Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb lett volna dőlni hagyni

http://youtu.be/G9ux6abzW1M
Sziasztok!

Tegnap Bükközni voltunk, nagyon király volt. A motorom viszont összeszedett egy harci sérülést sajnos. A kitámasztott motor elborult. A dőlés pillanatában odaugrottam, így a lábamon landolt a gép. Semmije nem ért a földhöz, viszont a térdemmel megnyomtam a tankot. Lett egy horpadás az ülés mellett. A festés nem tört meg, nem sérült. Van itt nálunk egy cég, akik jégkár és horpadás javítással foglalkoznak, reményeim szerint orvosolni tudják majd. Ha mégsem tudják javítani, tudtok valami megoldást a problémára?
Szia!

Tudnék vevőt a bal első indexre.
Küldesz mailben elérhetőséget? Köszi
Brigéciol Máskor takard el egy kartonlappal a kereket

Ugyanitt bal első indexbúra eladó.
Sziasztok!

olyan problémával küzdök hoy sikerült összefújnom a gumit láncsprayvel és most kéne vmi tipp hogy mivel takarítsam le
úgy emlékszem egyszer régen Henti is ezzel küzdött de nem találtam azt a bejegyzést itt a topicba!

Válaszokat köszi
Sziasztok Gsr-esek!
Ma valószínűleg meghalt a hátsó kerék csapágyam, menet közben a hátulja szitált egyszer,kétszer, de épségben haza értem! Holnap szét lesz kapva! Tudja valaki, hogy honnan tudok be szerezni akár holnap, ilyen csapágyat?
barna ocstávija
jegyezzed
157237 hozzászólás ! pl.
Sziasztok! Vennék jo állapotú Gsr 600 at. Kérem akinek van jelezze, ha lehetséges rövid leírással, esetleg képekkel. Előre is köszönöm. Dávid
Elkelt a plexi....
Szia! Ha még sem kell neki, engem is érdekelne a plexi. Küldj valami elérhetőséget a nickgrabowski@hotmail.com -ra és megbeszéljük!
Hali! Fekete K7 1500km-rel valós 1500km-rel eledó! Hibátlan szalon állapotban! Érd: 203470016. Ja....irány ár 890e!
Szia, emailban ment a telószám!
Szia érdekel a plexi.Küld el a tel.számodat akár ide,vagy brextonster@gmail.com
Hali!Küld át légyszi e-mailban a teloszámodat,jó lenne már beszélni.

Valóban nehéz lehetett, de erősek vagytok!
Sziasztok!Nagyon -nagyon rég beszéltünk.veletek.Ha nem baj beleolvastam a topicba.Nem felejtettünk el benneteket,csak sajnos életünk 2 legnehezebb évén vagyunk túl .Levente fiúnk leukémiás volt
Volt csintvelő transzplantációnk.A Laca volt a donor..Jövőhónap 14-én lesz 8 éve,hogy elvesztettük Ivecoslecát.Nektek jó motorozást.
hátsó csomagtartó érdekelne,ha van valakinek,esetleg tud használtan eladót!
Puig plexim feleslegessé vált, ha valakit érdekel 14.000Ft ért eladó.
elképzelhető , de tudod h nekem két kézzel kell integetni h észrevegyem az ismerősöket
Szokásos minden .
Szia Tybcsibá
Persze, köszönnyük, jól megvagyunk
Veled mizu?
Sziaaaa !

GSR megvan még ?