Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki tud esetleg eladó megkímélt, szép állapotú, karcmentes gsr-t ?
Sziasztok!

Suzuki GSR 600 K6-hoz keresek önindító kuplung fedelet. Van esetleg valakinek eladó?

Előre is köszönöm!
Szerintem neked
A többieknek sima sziasztokkal kéne beérniük
Abszolút megfelelő.
Nincs különbség a gyárihoz kèpest, nyugodtan belerakhatod! Közel vagyunk egymáshoz, orosházi vok.
Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni! Kinek mi a tapasztalat a HIFLOFILTRO olaj és levegőszűrőről?!
Érdemes foglalkozni velük vagy maradjak a gyárinál?

Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem is rossz ötlet!
Rakd a fal mellé, ne a garázs közepére. Akkor nem kell kerülgetni.....
Gyári dob valakinek occsón?
Csak kerülgetem a garázsban!
Nekem vagy a többieknek
csóközön
06309610855 ezt a számot hívd konzol ügyben
Péter, Pilisvörösvár
en Nyiregyhazan elek. a csapat is itt van. dobj egy emailt az apafej8889@freemail.hu-ra es megbeszeljuk a reszleteket!
Ez a megoldás is érdekel. Csak ez ugyanazt tudja, mint a gyári konzol? A gyári konzol a takarólap alatt, a dobon kívül megy, ott, ahol a Bodis dob elhelyezkedik. Ha a gyártott konzol ezen kívül megy, akkor elég rusnyán néz ki.
Kösz! Hol tudok csináltatni? És mennyi az annyi? A rendőrök nem cseszegetnek miatta? (Gondolom nem E betűs.)
konzolt
tudok olyat aki csinál konzult a Bódis dobhoz ez így olcsóbb megoldás lenne
a GPR GHOST dob konkrétan az ülés alatt van, mint a gyári. tehát kívülről a motor ugyanúgy néz ki, mintha a gyári lenne, ugyanazokkal a takaró idomokkal. vagy csináltatsz rá egy ilyet, mint nekem volt!

Sportdob
Sziasztok!
A GSR-emen GIVI túradoboz van, gyári dobbal. Korábban, a dobozok felszerelése előtt egy Bodis dob muzsikált, de ez a tartókonzoltól nem fér el, így visszakerült rá az eredeti dob. Tud valaki olyan sport dobról, ami kompatibilis lehet a GIVI túradoboz konzoljával?
Kösz!
Kösz, azt nem akarnám, hogy fényes legyen, akkor inkább így marad.
Szia, nekem is Dunlop Qualifier II-es van rajta, nem rossz viszont hűvösebb időben
Kösz a tippet!
Polirozni csak a direkt matt festést nem ajánlatos. A GSR matt festése polirozható, szép fényes lessz olyan mint a sima lakozott fényezés.
Fel kell melegíteni a pedált, és vissza lehet hajlítani.