Csak tudnám minek ennyi cucc egy motoros túrára amikor meleg van és ugyis egész nap motooros ruhában mászkál az ember.
10 napra még békatalpal együtt se cuccoltam két táskánál és a mini tanktatyónál többet.
Igen, arra gondoltm a pakolásban, hogy kicsi a motor a két 35 literes oldaltáskához, bár egy személyel ok. Voltam úgy olaszban is, hogy az oldaltatyók fullon, tanktáska szintén, és a hátsó ülés is nyakamig pakolva, így nézve egész jól pakolható. Mikor megvettem, nem épp erre vettem, hanem sportos, mégis nem hasalós motort kerestem, a másik eshetőség az SV volt, de ez lett, bár nem bántam meg a 4 év alatt :)
Ez az elején is így volt.
Szóval nem ért váratlanul a dolog, tehát ha másra kell a motor, akkor bizony rosszul választottál a GSR-el. Illetve rosszul nem, csak az igényeidnek nem megfelelően.
Másra való a két motor, nem érdemes összehasonlítani.
Körültekintőbbnek kellett volna lenni a vásárláskor.
Hát igen. Kb. 2-3 éve próbáltam ki az új DL650-et egy Suzukis tesztnapon (meg a GSR-750-et is), és ami rögtön feltűnt, hogy olyan volt, mintha rám szabták volna (182cm vagyok). Kanyarogni hihetetlen szuperül lehetett vele, a V2 közel sem vibrált annyira, mint gondoltam először. Egyszóval én megtaláltam a következőt (vagy ha modellt nem is, de legalábbis a túra-enduro kategóriát), csak győzzem kivárni. Bár elgondolkodtam sor2-es túramotor megoldáson is (Kawasaki Versys), de azt még nem próbáltam, így véleményem sincs róla.
Na igen, ezzel én is szembesültem Ha másképp nem akkor külön külön de valljuk be sok száz km-re alkalmasabb egy DL, mint a GSR.....főleg pakolhatóságban.
Én is DL650-re szeretném lecserélni a GSR-t, de az a baj, hogy az "új" DL, ami már 4 éves, még mindig 1.8 millió használtan, ha egyáltalán találsz belőle használtat. Úgyhogy nekem még marad a GSR.
Üdv! Úgy néz ki megválnék a K7-es GSR-emtől, elsősorban cserélném DL-re (nyuggerosodok ), de vihető is. Nem karcmentes, nem a garázsban tologattam, Glockner, Whörter See stb, de nem egy fostalicska, friss műszakis (tegnapi), újszerű gumikkal, kis csúszásnyomal (ezzel vettem, én csak a garázsajtóba borítottam be, szűkös kissé a hely )
Ez igaz, hogy drága, pont ezért is szeretném megelőzni a bajt.
Azt meg sosem lehet tudni, hátha valaki valamilyen okból mégis megválik tőle, egy kérdést megért.
Talán a dzseki az tisztábbnak tűnik ...
A GPS-t viszont menet közben szárazon tartja