Dunlop Qualifier, nekem eddig bevált. Jól tapad, gyorsan melegszik, nem túl drága, esőben viszont nincs tapasztalatom még vele. Előtte Michelin Pilot Road2-es volt rajta (azzal vettem a motort), igazából azzal sem volt gondom, de a Qualifier tapadása nekem jobban tűnik. Tartósságra viszont a Pilot2 lesz a nyerő szerintem, de általában ez igaz minden gumira, amelyik jobban tapad az gyorsabban fogy...
Gumit szeretnék cserélni motoromon. Eddig battlax t30 as volt rajt, de nem igazán tetszett.
Ki mit használ, kinek mi jött be?
Pályázni nem szoktam, inkább utcai használat, bár nem bánnám ha szerpentinezni is lehetne vele. A battlax nekem kicsit csúszósnak tűnt.
Fóliát nem tudtam felrakatni, nem volt otthon a dekoros. Telefonba meg kicsit fasz volt, nem szereti az aprópénzes melót. Néztem most a Suzuki honlapján, de sajna nem tudom, hogy milyen fólia ami rajta van, csak annyit, hogy gyári. Valami átlátszó, talán mattos cucc. Nem tudjátok esetleg, hogy mi lehet a típusa? Valami 3M, gondolom.
Segítsèget kèrnèk bukógomba ügybe, ki melyiket ajánlaná?
Esetleg valami formásabb darab lètezik, nem szeretnèk nagyon bunfordit rá, de persze a haszna az első szempont :-)
Üdv! Kijavították a horpadást a tankomon. Nyoma sincs a sèrülèsnek! A karcvèdő fóliát le kellett húzni, így azt holnap megyek pótoltatni. Kicsit megnyugodtam.
tavaj nyár végén el akartam adni a motor
Jöttek is a szarabbnál is szarabb ajállatok ezért megmaradt
viszont gumi kell rá az se baj ha nem újj de jó
előre is köszönöm a segitséget
Azt nem tudom, hogy fogom ellenőrizni! Nem mély a horpadás, remélem belül nincs baj. Bagster tervben van, de szerintem ha van fent, akkor is sérült volna. Holnap kiderül.
Meg van még a plexi?
Gumit szeretnék cserélni motoromon. Eddig battlax t30 as volt rajt, de nem igazán tetszett.
Ki mit használ, kinek mi jött be?
Pályázni nem szoktam, inkább utcai használat, bár nem bánnám ha szerpentinezni is lehetne vele. A battlax nekem kicsit csúszósnak tűnt.
Itt a Suzi palettája: http://www.suzuki.hu/pages/dis...
Segítsèget kèrnèk bukógomba ügybe, ki melyiket ajánlaná?
Esetleg valami formásabb darab lètezik, nem szeretnèk nagyon bunfordit rá, de persze a haszna az első szempont :-)
tavaj nyár végén el akartam adni a motor
Jöttek is a szarabbnál is szarabb ajállatok ezért megmaradt
viszont gumi kell rá az se baj ha nem újj de jó
előre is köszönöm a segitséget
sziasztok
valós el is estem miatta simán erős zsír oldós mosogatószerrel sikáltam le
Szerintetek milyen eke/oldalidom lehet rajta?
https://www.youtube.com/watch?...
Köszönöm a segítséget! :)