Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált GSR 600 típusú motorom.
Suzuki gsr 600 K9, 2011 augusztusi első forgalomba helyezésű, kiváló állapotban lévő, Martin sportdobbal szerelt motor eladó. Kilóméter óra állása:10071 km. Bal oldalán pici esztétikai hibával. (eldőlt)
Iá.: 1.450.000 Ft

0630/346-3358
Engem eddig még egyszer sem baszogattak a hangja miatt a rendőrök, sőt, volt, hogy fiatalabbak voltak szerintem nálam akik megállítottak, papírt megnézte, majd azt mondta: "indítsuk már be addig míg készülődsz, had hallgassuk a hangját".
inkább settenkedek vele, komolyan tetszik hogy alig van hangja. Ja öreg vok mán.
*mindenhol
Rakjál rá Yoshit, az monfenhol jól szól. A rendőr sem tud megszivatni miatta.
az utolsó mondat felett át siklottál?
Pedig csak negatívumot írtál.
Nem lessz újdonság amit irok. Mindenfelé zsernyákok állnak lesben a kurva kamerájukkal, amelyik nem mér az meg azon gyötrödik hogy hogy tudna megcsinálni. Nem fogok sport dobot felrakni, 130 felett kezdödik az üvöltés. Érdekes módon nem szeret csendben lenni. Fogyasztás olyan 6 lit mint a huzat. Eddig csak váltó amit szoknom kell, idöben verni kell vissza felé. Ülès kemény amig nem dölök elöre. Szóval fasza kis gép ez ,na.
Hali!
Nekem vannak gyári tükrök,illetve karok amiket nem használok!
Azt nem tudom milyen árban mennek,de biztosan megegyezünk! :) Annyi,hogy ha már eladom,akkor párban szeretném!
Üdv!
részemről 6E Ft-ért vettem gerincprotkót a Lidl tavaszi motoros akciójában évekkel ezelőtt. többször bizonyította (sajnos vagy nem), hogy nem biztos, hogy meg kell venni a legdrágábbat de kinek mi fér bele. valami mindenképp kell, jobb mint a semmit
Sok az ebayes kínai lom. Egyszer belefutottam én is, azóta csak boltban vásárolok. Ott látod, fel tudod próbálni, stb.
Hali!

A kérdésem most nem a GSR-el kapcsolatban tenném fel, remélem nem gond, de nézegettem pl itt is az apróhirdetések között a gerincvédőket, protektorokat. Kicsit furcsa, hogy a Dainese, Fox ilyen márkák nagyon alacsony áron eladók, persze nem az árral van a gond hanem, hogy mégis miért és hol vesznek az emberek méretproblémás dolgokat? Pl. a dainese gerincvédő 30e-nél kezdődik, közben a használtak között nagyon sok van 12-15e értékben, pedig csak egyszer volt az illetőn, meg ilyenek. Alapból 30ezer forint értékű protektort, nem veszek csak úgy, meg nem ajándékozok, hogy talán jó lesz...
Erről van tudomása valakinek, hogy sok a hamisítás vagy tényleg nem jót vesz magának az eladó és drágábban nem veszik meg?
Köszi!
nekem Angel van fenn. nagyon bejött
játékkal repül az idő
Szia mindenki! Kis segítség kellene. Szükségem lenne egy fékpedálra! Ha van valakinek elfekvőben, igényt tartanék rá! Köszi!
Lebuktál
Esetleg GSR hátsó felni érdekel valakit, bontós ár alatt...
A *****csába :D:D
lebuktál Fruttika
És akkor most, hogy kiderült, nem is az én regemről írtam, ideje átjelentkezni :D De az előbbiek igazak
Szia! Szervíz igénye és fenntarthatósága megegyezik bármelyik átlagos típussal. Fogyasztás csuklófüggő, 6,5 volt most nekem legutóbb, két személlyel, 160-170 utazó, utána Mátra, útviszonyoknak megfelelően, volt már ennél több is, nem sokkal, de volt már kevesebb is. Az alkatrészekre nem tudok mit mondani, nekem még semmi nem romlott el benne 8év alatt, szűrők, stb. átlagos, elérhető áron vannak.
nem utánfutó vonófej kellene hanem valami ilyesmit kellene építenem csak nem bringa szállítására használnám hanem 3 db siklóernyő zsákra
100x50x40 / 20 kg / db
Olyat tudsz venni külön te is.
Keresgélj a neten, hirtelen nem tudom melyik üzletben láttam régebben.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy , suzuki gs 500 e motorom van most , kb 1- 1,5 év múlva tervezek új mocit és erre a típusra gondoltam , tetszik kinézetre mindenre , kinek mi a tapasztalata ? gondolok szerviz igényre ,fogyasztás, ha valami gond is van elérhető árakon van alkatrész? ilyen kis apróságok :) én túrázásra fogom használni .
Válaszaitokat előre is köszi!
Széles utat!
nem horog kellene hanem arra a rögzíthető ellendarabja