Elsönek vegyél egy flakon üzemanyagrendszer tisztító folyadékot. Felét egy tank benzin keverd el , aztán ha még beindul akkor motorozd ki.
Sajnos el tud dugulni a befecskendezö fej is, igy érdemes ezt esetneként meglépni...
Ha nem jön be akkor tovább okoskodunk majd.
Helló mindenkinek!
Egy problémával fordulnák hozzátok. Tavaly novemberben egy K2es GSX 1400 tulajdonosa lettem. A motort lényegében idén tavasszal kezdtem csak használni, eddig kb. 1500 Km-t mentem de sajnos az utolsó utam nem a legjobban végződött. Szinte hazaértem már mikor feltűnt, hogy a motor elkezdett dadogni, amikor megálltam az alapjárat kb. 700-800 lehetett majd a motor leállt. Be tudtam indítani de olyan volt mintha nem menne minden henger. Másnap már be sem akart indulni, az FI nem világít, a gyertyákat, gyertyakábelokat leellenőriztük, minden gyertya ad szikrát. Az üzemanyag szűrőt kitisztítottuk, az üzemanyag szivattyú is működik az is le lett ellenőrizve. Már csak a befecskendezőre tudok gondolni, hogy valami piszok bejuthatott de nem tudom ennek mekkora az esélye. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Érdemes egyáltalán megtartani ezt a talit?
Vagy tényleg csak páran leszünk.
Se Rosi, se Pörge, se Lipa. Petty csak másnap.
Béláról, Ervinről, atyáról, stb.. nem tudni semmit.
Odaát mindenki csak lapít, legalább mondanának valamit.
Ki az aki tuti jön?
Amit pénteken dolgozom össze azt következő nap reggel adom le.Tehát 10-11-nél nem tudnék korábban indulni.De szombaton ha össze csörgünk,vasárnap reggel lehet hogy lefutunk,és együtt haza.
Mivel eléggé masszívan elkapott és nem javul a náthám sajnos mi is lemondjuk a hétvégét.
Stabilan 38 körül van a lázam jó esetben két három órára viszi le a gyógyszer és a torkom bedagadt stb stb.... szóval sikerült a gyerekek után begyűjtenem egy adagot.
Nagyon sajnálom pedig készültem minden téren.
Jó időt és kellemes időtöltést kívánok a naplót majd a következő esetleg év közbeni összejövetelen adom át.
Üdv: Pörge
Ha marad az eredeti terv, akkor az M3 kivezető mekinél volt kiírva a tali. Tehát a Shell, és a meki egymás mellett vannak.
Én továbbra is Acsán csatlakoznék, ha van vállalkozó, aki elvezeti oda a csapatot, és tartjuk magunkat a Rosejble által javasolt útvonalhoz, mivel neki más elfoglaltsága adódott
Sziasztok,sajnos a találkozót le kell mondanom,mivel szombaton munkanap van ezért pénteken dolgoznom kell.Felső utasítás.
Azért mindenkinek jó szórakozást
Nekem sajna még 2008 áprilisában tört meg a gépem, megcsináltam, de sajna a biztosító azóta sem fizetett. :-( (MAV-ABE)
Remélem neked hamarabb sikerül a pénzedhez jutni.
Sajnos el tud dugulni a befecskendezö fej is, igy érdemes ezt esetneként meglépni...
Ha nem jön be akkor tovább okoskodunk majd.
Egy problémával fordulnák hozzátok. Tavaly novemberben egy K2es GSX 1400 tulajdonosa lettem. A motort lényegében idén tavasszal kezdtem csak használni, eddig kb. 1500 Km-t mentem de sajnos az utolsó utam nem a legjobban végződött. Szinte hazaértem már mikor feltűnt, hogy a motor elkezdett dadogni, amikor megálltam az alapjárat kb. 700-800 lehetett majd a motor leállt. Be tudtam indítani de olyan volt mintha nem menne minden henger. Másnap már be sem akart indulni, az FI nem világít, a gyertyákat, gyertyakábelokat leellenőriztük, minden gyertya ad szikrát. Az üzemanyag szűrőt kitisztítottuk, az üzemanyag szivattyú is működik az is le lett ellenőrizve. Már csak a befecskendezőre tudok gondolni, hogy valami piszok bejuthatott de nem tudom ennek mekkora az esélye. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Vagy tényleg csak páran leszünk.
Se Rosi, se Pörge, se Lipa. Petty csak másnap.
Béláról, Ervinről, atyáról, stb.. nem tudni semmit.
Odaát mindenki csak lapít, legalább mondanának valamit.
Ki az aki tuti jön?
Mivel eléggé masszívan elkapott és nem javul a náthám sajnos mi is lemondjuk a hétvégét.
Stabilan 38 körül van a lázam jó esetben két három órára viszi le a gyógyszer és a torkom bedagadt stb stb.... szóval sikerült a gyerekek után begyűjtenem egy adagot.
Nagyon sajnálom pedig készültem minden téren.
Jó időt és kellemes időtöltést kívánok a naplót majd a következő esetleg év közbeni összejövetelen adom át.
Üdv: Pörge
Én továbbra is Acsán csatlakoznék, ha van vállalkozó, aki elvezeti oda a csapatot, és tartjuk magunkat a Rosejble által javasolt útvonalhoz, mivel neki más elfoglaltsága adódott
Csak hogy kössek-e biztosítást szombatra.
Nem a sima 3-ason megyünk? Hungárián a BS ig, ott meg keletre? Kerepesi út(?)
19°08'45.38" K
Azért mindenkinek jó szórakozást
Péntekre a dupláját szeretném.
Nekem sajna még 2008 áprilisában tört meg a gépem, megcsináltam, de sajna a biztosító azóta sem fizetett. :-( (MAV-ABE)
Remélem neked hamarabb sikerül a pénzedhez jutni.
Imre
Ja ! és a biztosító még nem fizetett!
Üdv újra a fórumon!