Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"végsebesség kiiktató"?
Akkor nem lesz végsebesség?

Egyébként GSR-ben nincs végsebesség korlátozás, szerintem.
Saját órája szerint 260-at elérheti (ami ugye valamivel kevesebb valós). Nincs ezen mit tiltani, ennél többhöz már úgysem elég a ~100 LE.... mellesleg Naked bike-ról van szó, ami nem a végsebesség hajhászásról szól.
Valakit érdekel ? Környezetvédelmi tiltás kiiktató,végsebesség kiiktató
Szia, még sok tapasztalatom nincs vele, az előző mocimon Puig volt, talán ez egy kicsit jobban fogja a szelet.
Szia!

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen a gyári fejidom, mennyire hatásos, hova dobja szelet neked? Szeretnék valami szélterelőt és azt néztem, hogy a gyári tetszik a legjobban, de nem tudom érdemes-e beruháznom rá, vagy inkább egy jobb, minőségi bukóra költsem azt a pénzt. Én 176/85 vagyok...
Volt foldutazas,meg valami eso utani iszonyu sok homokkal boritott tok neptelen.
Egy piheno varos melleti temeto padjan leul egy bacsi mellem,faszan eldumaltunk ugy hogy nekem az olasz neki a magyar nem ment.
Haj de jo is volt.Nekem a nemzeti parkos meg a jo szeles eszaki tenger melletti jott be meg ami az alagut utan ballra ment.
Szamokat fejbos nrm tudok.
Nálunk a többség idén is repül, olcsóbb és gyorsabb... Egyedül a komp hiányzik az oda-vissza útból. Tényleg a fagyik, ahh... És idén megnézzük az általatok bejelölt utakat is.
... ...

CSODÁÁÁÁLATOS !
Labon menes,ketnap majd komp.Csorognek a pincerek azokkal a rohadt uvegekkel,szerintem bosszubol,majd 2000-2500 km a szigeten,utana ejjel vb,majd feszt csorges az uvegekkel,minezaalatt a bazinagy motor duborog,es reggel egynapos hazaut.

De ujracsinalnam barmikor.Majd visszamegyek csak nem a kozeljovben.Es valamelyik lift melle vackolom be magam nem a tarsalgoba.

Viszont a video nagyon jo es a 90% a beugrott,mi a parton a nagy parkolo fele bejjebb voltunk szallason.
Az osszes fagyizo megvolt.
Az szép lehetett, de kompon úgysem tudsz jót aludni. Így meg ihatattok eleget
Fogadjunk focivebekor meg nem probaltad.Angol-olasz,ejjel egykor.
Én imádtam mindig is, legalábbis odafele, az mindig egy fontos állomás az úton és egy nagy megkönnyebbülés és először itt lehet kapni Ichusa-t

A komp sose lesz a kedvencem.
Aki a csapatból járt már itt, annak azért, aki pedig még nem, annak azért...(Fruttttiiiiiii! )
http://youtu.be/ejMIi9ztWF4
Nekem a sidol nagyon szépen leszedte.
Visszatértem
Nagyon szépen köszönöm! Kipróbálom! :)
fémgyapot,van belőle több fajta: No 0 - No 2 - No 4
szerintem a No 2-es elég
sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy a kipufogó leömlőket mivel tudjátok újra szép fényesre takarítani? :)
Ma Tápiószelén a Börzén GSR ...
sztem csak keménységet tudsz, tekerni kell. kézikönyvben biztos megtalálod. magassághoz másik kutyacsont kell, kisebb
4.7lit fogyi. Van benne 2 személy+ mátra. Mindenki megelőzött. Kipróbáltam a folyamatos 90 ent, ennyi lessz a túra sebesség, csak oda érünk 1 szer. Még jó hogy csak 300 km. Jelen állás szerint van mèg gyakorolni való, olyan messze vagyok a majrécsiktól mint makó jeruzsálemtöl. egyébként iszonyat kátyús a mátra, életveszélyes. Az üléssel valami tosznom kell.
Sziasztok.
A gsr hátsó telóján lehet állítani hogy kicsit fentebb legyen a segge kb 2 cm-el vagy csak a keménységet lehet állítani,és ha igen akkor hogyan ? Köszi.
Köszi Mester!
Tökéletes a 5100 10W-40.
Még pályára is.