Mivel ha odamegyünk, akkor valahogyan haza is kell majd jönni.
Tehát odafelé menjünk a Rossi féle útvonalon, hazafelé meg arra amit én javasoltam. Hosszas és megerőltető töprengés után erre jutottam
Akkor az egyértelműség kedvéért délelőtt 11.00-kor tervezitek az indulást Pestről az M3 Mc Donald's parkolóból.
A fentiekben javasolt útvonalat rátok bízom amiben maradtok nekem jó. A klub oldalon mint láttam Gáborral egyeztetsz erre gondoltam.
Most már csak az időjárásnak kell kegyesnek lenni és hajrá.
remélem szép létszámban jövünk össze.
Üdv: Pörge
Tehát:
Szirák,Kisbábony,Szarvasgede,Joibbágyi,ott balra 21-es főút,Bátonyterenye,jobbra 23-as főút,Pétervására,Tarmalelesz,jobbra 25-ös főút,Szűcs,Egercsehi,után balra Mónosbél,Bélapátfalva,Szilvásvárad.
Javasolnám a 11-13 órai érkezést indulást mert az út megállókkal,3-4 óra is lehet,és nem számoltam Ibitubáék jövetelével
Na akkor ha jó az M3 kivezető Mc dónác parkoló,akkor egy javasolt útvonal!Nem kötelező csak egy gondolat.
M3 12KM parkoló,M0,M2,Vácduka-rád kihajtó jobbra,Rád,Penc,Csővár,Acsa,Erdőkürt,Kálló,Vanyarc,Szirák,Kisb
Rosi ez így kíváló én is erre gondoltam..
Alternatívan lehet jobb lenne hajnali négy
Szerintem a hely amúgy jó.....
Ervinről ki tud valamit mert most hallgat?
Szia! Pörge!
Az adatlapodon amit látok azon nem szerepel elérhetőség.
Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?
A gsx1400.hu-ra pedig nem tudok belépni mert nem kaptam regisztrációs email-t.
Szia Zsolt!
Igen rád gondoltam és bocs hogy elírtam a lakóhelyedet....
Az elérhetőségem az adatlapomon van fent ott megnézheted és tudsz egy telefon számot átküldeni a részletek megbeszélésére.
üdv. Mindenkinek!
Pörge ha rám gondoltál köszi.
Én is pénteki indulást terveztem az útvonal részemről bármerre
megfelel.
A szállást már lefoglaltam.
Esetleg van publikus elérhetőséged, vagy adjam meg az enyémet?
(Kiskunmajsa)
Szia Gabi!
Szerintem összekeversz valakivel mert én kifejezetten utálom a pályát Elemben mivel szívesem megyek a csapattal csatlakozom legfeljebb a régi ötösön megyek Pestig de ez részlet kérdés.
Van egy srác Kiskunhalasról aki új 1.4 tulajdonos Ő jelezte mehetünk együtt még neki is szólok ha van kedve feljön velünk Ő is.
Amúgy valami átlós vonalon gondolkoztam egyéniben de így megyek a csapattal Pestről. Csak emberi időpontot találjatok ki a csatlakozásra mert oda is kell érnünk a távolabbi helyekről.
Szóval hajrá csatlakoztam ismét.
Nekem jó Pest fele, de Pörgének elég nagy kerülő, bár ő szeret pályázni, az M5-ön hamar lenyomja.
Gyöngyösnél meg felmehetnénk a 24-esen.
Kb így szeretnék menni:
Pestig 6-os vagy 51-es (mindegy), a körúton vagy az M0-án a 3-as útra (körúton gyorsabb, rövidebb) Gyöngyösig 3-as, onnan 24-es Egerig, majd 25-ös Szilvásváradig.
De ha van jobb ötlet, nincs ellenemre.
Apropó a klub lapon is kellene a létszám miatt egy összegzést csinálni az itteniekkel összevetve, hogy legyen egy viszonylagos létszám.....
Nem akarok okoskodni csak a kíváncsiság hajt mennyien jövünk össze erre az évadra nyitásképpen......
Üdv:
Majd Tangerine megnézi neked a találkozón két rövid között ,mert hogy én mostanában ilyenre nem fogok tudni idöt szakitani ha otthon leszek az is biztos...
Tehát odafelé menjünk a Rossi féle útvonalon, hazafelé meg arra amit én javasoltam. Hosszas és megerőltető töprengés után erre jutottam
Gábor