternatívan lehet jobb lenne hajnali négy
Szerintem a hely amúgy jó.....
Ervinről ki tud valamit mert most hallgat?
Akkor dobom : szabo.ferenc61@gmail.com
Szia! Pörge!
Az adatlapodon amit látok azon nem szerepel elérhetőség.
Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?
A gsx1400.hu-ra pedig nem tudok belépni mert nem kaptam regisztrációs email-t.
Akkor M3 kivezető 12 KM Shell kút parkoló reggel 6 óra jó?
Szia Zsolt!
Igen rád gondoltam és bocs hogy elírtam a lakóhelyedet....
Az elérhetőségem az adatlapomon van fent ott megnézheted és tudsz egy telefon számot átküldeni a részletek megbeszélésére.
üdv. Mindenkinek!
Pörge ha rám gondoltál köszi.
Én is pénteki indulást terveztem az útvonal részemről bármerre
megfelel.
A szállást már lefoglaltam.
Esetleg van publikus elérhetőséged, vagy adjam meg az enyémet?
(Kiskunmajsa)
Szia Gabi!
Szerintem összekeversz valakivel mert én kifejezetten utálom a pályát Elemben mivel szívesem megyek a csapattal csatlakozom legfeljebb a régi ötösön megyek Pestig de ez részlet kérdés.
Van egy srác Kiskunhalasról aki új 1.4 tulajdonos Ő jelezte mehetünk együtt még neki is szólok ha van kedve feljön velünk Ő is.
Amúgy valami átlós vonalon gondolkoztam egyéniben de így megyek a csapattal Pestről. Csak emberi időpontot találjatok ki a csatlakozásra mert oda is kell érnünk a távolabbi helyekről.
Szóval hajrá csatlakoztam ismét.
Én is pénteken megyek, naná!

Nekem jó Pest fele, de Pörgének elég nagy kerülő, bár ő szeret pályázni, az M5-ön hamar lenyomja.
Gyöngyösnél meg felmehetnénk a 24-esen.
Kb így szeretnék menni:
Pestig 6-os vagy 51-es (mindegy), a körúton vagy az M0-án a 3-as útra (körúton gyorsabb, rövidebb) Gyöngyösig 3-as, onnan 24-es Egerig, majd 25-ös Szilvásváradig.
De ha van jobb ötlet, nincs ellenemre.

Pörge, te merre mennél?
Én is pénteken mennék. Ervin, jöttök? Remélem!
Mi lenne ha pesten találkoznánk(akinek útba esik,2xi, Tangerin esetleg Pörge?)és együtt gurulnánk le a hlyszínre.
Apropó a klub lapon is kellene a létszám miatt egy összegzést csinálni az itteniekkel összevetve, hogy legyen egy viszonylagos létszám.....
Nem akarok okoskodni csak a kíváncsiság hajt mennyien jövünk össze erre az évadra nyitásképpen......
Üdv:
Én is készülök péntektől kezdés-vasárnapig.
Ki mikorra tervezi az érkezést?

Köszi!
Ja. Pénteken megyünk, vasárnap jövük(megyünk) haza.
(pálinkát hozzál)
Sziasztok! A pontos cim a találkozora Szilvásvárad Miskolci út 81 Motor penzion
Jó azt szeretem,2 vagy 3 nap?
Na szép véleménnyel vagy róla
Majd Tangerine megnézi neked a találkozón két rövid között ,mert hogy én mostanában ilyenre nem fogok tudni idöt szakitani ha otthon leszek az is biztos...
Április 20-22 Szilvásvárad.
A pontos címet egyelőre nem sikerült kideríteni.